Рапунцель з Норвегії

Норвезька модель Frida Aasen всього за пару років тому закінчила школу і зараз впевнено в тому, що вона витрачається на стіл. Сьогодні на рахунку 19-річного Frida кілька рекламних кампаній, участь у виставках для Prada, Fendi, Louis Vuitton і Carolina Herrera. І хоча Аасен є моделлю порівняно недавно, вона вже має шанувальники за межами Норвегії, які порівняли модель з Рапунцель, потім з молодим Клаудія Шиффер.

417346

Блондинка волосся, ідеальний, майже порцелянова шкіра, повні губи, тонка фігура - все це, поєднується з шармом, допускається дівчата з маленького міста Крістіансанд, щоб потрапити в модельний бізнес. Вона була 14, коли скакалка від модельного агентства Донна Іоанною запропонувала їй спробувати як модель.

«Я пам'ятаю думки, що це все трохи незручно і вид бур'янів. Я ніколи не думав, що я можу стати моделлю! – прийнята Фріда в інтерв’ю.

Однак було прийнято пропозицію. Фріда пізніше підписана з двома моделюючими агенціями, модель управління жінками в Нью-Йорку та Модельверк в Гамбургі. Перша «серійна» шоу Фріда Аасена осінь/зима 2013.

990 р.

Скріншоти Carolina Herrera

Також були журнали. Наприклад, Елл Норвегія, V, Marie Claire, Flair і Numero.

р.

Frida Aasen на кришку Еллі Норвегія, Вересень 2012

Frida Aasen на кришку Еллі Норвегія, Вересень 2014

Frida Aasen для Еллі Норвегія

Frida Aasen для Еллі Норвегія

Frida Aasen для Elle Italia, жовтень 2014

У 2013 році вона зірвала для Vogue:

Фріда сама помітила, що вона любить енергію і адреналін вона отримує під час роботи на катанні. Але модна зйомки також дає дівчатам велике задоволення. «Що більше свободи бути креативними, і це дуже весело. й

Frida Aasen на фотосесії для Numero

Frida Aasen на фотосесії для Numero Tokyo, Березень 2013

Frida Aasen на фотосесії для Russh, Грудень 2013

Frida Aasen з'явився в рекламних роликах і каталогах для Tory Burch, Victoria's Secret, H&M, DSquared2 і Saks Fifth Avenue. Frida взяла участь у виставках для Prada, Loewe, Louis Vuitton, Fendi, Blumarine, Just Cavalli, Salvatore Ferragamo, DKNY, Derek Lam, Carolina Herrera, Anna Sui, Tory Burch і Jeremy Scott.

Frida Aasen в каталозі Victoria's Secret

Фріда Аасена в рекламній кампанії Tory Burch, весна 2014

Frida Aasen в рекламній кампанії для сантехнічного одягу, осінь 2014

Нещодавно модель з'явилася на катанні під час шоу «Мошино».

Frida Aasen на Moschino шоу

Особисте фото Frida Aasen: