Український переклад І. Огієнка

У мене є чоловік і два коти, і я дійсно хочу іншого. Моя людина проводить своє життя на літаках і робила домашню роботу. Вчотирнадцять років тому ми придбали стару ферму в передгір'ях і просто завершили в загальній частині, щоб відновити її самостійно. До цього входить заливка бетонних підлог, штукатурка стін і нахил, електрика і сантехніка, будівельні стінки дикого каменю і перетягування сотні тонн грунту і щебеню своїми руками. А дев'ятий відсоток меблів в будинку також наш. Але ви побачите для себе.
Сьогодні 18 вересня 2014 р. Четвер. Сцена – ферма з населенням тридцять осіб на півдні Франції, вісім кілометрів від Тулуса.
Головний герой – головний коон Сафрон кішка, молодий і енергійний, дуже торіонний і соковитий. Підземний прізвик Freepuy.

Вранці перед першим склянкою кави я можу грати роль зомбі в жахівському кіно без макіяжу. У спальні немає гаджетів, крім електронного зчитувача, і годинник чоловічої тривоги приховує глибоко в приліжковій полиці. Так я чекаю час на кухні. Я зазвичай отримую сонце, коли світло починає прорватися через шторки. Це освітлення навколо половини минулого вісімка.

Український переклад І. Огієнка р.

Перший ранок капучино.

Ось сонце, до речі. Погода обіцяє бути гарною.

Український переклад І. Огієнка Р

У кішки Шафран вже на обов'язку, чекаючи на прогулянку. Він, як правило, проводить ніч з матом перед спаленькою дверима, і перше, що я повинен зробити вранці, подряпини його довго. В іншому випадку він втрачає віру в людство.

Душ, кистіть зуби, і отримаєте до роботи.

Сьогодні в четвер, день зміни своїх місць. Не запитайте чому. Що відбулося історично.

Потім пральня. Завантажуйте один, завантажуйте інші, складіть третину, завантажуйте перший. Я не знаю, де настає кількість прання. Самогенерація?

Пробіг пилососа на першому поверсі. Тут коти перетягують всі сміття з саду, не прокладаючи лапи, вони повинні вакуумувати двічі на добу. Я зрозумів, що мій весь попереднє життя був непристойним

Після Шафран, Елвіс прокине і хоче вийти зовні. Він хоче виїхати сьогодні п'ятдесят разів, а потім він хоче піти додому стільки, і якщо не задовольняти своє бажання відразу - почне ставити двері. Я відкрию його на вимогу. Обов'язки домогосподарка також включають функції консьєржа.

Зміна води в вазах, протріть пил в їдальні.

Одягніть і викладіть одяг.

Без десяти чвертів час пити другу каву.

Я повністю забули! Ми повинні вийняти сміття у четвер.

Український переклад І. Огієнка Габаритний зображення

Я також порожаю поштову скриньку. Сьогодні ловчик не багатий: переважно реклама, пара рахунків і мій журнал.

Український переклад І. Огієнка (Б)

Тим часом погода раптом погіршується, вона починає дощ, і я повинен змінити плани на ходу. Полив квітів.

Прибирання горища.

Приготуйте номер для гостей найближчим часом.

Я збираюся через пошту.

Я покажу вам те, що я виглядав на моєму одязі. Я не мій, але мій чоловік в Амстердамі сьогодні, на десятиму спробі він вийшов так:

Час навчити котів натиснути кнопку камери!
Я переїжджає по периметру, я потрапив до майстер-класів. Це повний месс, чоловік в процесі виготовлення свого нового комп'ютера, який незабаром дасть мені остаточне шліфування і оздоблення. Я очищаю пару квадратних метрів і заточуючи свої садові інструменти. Шовель є запорукою успішного садівництва!

Тоді я розібрав рубль на склад (наскільки ми все ще повинні зробити шафи і полиці) раптом зовні віконних світильників вгору - hurrah! У мене є багато роботи, щоб зробити там сьогодні.

Зелений, свіжий і сонячний.

Шафранські забіги зі мною.

У нашому селищі з'явилася радість: старий неприємний сад, який добровільно відреставрував, і в його місці прийшов дуже хороший чоловік, який змінив весь життя причастя. Зараз у нас є багато соціальних проектів, в тому числі садівництво для дошкільників. Після тижня разом з дитячими вчителями і за допомогою мого сусіда ми проводимо уроки у відкритому повітрі: ми висаджуємо, поливаємо, робимо букети і картини з квітів і листя, а потім весь урожай йде до дитячого садка, де готуються всілякі пригоди для дітей. А також дізнайтесь Русский: hello, спасибі, goodbye. Мінімальний необхідний для виживання.
Сьогодні ми збираємося мати ще один клас з дітьми, і я збираю їх, щоб висадити пару сотень тюльпанів. Але спочатку потрібно очистити площу і підготувати ями. Шафран прогулянок.

Вже на фіфтіті плювати утворюються блисті на руках. Я ментально замішую автора цієї блакитної речі, яка призначена для полегшення посадки цибулин: але вгадайте, щоб зробити дерев'яну ручку по всій довжині, щоб шматки заліза не злипалися з боків - слабо? Я більше, ніж впевнений, що більшість розробників садових інструментів ніколи не проводили лопату своїми руками, а грунт побачив тільки на телевізорі або в фотографіях у книгах. Виступ інженерів, я придумаю власну версію інструменту. Ви можете натиснути на ногу, є пружина, яка автоматично випускає землю з контейнера, а також Wi-Fi і кавовий апарат. І спікери. Я повинен запатентувати його.

Шафрон намагається захопити отвори за мною, щоб поговорити з ним в спеціальному освітнім голосом. Він вийшов.

Передній для дітей готовий, переїжджаємо в інший куточок саду, де потрібно робити плетіння і різання бордюрів. Я залишаю свої інструменти і збираюся на третій склянці кави.

До осені я бачу, що все ще треба робити.

Ці пальмові дерева 14 років, і я висадив їх з насінням.

Ми поспішаємо.

На терасі перед будинком для обіду він отримує занадто спекотний, сидить в тіні з кавою і сигаретою.

А потім швидко закінчити очищення.

Я кидаю обрізку в палі для вогню

Я збираю додому, щоб мити і змінити.

Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить брудні і потіні, включаючи мене. І малюки, особливо. Вони люблять мати квіткові штани і стразії. І рожеві рукавички. Особливо дівчата. Хлопці теж, хоча.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Звісно, не один трирічного досягне двостороннього тюльпана, висаджуємо пару десятків, після чого ми пішли на воду попередні посадки: листя салату, капусту і ріжучі знаряддя, які робили минулого тижня.

І перевірте збір гарбуза. Він не може підніматися, що гарбуз. Скажіть, що вона потребує допомоги Вінсента, а потім разом, вони можуть також взяти її до дитячого садка і їсти її. Чоловік іноді приєднується до нас, в рідкісних моментах, коли не на ділових поїздках, і трохи поважає йому дуже багато для того, що він постійно приносить їм щось цікаве. Особливо хлопчики: вони на увазі всіляких сортів дерев'яних виробів, що покривають очі. Перше питання, де коти? Де Віннсент?

З'являється справжня боротьба за полив. У мене є лише п'ять з них, а іноді є пара десятків хлопців.

Про чотири діти залишають, витрачаючи пару годин в саду – закінчуючи тюльпанами та іншими тріфлями, шафран здійснює технічний контроль.

Літо цього року був настільки дощовим, що я ніколи не поливав геранію в великих тубах, немає такої потреби.

Але Вересень радує теплою і сонячною погодою, і хоча осінь ще не далеко, що вже видно з листя дерев, вона ще не відчувається в повітрі.

Це вид будинку з саду. Весь будинок не вписується в рамку, від саду не видно за деревами, і досить близької ширини лінзи. Кам'яна частина - оригінальна будівля, більш ніж два роки тому. Скло - колишня стола і гай, тут ми перебудували все практично повністю. У сусідньому селищі ми маємо історичне об’єднання, члени якого проводять дослідження в архівах, а потім опублікувати його у своєму щомісячному режимі, і є розділ, присвячений історії будинків і їх мешканців. Я сподіваюсь, що один день ми досягнемо нашого будинку, буде цікаво дізнатися свою історію.

Дзвінки на церковному кільці шістьма вечорами, час загорнути. Ось тільки все ще потрібно порізати газон перед будинком і водою всі вуличні квіти в контейнерах.

Ой, Елвіс знову!

Намагайтеся жувати і lick одночасно. Нещастя.

Майже сім, час Zumba. Зміцнюючі вправи досить для мене в саду, але аеробні повинні стрибати в музику в домашніх умовах і на водності один раз на тиждень в сусідньому місті.

Потім повернулися в душ і іншу спробу самовіддачі. Ні, обов'язково привертайте котів!

О, я забув, щоб сказати, що між садівництвом і ремонтом, я люблю пити і їсти, але я ніколи не робив це самостійно. Так фото стадія, щоб не зіпсувати свою репутацію як гурмана, так і алкогольного. Цікаво, чому так багато вдовок серед виробників вин. Загадка природи. Від Clicquot до Ambal. Я думав.
Я також шукаю французьку новину на Яху. Ми зараз просто цирку з конями, кожен день уряд влаштовує ще одну ступеню, французькі сатиристи не стикаються з безробіттям.

І знову деякі дрібниці про економіку, якщо є що-небудь вічний у світі - це хаос і боротьба з ним. Потім до дев'яти вечора я відсортував фотографії для цього повідомлення, потім пам'ятав, що я мав їсти щось. Холодильник рясно порожній, але є помідори і день до вчора друг приніс яйця з курчат і гінеса. На кухні ми змінили все і до того, що знімалися старі підлоги, висуваються стіни, відремонтовані стелі і так далі. Меблі для чоловіка. Мийка була замовлена з каменю, я люблю великі мийки, і зараз вони не випустили, всі деякі дрібно-масштабні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але я все ж додайте трохи сметани і гірчиці.

Я змив я яйця, не турбувати!

Я бажав зробити глазур, але яйця свинини з дуже важкою оболонкою, не вдалося розбити їх акуратно.

Тварини поїхали в будинок, інакше тварини будуть носити всю ніч в навколишніх полях і приїжджати вранці всі вологі і брудні. Тварина явно нещастя, хоче продовжити бенкет.

Квартал минулого дванадцять.

Мій чоловік повернувся з Голландії. Довгий час чекав кота.

Потім він працює у ванній, щоб допомогти мені чистити зуби.

Український переклад І. Огієнка доб.

Кілька років тому я скорочував страшну пародонтальну хворобу, а з тих пір, щітки зуби стали складним процесом.

Половина минулого дванадцять. Чоловік все ще сидить в офісі, дослідивши лист, накопичену протягом дня.

Особисто, я спати. Просто почитати трохи перед ліжком, але я довго пішов. Тут багато речей, щоб зробити завтра, тому спробувати отримати рано.
Це був прекрасний день, шлях я люблю його. Дякуємо всім, хто залишився з мене до кінця.

Джерело: nadinefrancaise.livejournal.com