1073
Український переклад І. Огієнка
У мене є чоловік і два коти, і я дійсно хочу іншого. Моя людина проводить своє життя на літаках і робила домашню роботу. Вчотирнадцять років тому ми придбали стару ферму в передгір'ях і просто завершили в загальній частині, щоб відновити її самостійно. До цього входить заливка бетонних підлог, штукатурка стін і нахил, електрика і сантехніка, будівельні стінки дикого каменю і перетягування сотні тонн грунту і щебеню своїми руками. А дев'ятий відсоток меблів в будинку також наш. Але ви побачите для себе.
Сьогодні 18 вересня 2014 р. Четвер. Сцена – ферма з населенням тридцять осіб на півдні Франції, вісім кілометрів від Тулуса.
Головний герой – головний коон Сафрон кішка, молодий і енергійний, дуже торіонний і соковитий. Підземний прізвик Freepuy.
Вранці перед першим склянкою кави я можу грати роль зомбі в жахівському кіно без макіяжу. У спальні немає гаджетів, крім електронного зчитувача, і годинник чоловічої тривоги приховує глибоко в приліжковій полиці. Так я чекаю час на кухні. Я зазвичай отримую сонце, коли світло починає прорватися через шторки. Це освітлення навколо половини минулого вісімка.
р.
Перший ранок капучино.
Ось сонце, до речі. Погода обіцяє бути гарною.
Р
У кішки Шафран вже на обов'язку, чекаючи на прогулянку. Він, як правило, проводить ніч з матом перед спаленькою дверима, і перше, що я повинен зробити вранці, подряпини його довго. В іншому випадку він втрачає віру в людство.
Душ, кистіть зуби, і отримаєте до роботи.
Сьогодні в четвер, день зміни своїх місць. Не запитайте чому. Що відбулося історично.
Потім пральня. Завантажуйте один, завантажуйте інші, складіть третину, завантажуйте перший. Я не знаю, де настає кількість прання. Самогенерація?
Пробіг пилососа на першому поверсі. Тут коти перетягують всі сміття з саду, не прокладаючи лапи, вони повинні вакуумувати двічі на добу. Я зрозумів, що мій весь попереднє життя був непристойним
Після Шафран, Елвіс прокине і хоче вийти зовні. Він хоче виїхати сьогодні п'ятдесят разів, а потім він хоче піти додому стільки, і якщо не задовольняти своє бажання відразу - почне ставити двері. Я відкрию його на вимогу. Обов'язки домогосподарка також включають функції консьєржа.
р.
Зміна води в вазах, протріть пил в їдальні.
Одягніть і викладіть одяг.
Без десяти чвертів час пити другу каву.
Я повністю забули! Ми повинні вийняти сміття у четвер.
Габаритний зображення
Я також порожаю поштову скриньку. Сьогодні ловчик не багатий: переважно реклама, пара рахунків і мій журнал.
(Б)
Тим часом погода раптом погіршується, вона починає дощ, і я повинен змінити плани на ходу. Полив квітів.
р.
Прибирання горища.
Приготуйте номер для гостей найближчим часом.
Р
Я збираюся через пошту.
Я покажу вам те, що я виглядав на моєму одязі. Я не мій, але мій чоловік в Амстердамі сьогодні, на десятиму спробі він вийшов так:
Час навчити котів натиснути кнопку камери!
Я переїжджає по периметру, я потрапив до майстер-класів. Це повний месс, чоловік в процесі виготовлення свого нового комп'ютера, який незабаром дасть мені остаточне шліфування і оздоблення. Я очищаю пару квадратних метрів і заточуючи свої садові інструменти. Шовель є запорукою успішного садівництва!
Тоді я розібрав рубль на склад (наскільки ми все ще повинні зробити шафи і полиці) раптом зовні віконних світильників вгору - hurrah! У мене є багато роботи, щоб зробити там сьогодні.
Зелений, свіжий і сонячний.
Шафранські забіги зі мною.
У нашому селищі з'явилася радість: старий неприємний сад, який добровільно відреставрував, і в його місці прийшов дуже хороший чоловік, який змінив весь життя причастя. Зараз у нас є багато соціальних проектів, в тому числі садівництво для дошкільників. Після тижня разом з дитячими вчителями і за допомогою мого сусіда ми проводимо уроки у відкритому повітрі: ми висаджуємо, поливаємо, робимо букети і картини з квітів і листя, а потім весь урожай йде до дитячого садка, де готуються всілякі пригоди для дітей. А також дізнайтесь Русский: hello, спасибі, goodbye. Мінімальний необхідний для виживання.
Сьогодні ми збираємося мати ще один клас з дітьми, і я збираю їх, щоб висадити пару сотень тюльпанів. Але спочатку потрібно очистити площу і підготувати ями. Шафран прогулянок.
р.
Вже на фіфтіті плювати утворюються блисті на руках. Я ментально замішую автора цієї блакитної речі, яка призначена для полегшення посадки цибулин: але вгадайте, щоб зробити дерев'яну ручку по всій довжині, щоб шматки заліза не злипалися з боків - слабо? Я більше, ніж впевнений, що більшість розробників садових інструментів ніколи не проводили лопату своїми руками, а грунт побачив тільки на телевізорі або в фотографіях у книгах. Виступ інженерів, я придумаю власну версію інструменту. Ви можете натиснути на ногу, є пружина, яка автоматично випускає землю з контейнера, а також Wi-Fi і кавовий апарат. І спікери. Я повинен запатентувати його.
Шафрон намагається захопити отвори за мною, щоб поговорити з ним в спеціальному освітнім голосом. Він вийшов.
Передній для дітей готовий, переїжджаємо в інший куточок саду, де потрібно робити плетіння і різання бордюрів. Я залишаю свої інструменти і збираюся на третій склянці кави.
До осені я бачу, що все ще треба робити.
Ці пальмові дерева 14 років, і я висадив їх з насінням.
Ми поспішаємо.
На терасі перед будинком для обіду він отримує занадто спекотний, сидить в тіні з кавою і сигаретою.
А потім швидко закінчити очищення.
Я кидаю обрізку в палі для вогню
Я збираю додому, щоб мити і змінити.
Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить брудні і потіні, включаючи мене. І малюки, особливо. Вони люблять мати квіткові штани і стразії. І рожеві рукавички. Особливо дівчата. Хлопці теж, хоча.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Звісно, не один трирічного досягне двостороннього тюльпана, висаджуємо пару десятків, після чого ми пішли на воду попередні посадки: листя салату, капусту і ріжучі знаряддя, які робили минулого тижня.
І перевірте збір гарбуза. Він не може підніматися, що гарбуз. Скажіть, що вона потребує допомоги Вінсента, а потім разом, вони можуть також взяти її до дитячого садка і їсти її. Чоловік іноді приєднується до нас, в рідкісних моментах, коли не на ділових поїздках, і трохи поважає йому дуже багато для того, що він постійно приносить їм щось цікаве. Особливо хлопчики: вони на увазі всіляких сортів дерев'яних виробів, що покривають очі. Перше питання, де коти? Де Віннсент?
З'являється справжня боротьба за полив. У мене є лише п'ять з них, а іноді є пара десятків хлопців.
Про чотири діти залишають, витрачаючи пару годин в саду – закінчуючи тюльпанами та іншими тріфлями, шафран здійснює технічний контроль.
Літо цього року був настільки дощовим, що я ніколи не поливав геранію в великих тубах, немає такої потреби.
Але Вересень радує теплою і сонячною погодою, і хоча осінь ще не далеко, що вже видно з листя дерев, вона ще не відчувається в повітрі.
р.
Це вид будинку з саду. Весь будинок не вписується в рамку, від саду не видно за деревами, і досить близької ширини лінзи. Кам'яна частина - оригінальна будівля, більш ніж два роки тому. Скло - колишня стола і гай, тут ми перебудували все практично повністю. У сусідньому селищі ми маємо історичне об’єднання, члени якого проводять дослідження в архівах, а потім опублікувати його у своєму щомісячному режимі, і є розділ, присвячений історії будинків і їх мешканців. Я сподіваюсь, що один день ми досягнемо нашого будинку, буде цікаво дізнатися свою історію.
р.
Дзвінки на церковному кільці шістьма вечорами, час загорнути. Ось тільки все ще потрібно порізати газон перед будинком і водою всі вуличні квіти в контейнерах.
Р
Ой, Елвіс знову!
Намагайтеся жувати і lick одночасно. Нещастя.
Майже сім, час Zumba. Зміцнюючі вправи досить для мене в саду, але аеробні повинні стрибати в музику в домашніх умовах і на водності один раз на тиждень в сусідньому місті.
Потім повернулися в душ і іншу спробу самовіддачі. Ні, обов'язково привертайте котів!
О, я забув, щоб сказати, що між садівництвом і ремонтом, я люблю пити і їсти, але я ніколи не робив це самостійно. Так фото стадія, щоб не зіпсувати свою репутацію як гурмана, так і алкогольного. Цікаво, чому так багато вдовок серед виробників вин. Загадка природи. Від Clicquot до Ambal. Я думав.
Я також шукаю французьку новину на Яху. Ми зараз просто цирку з конями, кожен день уряд влаштовує ще одну ступеню, французькі сатиристи не стикаються з безробіттям.
І знову деякі дрібниці про економіку, якщо є що-небудь вічний у світі - це хаос і боротьба з ним. Потім до дев'яти вечора я відсортував фотографії для цього повідомлення, потім пам'ятав, що я мав їсти щось. Холодильник рясно порожній, але є помідори і день до вчора друг приніс яйця з курчат і гінеса. На кухні ми змінили все і до того, що знімалися старі підлоги, висуваються стіни, відремонтовані стелі і так далі. Меблі для чоловіка. Мийка була замовлена з каменю, я люблю великі мийки, і зараз вони не випустили, всі деякі дрібно-масштабні.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але я все ж додайте трохи сметани і гірчиці.
Я змив я яйця, не турбувати!
Я бажав зробити глазур, але яйця свинини з дуже важкою оболонкою, не вдалося розбити їх акуратно.
Тварини поїхали в будинок, інакше тварини будуть носити всю ніч в навколишніх полях і приїжджати вранці всі вологі і брудні. Тварина явно нещастя, хоче продовжити бенкет.
Квартал минулого дванадцять.
Мій чоловік повернувся з Голландії. Довгий час чекав кота.
Потім він працює у ванній, щоб допомогти мені чистити зуби.
доб.
Кілька років тому я скорочував страшну пародонтальну хворобу, а з тих пір, щітки зуби стали складним процесом.
Половина минулого дванадцять. Чоловік все ще сидить в офісі, дослідивши лист, накопичену протягом дня.
р.
Особисто, я спати. Просто почитати трохи перед ліжком, але я довго пішов. Тут багато речей, щоб зробити завтра, тому спробувати отримати рано.
Це був прекрасний день, шлях я люблю його. Дякуємо всім, хто залишився з мене до кінця.
Джерело: nadinefrancaise.livejournal.com