Ви коли-небудь був до $25,000,000 квартира?

Ви коли-небудь був до $25,000,000 квартира? Я не хотів би відвідати сьогодні. Передача ціни на поточний курс обміну в рубри і, нарешті, болт. Квартира на 960 млн рублів. Як це? Я шукав, але чесно я нічого не розумію. Я уявляв все, крім того, що я бачив. Здавалося мені, що квартира для таких грошей є чимось від реального мрій. Тексти пісень, а це означає: Ви йдете в там і ви падаєте в любові назавжди. І це буде так добре, що ви не зможете повернутися додому до вашого скинінгу. Реальність була трохи різною.

Dima називає мене сьогодні і каже: Я збираюся в Плаза, квартири з видом на Центральний парк, щоб подивитися, ви з нами? Не потрібно повторювати теги «Плаза» і «Центральний парк» двічі. Я виїхав з дому перед вішкою. Моя зацікавленість в цьому випадку – це чисто дослідження та фотографія. У Нью-Йорку, де ви не можете просто піти. А Плаза - один з них.

32 зображень в samsebeskazal.livejournal.com/331986.html

Про те, що ми говоримо. Плаза - готель, побудований в 1907 році на перетині проспекту П'ятого і 58-ої вулиці. І не просто готель, але один з найвідоміших в Нью-Йорку. Багато відомих людей, які проживають в Плаза. У 1964 році під час першого візиту до США. Ви напевно побачили готель в кіно Home Alone 2,2 км Герой Макаула Кулькіна, втраченого в Нью-Йорку, жив у Плаза. У лобі він зустрівся з власником готелю Дональд Трамп. Але з тих пір Макауле Кулькін, і власник, і сам готель змінив.

У 2004 році місто розірвав дружину і поклав його Мона Ліса (як він назвав Плаза) на продаж. Готель був придбаний ізраїльською компанією El Ad Properties за $ 675 млн. У 2005 році Плаза була закрита для реконструкції та трьох років після того, як вона була відкритою. Зараз це половина готелю і половина престижної квартири площею 152 квартир. Для гостей готелю і власників квартир влаштовані різні в'їзди, а з тих пір можна потрапити в її житлову частину тільки на запрошення одного з орендарів. У лобі просто не дайте вам.

3. У Вхід готелю з малюнком. Чи можу я пропустити, де я не можу? Звісно не. Крім того, в програмі передбачено легкий шведський стіл і перегляд трьох квартир на продаж, в тому числі один пентхаус з видом на Центральний парк. Цікавить цей варіант. А потім зійшли. Відкритий будинок (так званий процес показу квартир потенційним покупцям) з шведським столом з метою скасування деяких причин. В кінці ми були показані тільки одну квартиру площею 397 кв.м і вартістю 25 млн. дол. США. І історія.

4. У Зал постійного проживання Плаза. Ви не можете скористатися фотографіями. Вхід до квартири за спиною. На другому поверсі знаходиться окремий вхід, хоча він знаходиться на другому поверсі. Для того, щоб потрапити в неї, потрібно піднятися на довгу сходи або посидіти в особистий ліфт.

У 2011 році Ігор Крутой придбав квартиру на 12 поверсі площі за 48 млн дол. США. Якщо ви не знаєте, що ви з Росії. І за словами менеджера, який поїхав нам, він не живе в ньому, але тільки залишається під час візитів до Нью-Йорка. Я завжди дивився на те, що це, особливо дивлячись на щомісячні витрати та податки. Звичайно, ви можете купити його, але потім зберегти його...

5. Умань Це вітальня. Продається квартира повністю мебльована. Моє питання, чому вам потрібні інші меблі, коли у вас є багато грошей? Я не схожа на макет або інтер'єр. Хоча я не маю $25 млн.

6. Жнівень Це вид $25,000,000. Щоб бути чесним, це не гарний вигляд. Для тих, хто живе в Нью-Йорку, ви можете уявити шум поза.

7. Про нас Вітальня велика, але не величезна.

8. У Зроблено два рівні.

9. Навігація Ви повинні підійти сходи в передпокої і ви будете в їдальні.

до 1 2 3 4 5+

10. Переглянути з вище.

11. Гостьова ванна кімната. У ванній кімнаті є чотири і полуниці. Одна на фото, всього половина - без ванни.

12. Це спальня. Є три. Дві, очевидно, гість і одна господиня. Щоб бути чесною, це дивний макет.

13.00 р. Ліжка. Поява і планування більше як номер готелю.

14. Вид з вікна. У наших пансіонатах вранці і здивує всіх. Вікно теж цікаво розташований.

Ви коли-небудь був до $25,000,000 квартира? р.

15.00 р. Ви не можете жити на вулиці зайнятої, з якою відкривається вікно. За $25 млн, це право.

16.00 р. У ванній кімнаті є спальня. Другий номер практично однаковий, тільки трохи більший за розміром, а ванна кімната замість душу.

17. Коридор. Передні двері знижуються.

Ви коли-небудь був до $25,000,000 квартира? р.

18 років У передпокою є офіс. Я не розумію, чому зроблені три спальні, але офіс знаходиться в передпокої. Що ви повинні бути жити, як це? Оренда кімнат для туристів?

19.00 р. Мастер спальні.

20. Чому так багато диванів в ньому, я ніколи не розумію. Для вечірнього спілкування з дружиною?

21. Вид на ліжко. Звукоізоляційний п'ять плюс, але ви ще можете почути вулицю. Я не знаю, як спати там.

22. Ванна кімната Магістра.

23. І двері гардеробної кімнати.

24. Це вузька кімната, наповнена полицями і шафами.

25. Щось трапляються речі. Я ніколи не знав, що це було для демонстрації або якщо хтось там живе.

26. Ми йдемо до передпокою і йдемо на кухню.

3610Р. 4200Р.

27. Кухня на фото нічого не виглядає, а в описі агента це просто досконалість, але насправді ви хочете її розбити і відкинути (як і все інше). Не пахнуть свіжі, а також від відпочинку квартири. Це, все не вбите, але явно не нове. Може бути скандинавський стиль. Я не знаю, що ви платите $25 млн.

28. На кухні немає вікон, що дає атмосферу трохи застібки. Відчуйте себе, як ви в бункері. Це смішний, що є резервуари в шафах і їжі в холодильнику, який ще раз підтвердив мій хон, який хтось живе в квартирі.

29. І це красива кімната.

30. Це дитяче приладдя. І чотири дітей одночасно. Тут немає вікон. Атмосфера схожа на в'язницю і підводний човен.

31. Також є кімната з пральною машиною і сушильною машиною (підказка одягу знову), але навряд чи змінити загальне ставлення до квартири.

32. План квартири, якщо вас цікавить. Після перегляду і моєї критики Dima підвели підсумки: ця квартира ще нічого, я бачив і гірше за такі гроші. У Нью-Йоркі дуже багато грошей. Що стосується інших дорогих квартир, то це більше.

На мою вимогу Діма відправила додаткову інформацію про цю квартиру.

Щомісячні платежі:
$5,500 – оплата технічного обслуговування (це платіж до будинку для комунальних послуг, обслуговування будинку, загального приміщення, гуртожиток, консьєржа та інших послуг). Англійська мова називається Загальні збори.
$5,901 - Податок на нерухоме майно
Ось $11,401 за місяць.

Я також заданий, скільки грошей агенти, зроблені на цій угоді. Ось що він пише:
Покупець пропонує 2,5% до агента покупця, швидше за все, агент продавця також займає 2,5%. Що ж, нинішній власник квартири сплачуватиме загальну комісію 5% або $ 1,250,000, яка буде розділена однаково між агентами двох сторін.

Це нерухомість. Що таке божевільний ринок. Якщо у мене було багато грошей, я не купив цю квартиру. Розглянемо його як офіс ще можливо, але нормальне житло, яке, безумовно, не тягнеться. Спеціально для житла варто $ 25 млн.