2428
Гарасмент Авіабус-320
І знову зустріч.
Сьогодні ми шукаємо в літаку гальма.
Кронштейни різних літаків дуже схожі один до одного і в плані дизайну не відрізняються багато - в основному, спосіб приєднання до осі.
Ми вивчаємо гальма від Airbus 320.
У різних пакетах, як це можна знайти гальма.
24 фотографії.
1119847р.
Зважає близько 100 кг, з яких близько 70 кг є самим гальмом.
Тут вона вся її слава:
Як видно, гальмівний диск.
Зокрема, ця модель містить чотири рухомі і п'ять основних дисків.
Диски є вуглецевими волокнами і мають металево-лінійні слоти для з'єднання з колесами.
Перед установкою коліс диски вирівнюються, а колесо вкладають в ці слоти з щілинами.
На колесах з внутрішньої сторони можна побачити блискучий тепловий щит.
При гальмуванні літака гальма може нагрівати до 300 градусів або більше, а екран дозволяє зменшити нагрів коліс і шинового диска.
Кронштейни охолоджуються через отвори в колесах або природним чином:
, або чохол з вентилятором можна встановити на колесо для примусового охолодження:
Р
Аксіальний вентилятор, керований електричним двигуном всередині осідає в повітрі зовні
Він приводить його через отвори в диску колеса, далі, через гальмівні диски, в сторону ударної стійки.
Гідравлічна частина гальма представлена корпусом гідравлічного циліндра.
Є 14 гідравлічних циліндрів - сім для основних і альтернативних гальмівних систем, розташованих по одному.
Ви можете побачити, що системи не працюють одночасно.
(Одна поршня не займається, інші пресує диски)
Верхні гідравлічні циліндри мають фурнітуру для офортних повітряних зупинок після установки гальма:
Гідрофлюїдність колекторів основних і альтернативних систем забезпечується швидкознімними з'єднаннями:
Це, без перебільшення, є великим винаходом, що дозволяє від'єднати гідравлічні шланги протягом декількох секунд.
Це не проти, але ви просто повинні перетворити роз'єм шланга, отримати його з гака з шпилькою на гальма, і від'єднати його.
Гальма має два індикатори дисків зносу - передній і задній.
Ці шпильки (шпильки) приклеїти з слота в організмі.
Коли гальма зношена до заміни необхідно, виступ штифтів за площиною оболонки буде нульовим:
Природно, необхідно перевірити знос з стисненими дисками. Зазвичай це робиться з парковою гальмою.
Пиріжки тут різні, тому що гальма різних виробників фотографуються.
Після зняття гальма для зносу, вона йде на сипку. Встановлюємо нові диски.
На дно гальма має датчик температури:
гальма на різних площинах різна.
На 737 Класичний гальмівний шуруп. Я думаю, що це 12. Кожен болт повинен бути затягнутий в двох перехресних рухах - спочатку протягнути один момент для болтів (не горіхів) перехрестя, а потім - з більшим моментом в колі. Що таке задоволення :
На 737 NG гальма зазвичай розкішна. Не закручується будь-яким чином :) - тримається тільки шляхом натискання колеса, а момент сприймає вінітні прямокутні штрихи з шокової стійки. Кронштейн при заміщенні просто кладемо на нього.
Кронштейни на A320 знаходяться в проміжній стадії еволюції :) - він закріплюється тільки трьома горіхами.
І момент від гальмування передається на стійку через ці три болти, плюс дев'ять шпильок, на які гальма просто кладеться при встановленні.
Тут можна побачити два нижні гайки і між ними один з дев'яти штифтів.
Верхній кріплення горіха (душова стрілка)
97722064
Він знаходиться незручно, просто навпроти ударного штанги.
Тому, щоб замінити гальма, потрібно мати динамометр ключ з головою і розширювачем, впадаючи точно в цей невеликий проміжок між стійками і гальмівним корпусом :
В кінці, як звичайно, я вам відлякаю. :
Ось чого виглядає дно спинки:
р.
Ми спостерігаємо в підземці два гідравлічні шланги з боків - до лівих і правих гальм;
між ними є кабель з дротами від системи вимірювання температури гальма, вентиляторів живлення і датчиків колісних тахометрів (також розташований всередині осі стійки).
Хочу негайно відповісти і попередити питання.
Чому все так брудно?
Дами.
Про нас
Це життя.
Шасі завжди дуже брудні.
Цей дрібний пил від зносу і сльози вуглецевих дисків все літають тут.
Літак гальмує 60 тонн від 230 км/год до нуль в хвилину - що ви хочете?
Стікає і просто пил.
Плюс він дрочить тут. І іноді трохи рідини.
Одноразовий дотик цього кліща отримає ваші руки брудні протягом декількох днів. Ви можете мити їх.
Все правильно, всі літаки. Компанія
Я знаю, що я руйную свої мрії білосніжних лайнерів, але якщо ви хочете знати, як дійсно працює співвідношення, це як це працює.
У салоні гламурного салону, який заготовлений гангою очищувачів після кожного прибуття, і є шасі.
А потім з'являється фюзеляж, іноді з рідинними витоками і мастилами.
Це світ.
Ті, хто не вмирає правди життя, закінчуючи їх дослідженнями.
Погляди:
У середині картини можна побачити півсферу - це місце, де встановлений ліфт при заміні коліс і гальм.
Вище є фітингом азоту шокової пломби (це нижня, ще вище на стійках).
3610Р. 4200Р.
Лист 1 позначений BTMU (блок моніторингу температури гальма = блок контролю температури гальма).
Підключається через роз'єми до датчиків температури гальма.
Вибрати 42 _
Відправляє сигнал, що знаходиться далеко, в кишечнику.
В результаті темепрепаратка поплаває на нижній, системі, дисплей ECAM.
Зауважте, що температура гальмів розраховується відносно температури навколишнього середовища.
Про гальмування передніх коліс.
Основними є гальмування при очищенні їх гальмами шляхом подачі гідрорідки.
На фронті немає гальма.
Раніше старий Airbus встановлений на передній ніші шасі на стелі простягається стрічка, яка гальмує колеса після очищення; тепер це не корпус.
На стелі передньої ніші Boeing 737 на стелі передньої ніші є фактурні вагонки для гальмування коліс.
Я думаю, що я кінець з гальмами.
Гальмівна система не вважається, але я хотів показати гальма як агрегат.
Сир. Все!
1990Р. 2199Р.
Сьогодні ми шукаємо в літаку гальма.
Кронштейни різних літаків дуже схожі один до одного і в плані дизайну не відрізняються багато - в основному, спосіб приєднання до осі.
Ми вивчаємо гальма від Airbus 320.
У різних пакетах, як це можна знайти гальма.
24 фотографії.
1119847р.
Зважає близько 100 кг, з яких близько 70 кг є самим гальмом.
Тут вона вся її слава:
Як видно, гальмівний диск.
Зокрема, ця модель містить чотири рухомі і п'ять основних дисків.
Диски є вуглецевими волокнами і мають металево-лінійні слоти для з'єднання з колесами.
Перед установкою коліс диски вирівнюються, а колесо вкладають в ці слоти з щілинами.
На колесах з внутрішньої сторони можна побачити блискучий тепловий щит.
При гальмуванні літака гальма може нагрівати до 300 градусів або більше, а екран дозволяє зменшити нагрів коліс і шинового диска.
Кронштейни охолоджуються через отвори в колесах або природним чином:
, або чохол з вентилятором можна встановити на колесо для примусового охолодження:
Р
Аксіальний вентилятор, керований електричним двигуном всередині осідає в повітрі зовні
Він приводить його через отвори в диску колеса, далі, через гальмівні диски, в сторону ударної стійки.
Гідравлічна частина гальма представлена корпусом гідравлічного циліндра.
Є 14 гідравлічних циліндрів - сім для основних і альтернативних гальмівних систем, розташованих по одному.
Ви можете побачити, що системи не працюють одночасно.
(Одна поршня не займається, інші пресує диски)
Верхні гідравлічні циліндри мають фурнітуру для офортних повітряних зупинок після установки гальма:
Гідрофлюїдність колекторів основних і альтернативних систем забезпечується швидкознімними з'єднаннями:
Це, без перебільшення, є великим винаходом, що дозволяє від'єднати гідравлічні шланги протягом декількох секунд.
Це не проти, але ви просто повинні перетворити роз'єм шланга, отримати його з гака з шпилькою на гальма, і від'єднати його.
Гальма має два індикатори дисків зносу - передній і задній.
Ці шпильки (шпильки) приклеїти з слота в організмі.
Коли гальма зношена до заміни необхідно, виступ штифтів за площиною оболонки буде нульовим:
Природно, необхідно перевірити знос з стисненими дисками. Зазвичай це робиться з парковою гальмою.
Пиріжки тут різні, тому що гальма різних виробників фотографуються.
Після зняття гальма для зносу, вона йде на сипку. Встановлюємо нові диски.
На дно гальма має датчик температури:
гальма на різних площинах різна.
На 737 Класичний гальмівний шуруп. Я думаю, що це 12. Кожен болт повинен бути затягнутий в двох перехресних рухах - спочатку протягнути один момент для болтів (не горіхів) перехрестя, а потім - з більшим моментом в колі. Що таке задоволення :
На 737 NG гальма зазвичай розкішна. Не закручується будь-яким чином :) - тримається тільки шляхом натискання колеса, а момент сприймає вінітні прямокутні штрихи з шокової стійки. Кронштейн при заміщенні просто кладемо на нього.
Кронштейни на A320 знаходяться в проміжній стадії еволюції :) - він закріплюється тільки трьома горіхами.
І момент від гальмування передається на стійку через ці три болти, плюс дев'ять шпильок, на які гальма просто кладеться при встановленні.
Тут можна побачити два нижні гайки і між ними один з дев'яти штифтів.
Верхній кріплення горіха (душова стрілка)
97722064
Він знаходиться незручно, просто навпроти ударного штанги.
Тому, щоб замінити гальма, потрібно мати динамометр ключ з головою і розширювачем, впадаючи точно в цей невеликий проміжок між стійками і гальмівним корпусом :
В кінці, як звичайно, я вам відлякаю. :
Ось чого виглядає дно спинки:
р.
Ми спостерігаємо в підземці два гідравлічні шланги з боків - до лівих і правих гальм;
між ними є кабель з дротами від системи вимірювання температури гальма, вентиляторів живлення і датчиків колісних тахометрів (також розташований всередині осі стійки).
Хочу негайно відповісти і попередити питання.
Чому все так брудно?
Дами.
Про нас
Це життя.
Шасі завжди дуже брудні.
Цей дрібний пил від зносу і сльози вуглецевих дисків все літають тут.
Літак гальмує 60 тонн від 230 км/год до нуль в хвилину - що ви хочете?
Стікає і просто пил.
Плюс він дрочить тут. І іноді трохи рідини.
Одноразовий дотик цього кліща отримає ваші руки брудні протягом декількох днів. Ви можете мити їх.
Все правильно, всі літаки. Компанія
Я знаю, що я руйную свої мрії білосніжних лайнерів, але якщо ви хочете знати, як дійсно працює співвідношення, це як це працює.
У салоні гламурного салону, який заготовлений гангою очищувачів після кожного прибуття, і є шасі.
А потім з'являється фюзеляж, іноді з рідинними витоками і мастилами.
Це світ.
Ті, хто не вмирає правди життя, закінчуючи їх дослідженнями.
Погляди:
У середині картини можна побачити півсферу - це місце, де встановлений ліфт при заміні коліс і гальм.
Вище є фітингом азоту шокової пломби (це нижня, ще вище на стійках).
3610Р. 4200Р.
Лист 1 позначений BTMU (блок моніторингу температури гальма = блок контролю температури гальма).
Підключається через роз'єми до датчиків температури гальма.
Вибрати 42 _
Відправляє сигнал, що знаходиться далеко, в кишечнику.
В результаті темепрепаратка поплаває на нижній, системі, дисплей ECAM.
Зауважте, що температура гальмів розраховується відносно температури навколишнього середовища.
Про гальмування передніх коліс.
Основними є гальмування при очищенні їх гальмами шляхом подачі гідрорідки.
На фронті немає гальма.
Раніше старий Airbus встановлений на передній ніші шасі на стелі простягається стрічка, яка гальмує колеса після очищення; тепер це не корпус.
На стелі передньої ніші Boeing 737 на стелі передньої ніші є фактурні вагонки для гальмування коліс.
Я думаю, що я кінець з гальмами.
Гальмівна система не вважається, але я хотів показати гальма як агрегат.
Сир. Все!
1990Р. 2199Р.