Поїздка в Zaravshan Ridge

Це може здатися тривіальним, але насправді, це те, що тягне нас на вершину гори – це так і з нашим особистим Богом. Крок за кроком, ви переосмислюєте життя – знову, з кожним сходженням і спуском. Ви потріть свої підбори, ви підігніть під важку рюкзак, без води, і трохи вище - без повітря. І це в цьому екстремальному режимі, який ви хочете жити. Не в офісі, як планкттон, але там, високе в горах, коли ви дивитесь гордо.

Вентиляторні гори - унікальний гірський регіон, який знаходиться в самому серці Памір-Алї, і є частиною Зеравшанського діапазону нескінченних гір Таджикистану, розтягуючи на сотні кілометрів. Більшість з усіх, ці гори запам'ятовують для своїх засмаги і неймовірно дикої краси озер з бірюзовою водою і загустками арки, непристойними скелями і загостреними піками п'ятидесятників, обрамлених зверху сніговими льодовими ковпаками.

Друга ніч на Озеро Альудін на висоті 2800 м. Тут я зустрів перший світлий, який просто зачарував мене.

З приходом туристів в ці місця місцеві жителі мають нову традицію - зустрічатися і супроводжувати в гори туристичні групи з народними танцями.

Пакети Ми чекаємо гурту, щоб залишити.

До сходження ми поїхали на базар і придбали дуже дешеві і смачні кавуни і дині. Так багато хто з них, які не тільки вивертають, але й промивають їх.

У вболівальників є піки, що перевищують п'ять тисяч метрів. Найвища вершина - Чимтарга (5489 м), інші п'ятирічники - Бодхона (5138), Чапдар (5050), Велика Ганса (5306 м), Мала Ганса (5031 м), Замок (5070 м), Мірал (5132 м), Енергетика (5120 м).

Маленька гора. Він мав древній мобільний телефон, що працює в горах, і мій телефон з двома SIM-картами не бачив мережі.

Таджик селян. До речі, вони люблять позувати і фотографувати. Вони просять цукерки, книги або одяг в поверненні.

Яскраво-яскраве дерево серед скель і каменів.

У цьому медитативному місці ви починаєте розуміти викладання буддизма в абсолютно іншому вигляді – всі речі і події навколо вас повністю нейтральні. Все залежить від Вашого особистого ставлення до них.

У зв’язку зі сходженням, у мене був важкий процес акліматизації. Постійна втома, головний біль і не може зловити дихання.

Відбиття гір в скелелазнях.

Дуже відомий озеро Іскандеркул, який знаходиться на висоті 2200 м над рівнем моря. Місцеві мешканці розповіли про те, що Олександр Великий залишився з армією на своєму березі, на честь цього командира і озера був названий (Іскандер – назва Олександра, Куль – озеро).

Увечері, сидять на скелі і поїдають смачну вечерю, захоплюючи ці краєвиди. Ви надихнула. Ви починаєте думати позитивно.

Наші бравові під ключі та їх позики.

Туманні хмари над дивним скелям.

При цьому різниця температури на сонці і в тіні досягається 10-15 градусів. Ми не вийшли з намету.

р.

р.

Східні солодощі.

8499969

Вражаюче масштаб і неймовірна краса в будь-якому ландшафті.

Вибрати 42 _

Це навколо стіни скель.

Ось мій шерп-портер. Я мусульманин, але він тримав запит на мене за криву. Я насолоджувався спільним спілкуванням з ним.

р.

Наплічники упаковані, до ключі завантажуються, ми на маршруті.

Неприпустимо, холодні вершини.

На висоті близько 4000-4500 метрів, а долини на висоті близько 3000 метрів.

Фото для розбиття візерунка - не порушувати правила безпеки і не кип'ятити воду на грунті в наметі.

Для того, щоб показати вам цю красу і взяти цю фото, я мав поставити на 5 пар штанів і 6 костюмів.

Висота 4 500м. Відпочивали снігу. Ми швидко встановлюємо намети і утеплюємо.

3203199

Зверху є приголомшливі види великих просторів, далеких хребтів і проходів.

р.

Вранці вранці. Ми спати і відпочивати. Вид з Чимтарга Пас (4,700м).

Одне з найкрасивіших озер вболівальників, справжнє диво природи - озеро під назвою Big Allo.

Гігантський льодовик.

Не розкіш, але засіб перевезення.

доб.

Для Таджика овець і кіз це просто Едем, оскільки переважно вони грають на камені.

Вентиляційні гори – цей кут Землі доторкнувся до серця. У цій дикій природі ви відчуваєте себе реальною людиною. Ми розуміємо, що ми оточені невеликими проблемами, які ми прикріплюємо дуже важливе значення.
Через два тижні гір, скеля і ночівля залишаються в наметі, приїжджають додому і затишним ліжком був блаженний. Тексти пісень, а це означає: Як мало, щоб відчувати радість життя знову. Але я впевнений, що я буду в горах найближчим часом.

доб.

Джерело: grigoryev.net