Модель Suki Waterhouse: Ставки до Речі, Популярні міста та соціальні медіа

Модний тиждень в столиці неправомірного Альбіон ледь встигнути до кінця, а модель Suki Waterhouse як завжди затребувана. Бідний графік модних шоу і брак часу для особистого життя, дівчина рівна між двома світовими столицями. У короткому інтерв'ю з журналом Vogue, Waterhouse, як істинною англійською і вболівальником House of Burberry, поділився секретом правильної укладання класичної британської траншеї і розповів про її ставлення до соціальних мереж.

Модель Suki Waterhouse

Сукі є одним з тих рідкісних дівчат, які залишає неймовірно приємне враження, коли вони відповідають. Вона живий, справжній, реальний. Життя в двох містах - Лондон і Лос-Анджелес - вона вважає столицею неправомірності Альбіон її тільки додому.

«Я дуже багато часу тут. Так багато в цьому місті. LA є чудовим місцем для задоволення, але я завжди вірний в Лондон і щасливий.

318210

Ви можете подивитися захоплюючий активний життя моделі в соціальних мережах:

Я думаю, що можливості соціальних медіа безмежні. Це чудовий спосіб тримати пальцем на пульсі часу, залишатися на зв'язку з людьми і знайти способи висловити себе. й

За останні кілька років водний будиночок зберігав улюблений нехвильовий Крістофер Баілі, що з'являється регулярно в брендових кампаніях Burberry. Вона займає гордість в традиційному британському стилі естетичної:

«Я завжди був впевнений у собі, хоча це не завжди гарно. Іноді я все одно відчуваю себе, як я завжди неправильно. Я думаю, що я збираюся показати своїх батьків, і вони не затвердять свій вибір. й

Модель Suki Waterhouse і актор Bradley Cooper

Категории

Смотрите также

Новое и интересное