У будинку людини, які страждають патологічним накопиченням

Фотографія Корінне Керн провів рік чоловіком, який страждає від патологічного захоплення, створюючи серію фотографій, які скидають світло на стані. У будинку людини, які страждають патологічним накопиченням

Фотограф розповідає історію Джорджа Фоулера, 72-річної людини, яка живе в чотирикімнатному будинку. Однак будинок його майже нерозміщений через палі ягняти, зібраних протягом трьох десятиліть.

«Цей проект передбачає стрімке зростання у світ Джорджа Фоулера, який страждає від голодування», – розповідає Корінне Керн. Джордж збирає всі види об'єктів з тротуарів і сміття в надії, що він знайде краще використовувати для них, ніж вмирати в полігонах. Я його обсесивна поведінка стає логічною відповіддю на суспільство, в якому масове виробництво і надмірне споживання стали нормою. Я провів більше року з Джорджем і в кінцевому підсумку перейшов в свій будинок, що дозволило мені зрозуміти людську природу і що відповідає його надзвичайному стану. У будинку людини, які страждають патологічним накопиченням

Джерело: