Ятвиг – це мрія!

На власній роботі, в той час як інші необхідно виконати свою роботу. Про матеріалізацію однієї такої мрії, яка сама не могла бути реалізована. Це не ваш 12-й день народження.

Ми говоримо про невеликий бойовий човен епохи вікінга (IX-XI). Сонечко народився в Pasha 7 років тому. В той час як він був в лицарських рухах, забитих на змаганнях і все це. У певній точці двигун почав чіплятися і було часу реалізувати мрії. За підтримки Ліоша, Дімона та друзі, однодумців та волонтерів. Сонце став загальним.
28 зображень через LJ

р.

І так, 3+ хлопці з білоруського міста Ліда за пів року (з квітня по вересень ми віримо самі) будували власний суднобудівний завод, який входить до складу музею історії життєдіяльності, невеликого бойового човна YATVYAG (vk). Довжина 14 метрів, ширина 3 метрів, команда 14 осіб + шолом. Перший Viking-era корабель в Білорусі! Я пощастило бути на підставі два дні. На другий день був перший спуск Ятвягу в воду, тест і захоплюючий. В кінці опуса є відео цього моменту. І тепер я хочу зануритися в атмосферу панеманського поселення. Приміщення було побудовано на березі річки Неман біля Березівської р/г. Комплекс включає в себе вітальню, вежу, збиральне місце з вогнем, мішеями для стрільби з лука, суднобудування ...

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

р.

7. Про нас

8. У

9. Навігація

9613881

10.

Габаритний зображення

Під час реконструкції човни спираються на багато джерел, в тому числі і в музеї Гокстад.
В якості герметика використовується пряжка і береза. Дерево обпалюють і просочують оливковою олією. Все максимально наближене до історичної реконструкції. Деталі року закріплюються заклепками.

12.

Пахви збиваються в руку, а заклепки загортають в вогонь. Короткі нігті розтріскуються. Ви можете виводити їх. Довгий булг. Для монтажу достатньо сланців, молоток і пруток.

14.

15.00 р.

16.00 р.

Катер побудовано на технології clinker. Скелетон - силові елементи.

18 років Роок обладнаний рульовими колесами

19.00 р. Мист вставляється через палубу в цей чорний отвір, кварсон.

20. Сама палуба і шастний гід все ще сушать у вересні сонця. На наступний день буде прокладена палуба.

Р

21. Останні препарати в день спуску тесту в воду. Висота сала 7,5 метрів. У колодах 3,3 м заввишки і це проблема для деяких міст. Ви повинні перетягнути по маршруту.

22. Елементи опори розрізають. Це насправді суднобудівний завод )

23. Кабель фіксується.

р.

24. Катер, за допомогою Білорусі, повільно, але обов'язково, з тріщиною колод, переходить на річку. Я ніколи не був письменником, і я взяв цей текст тільки через перекручування емоцій в цих моментах. Все, що ці хлопці зробили і що відбувається для мене, є серйозним сердечком. Ареналін пішов з діаграм! Я дуже хотів би брати участь, але моя роль була визначена камерою в руках. У мене є рука. Вимкніть перехрестя на канатному штангі )

25. Перший петло працює! Катер, всупереч думкам про детрактори і критики, сати на воді відмінно. Всі права, водяна лінія нижче очікувань - завантаження та навантаження! У центрі під палубою в майбутньому будуть лежати камені, щоб заважати стійкість через корекцію центру ваги. Також є установка накладок, манжетів і розтягування її мотузок. В'язниця!

26. У збірній зацарював радість, радість, сюрприз і деякий сплутаний. Це дійсно великий захід і видовище! Після не дуже довгого рейсу катер витягнув на офіційному старті.

27.

28.

21 вересня фестиваль відкрився на цьому місці. Фестиваль передбачає весь флот! ПАР (RU) та Херсон (UA) Разом з тим, флот пройде через великі паркувальні лоти, розмітивши три фестивалі в Березівці (21.09.2014), в Мости (24.09.2014) і в Гродно (27.09.2014). Історичні табори будуть обладнані паркомістичними таборами. Тут будуть цікаві і всілякі історичні вболівальники для туризму. Дуже рекомендується відвідати, особливо так як вхід не так дорогий, тільки 50000 Bel.rub (< $ 5).

Для деталей перейдіть до онману. від

Більше фотографій в альбомі Google.

І ось відео (HD1080p) першого петлю:
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

3610Р. 4200Р.