Габаритний зображення
Компанія Sega, яка на Habre, я думаю, що кожен знає, нещодавно оголосила цікавий новий проект: інтерактивна пісочниця для дітей. Тим не менш, проект настільки цікавий, що дорослі будуть щасливі грати в цю пісочницю (Я буду грати за пару годин, тому обов'язково).
Схожі проекти вже охарактеризували пару разів на Habre, але вони були головним чином DIY-проекти, з окремих майстрів, і тут - проект від еміне корпорації, який повинен перейти до маси. Ми говоримо про систему, що складається з звичайної пісочниці, проекторів і декількох датчиків, які визначають висоту пісочних фігур в пісочниці. Система має комп'ютер, який проаналізує всю інформацію, отриману від датчиків і контролює проектне зображення.
Якщо дитина занурює отвір в піску, проектор відразу заповнює отвір «водою», і пускає туди рибу. Якщо дитина створює гору, комп'ютер вважає його гіркою або горою, а також занурює відповідні тварини. Крім того, проектор фарбує пісочницю, в залежності від висоти фігур. Поглибше отвір, синя – здається, що в нижній частині є глибока вода.
Чим вище вона, тим вище вона стає такою горою.
Серед інших речей, в пісочниці є зміна сезонів, можна спостерігати всі чотири сезони: літо, осінь, зима і весна.
Як і для віртуальних тварин, які вражають світ, створений дитиною, вони також можуть взаємодіяти з. Тварини відреагують на дотик гравця або дії в безпосередній близькості від такого тіла.
Sega поставить такі пісочниці, як зазначені вище, для торгових центрів, розважальних центрів, ігрових залів та інших подібних місць. Шановні друзі!
ніккейп
Джерело: habrahabr.ru/post/236653/