Модель schizophrenia

Ще до зустрічі Олександр прийняв, що він може бути на ранніх стадіях шизофренії. У своїй успі, він звернувся до психіатра Романа Туганова, роботу якого він зустрівся під час навчання в університеті. Лумінар науки вважав, що збирання разом з втомою від повсякденного життя і звичайних справ може бути одним з проявів захворювання. Але, скажімо мене, що з колекціонерів не «єдино»?

А тепер він трохи «випущений». На залізничному вокзалі порушують місто на громадському транспорті в пошуках нових копій для його збору. Але його флот може бути загиблим самим Брежневим, відомим автолюбителям. Тільки для цього флоту не потрібно гаражів - він підходить всім в декількох скляних шаф-купе.

Вже два роки наш герой став власником понад 350 моделей автомобілів, які коли-небудь були виготовлені в передрадянському, радянському та пострадянському просторі. Багато хто не пам'ятає нічого, але «Мусковіте» і «Жігулі», і, звичайно, буде здивований: де так багато моделей? Але історія вітчизняної автомобільної промисловості більш насичена і цікава, ніж вона зазвичай думали. Це те, що призвело Олександра до збору.

02 мар

р.

Щоб бути чесними, самі моделі були для мене, як я був набагато цікавіше історії. Все почалося в січні 2012 року з придбанням першого журналу «Автолегенди СРСР». Я прочитав ці журнали буквально до отворів, особливо фотографії реальних автомобілів на центральній межі, і моделі прикріпили до журналів.

Просто сорту роботи. Він був з цим Мусковітом, що все почалося.

Ні, він почав трохи раніше. Коли я був 4 роки, мій бабуся, який працював диригентом післяалкогольного автомобіля, приніс мені дядько ці два машини - KAMAZ-5511 шампунь і KAMAZ-52212 молочний вантажівка.

Зіграно з ними акуратно, поки не зламався. Багато років проходив, я забули думати про них, але я захопився збором і запам'ятався. Вони лежали в Челябінську, розібралися пакетами запасних частин. У світі колекціонерів і тепер наприкінці Сергій Піпченко – власник однієї з найбільших колекцій. Тоді я зрозумів, що це вантажоперевезення та військові транспортні засоби, які я захопив більшість.

656880

07 мар

Р

Після місяця в залізничному вокзалі ви можете побачити тих, хто добровільно "падати в дитинство" або не хочете залишити цей чудовий період. 50-70 людей приходять на клубні зустрічі щотижня - щоб похвалитися рідкісними копіями, обміном "двох" і знайти запасні частини. Вік колекторів від 9 до 60 років. На додаток до збору серед тих, хто «в темі», розроблений пов'язаний сервіс – відновлення та навіть перефарбування моделей. У останньому випадку все «дозволити»: вони фарбують їх за допомогою тієї ж технології, як звичайні автомобілі, розбирання, видалення старої фарби, знежирення поверхні. Робота дуже ювелірна.

471380 р.

В один раз я використовував, щоб запустити навколо цих автомобілів, як опік. Що два тижні я купив журнал, відстежити аукціони, оголошення. Нерідко люди продають щось для пені, просто не знаючи значення. Наприклад, ця копія ГАЗ-3110, серйозно модифікована, на радіокеруванні, мала купити дуже дешево, адже власники втратили віддаленість. Спочатку я хотів виправити його, але руки ніколи не прийшли.

1 999 р.