1611
Копії американських дівчаток Ілона Шварц
Коли я прийшов в Америку з Польщі, я був вражений на більшій кількості дівчат, ляльки яких майже ідентичні своїм власникам. Мода тут не Барбі, як мої співвітчизники думали. Кожна дівчина має в арсеналі іграшок "Дочка", яка її повна копія. Іноді це збігається, просто багатий вибір дозволяє знайти підходящу ляльку і пришити її плаття, але частіше ляльки просто купуються для замовлення від приватних виробників.
Рилан, Долина Поток, Нью-Йорк, 2012
Аріана і Меридин, Бруклін, Нью-Йорк, 2012
Молін, Бруклін, Нью-Йорк, 2012
р.
Desiree, Бруклін, Нью-Йорк, 2012
Jade, Farmingville, Нью-Йорк, 2011
Гіллян, Нью-Йорк, 2011
Кайла, Бостон, Массачусетс, 2011
Це, мабуть, щось національне. Може бути це, як дівчата намагаються зрозуміти себе, зрозуміти світ, граючи з лялькою. Або, можливо, вони намагаються відповідати своїм колегам. Кожен має власну ляльку, і вона повинна. Важко сказати, що це викликало, але я скажу, що ми не маємо цього в Польщі.
Лексі, Лінденурст, Нью-Йорк, 2012
Leah Joy, Laurelton, Нью-Йорк, 2012
Майя і Ліла, Північний порт, Нью-Йорк, 2011
Софія, Довгий пляж, Нью-Йорк, 2012
Ілона народилася і піднялася у Варшаві, привітала до Сполучених Штатів у 2008 році і тепер живе і працює в Нью-Йорку. Професійний фотограф, опублікований в журналах, бере участь у виставках, отримав значні нагороди (наприклад, World Press Photo 2013).
Tiffany-Amber, Лідо-Біч, Нью-Йорк, 2011
46076
Tiffany-Amber, Kayla, Софія, Елізабет, Angelica, Довгий пляж, Нью-Йорк, 2012
р.
Ганна, Дудлі, Массачусетс, 2012
Рилан, Долина Поток, Нью-Йорк, 2012
Аріана і Меридин, Бруклін, Нью-Йорк, 2012
Молін, Бруклін, Нью-Йорк, 2012
р.
Desiree, Бруклін, Нью-Йорк, 2012
Jade, Farmingville, Нью-Йорк, 2011
Гіллян, Нью-Йорк, 2011
Кайла, Бостон, Массачусетс, 2011
Це, мабуть, щось національне. Може бути це, як дівчата намагаються зрозуміти себе, зрозуміти світ, граючи з лялькою. Або, можливо, вони намагаються відповідати своїм колегам. Кожен має власну ляльку, і вона повинна. Важко сказати, що це викликало, але я скажу, що ми не маємо цього в Польщі.
Лексі, Лінденурст, Нью-Йорк, 2012
Leah Joy, Laurelton, Нью-Йорк, 2012
Майя і Ліла, Північний порт, Нью-Йорк, 2011
Софія, Довгий пляж, Нью-Йорк, 2012
Ілона народилася і піднялася у Варшаві, привітала до Сполучених Штатів у 2008 році і тепер живе і працює в Нью-Йорку. Професійний фотограф, опублікований в журналах, бере участь у виставках, отримав значні нагороди (наприклад, World Press Photo 2013).
Tiffany-Amber, Лідо-Біч, Нью-Йорк, 2011
46076
Tiffany-Amber, Kayla, Софія, Елізабет, Angelica, Довгий пляж, Нью-Йорк, 2012
р.
Ганна, Дудлі, Массачусетс, 2012
Кирстен Данст у журналі Vs. Журнал
Магдалена Фраковяк на страницах французского глянца Mixte Magazine