Taylor Swift для прокатного каменю

Назад у липні цього року співачка Taylor Swift взяла участь у кінозйомках історії кришки для відомого музичного видання Rolling Stone. А тепер вже кілька картин з'явились в новому, вересні випуск журналу. На них співачка практично без макіяжу і в простому одязі - біла футболка і джинси - прокручена уздовж морського узбережжя, позування фотографа Theo Wenner.

Він також розповів про свій новий альбом, який вийшов майже повністю в стилі поп. Сплав також розкриває, чому вона не дата і що робить її щасливою.

Габаритний зображення

Taylor Swift на кришку рулонного каменю

Про новий альбом:

«Діферентні фази вашого життя мають різні рівні глибокого, травматичного болю. І в цей період в моєму житті мій серце не зламався. Тож цей альбом не про хлопців, бо я не мав ніяких хлопців у моєму житті.

Taylor Swift на фото пагон для рулонного каменю

Про моє життя:

«Я дуже люблю життя зараз. Ми побачимо мене весь час. Я почав писати більше. Я працюю. Я почав бути дуже гордим. Я люблю альбом I зробив. Я люблю, що я переїхав до Нью-Йорка. Я ніколи не був дуже щасливим.

Він пояснив, чому вона не йде на дати і починає нову романтику:

«Я відчуваю, що перегляд мого особистого життя став національним. І я не хочу, щоб бути затриманими. Я не хотів бачити список хлопців, які я нібито відданий. Я не схожа на те, що приїжджає можливість жартувати про це на нагородах. Я не схожий на це, коли головки кажуть, «Подивитися, людина, вона збирається писати пісню про вас, тому що вона робить свою роботу вульгар. І більшість всіх, я не схожа на те, що всі ці фактори так натискають, що нові стосунки закінчуються до початку. І так я не знаю.

«Я не кинувся знову. Не дозволяйте мені вводити нові люди. Я романтичний і мати дитину про багато речей, але я реалістичний про це. ?

р.