Сборник Киша

Друзі Опублікована 180-сторінкова колекція вибраних віршів та малюнків фанатів Кіша, опублікована в єдиному екземплярі в подарунок до Тетяни Івановни Горшенєвої. Автор колекції Тамара Сорокіна, за яку вона лікує низько.
У цій чудовій колекції також мій малюнок.
Посилання на колекцію...

180-стор. Збір вибраних віршів та малюнків шанувальників, опублікованих в єдиному екземплярі в подарунок Тетяна Іванівна Горшенєва,
І розповіді про її створення співвласником і автором ідеї - Тамара Сорокіна:

«Збірка складається з 400 віршів. Я зробив редакцію 3 рази. Що було найважчим для мене. Не сам редагування, звичайно, але перечитуючи над цими втраченими лініями. Багато віршів не можна зберігати від сліз. Я доброзичливий людей, які могли точно передати у віршованій формі всю сутність, багатосторонність особистості Михаїла, його величезна душа, хороший і Світло постійно випромінюється ним, і любов Михайла до своєї роботи і своїм шанувальникам, любов - в самих біблійному сенсі - який «мерці, не заздрий, не заздрий, ... не думаю, злий, не радий в несправедливості, але радіє в правді», - Любов, що «не перестає». Не вірю в Бога, це не так важливо.

Значною складовою концепції колекції стала послідовність віршів. Я приділяв особливу увагу цьому аспекту. Окрема смужка, що передує прямого змісту книги, є вірші Тетяни Івановни Горшенєвої. Слова матері. Найголовніші лінії. Слова серця, рідної крові ... Назва Бездоганно.

Всі зібрані вірші вентиляторів я поділився на кілька блоків за хронологією. Одна з перших віршів у книзі була написана автором Анною Рябініна протягом життя Михайла за останні місяці його земного життя – у квітні 2013 року. Це був перехід на трагічну... Далі по прокатці: втрата, дроти на вічність, 40 років, 40 днів, перша осінь без Михаїла, перша зима, весна, нарешті ювілей і 2-й день народження, який ми всі відсвяткували без головної культи свята. Закриває книгу – дуже символічна поема, написана Сергієм Лате від імені Михайла. З найкращими побажаннями від нашого генія. Я хочу сказати особливу подяку Сергію за такі дотику лінії. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що це дійсно є: девер Міша тепер, він хоче нас з усього душі ( душа не штампує, ви знаєте?). Щастя... Нехай кожен знайде для себе «що це слово означає». й

Підготовка до публікації цієї Ініціації я вирішив не обмежувати себе тільки поетичною творчістю, але поєднувати його з живописом, тобто зробити книгу ілюстрованою, в тому числі фотографії портретів Михайла, які також є виразом визнання і любов шанувальників, які публікуються в соцмережах безліченні від малюнків на аркуші до клітинки, закінчуючи роботами без перебільшення рівня музею. Я думав, що ці творіння були гідними від матері Міша. Найкрасивіші рішення для друку на всій сторінці. Виготовлено всього 156 малюнків. Я хотів би підкреслити, що всі ілюстрації в колекції є кресленнями, присвяченими Михайлу. Я не використовую фотографії з метою. Книга розрахована в єдиний творчий стиль.

Хочу розповісти про кришку окремо. Не всі я хотів. Ідея фіксації стала виконанням методу тиснення портрета Міша від фольги. Але в готовій формі ця опція виявилася абсолютно непередбачуваною. Нова модель прийшла з гострим часом. Немає часу для особливої оригінальності, але я не хочу робити все повністю банально. В кінці я вирішив поставити на кришку одну з найуспішніших на мій погляд портрети Михаїла, розписаний олівцем. Не можна відрізнити з фотографії. Єдине, що я пройшов через кольоровий фільтр. Але це малюнок - як своєрідна назва творчої колекції. Ось на кришку я вирішив додати трохи символізму. У книзі, як я вже зауважив, всі ілюстрації – малюнки, присвячені Михайлу. Не існує фотографії. Ось тільки три. Одне з вершин на заголовку, яка, з одного боку, підкреслює цей поворот, з іншого боку, вказує на автора віршів. Я хотів поставити цю ідею на кришку. На кришку, як правило, автор завжди вказується крім назви. У цьому випадку автор не може бути виявлений з явних причин. Прийшов рішення самостійно. На чохлі, за аналогією з заголовком, я розмістив фото з ювілейного концерту Короля і Єстерської групи, що відбувся в Лужники. Головний герой - на сцені, в образі - дає щастя своїм присвячувачам. Фотографії вболівальників! Ось колективний образ автора віршів, картин, пісень, які були включені в колекцію. Кожна з них є потенційним творцем цієї або тієї роботи, присвяченої Михайлу, кожен з них кладе багато душі в цю ініціацію. Це колективне зусилля. Ця колекція складається з безлічі яскравих почуттів: любов, захоплення, вдячність, вона має безліч сердець. Серця тих, хто Михайло Горшенєв колись завоював. Серця тих людей (чи зрозуміло, що це лише невелика частина), які захоплюються на фото. Вентилятори Михайла Юрійовича Горшенєва ... Ось як я скажу мами.

У висновку я хочу відзначити, що я спробував вказати автора під віршами у випадках, коли його можна визначити, або просто написав «фан». Я помітив, що я можу зробити помилки з авторами, так як не всі, копіювання одного або іншого вірша на його сторінку, підписано її, що може ввести мене про автора. Я хотів би, якщо я підписала щось неправильно. І найголовніше. Спасибі, автори, за роботу! Без тебе, ця колекція не існує! І подякувати Михайлу за безкінечні надихання та особистого прикладу. Приклад того, що людина може бути.

Веб-сайт: www.k.com І ось мій малюнок.

Можливо, хтось побачить свою роботу тут. Тамара спасибі вам дуже багато !!! Тетяна Іванова на багато років і Мішке вічне пам'ять.