Крим, Серпень 2014

З невеликим фінансовим звітом.
Цього року, навесні, з дружиною та 2-річною дочкою, яка планувала піти в Анапа, але через те, що Крим став нашим півостровом, вони змінили плани та вирішили відпочити в Миколаєвці з родичами.
Квитки на літак до Сімферополя вдалося купити 3 тис. осіб там і назад. Займав місяць і половину, щоб активно контролювати сайт авіакомпанії Ural Airlines. Спочатку з'явився під 35 царів, в результаті вартість дороги тільки 12) (відбій вільний).
130 зображень

У перший тиждень вони відвідували родичів, потім вирішили не набридти їх і орендувати приміщення в одному з багатьох дачних будинків.
Це центральна вулиця великого, огородженого району, на якій розташовані близько 30 будинків на 20-40 номерів кожен (в кінці альтанки і доступ до моря).

Це будинок ми проживали. Наш номер знаходиться на першому поверсі зліва.
Перший поверх вибрав свідомо, щоб можна було поставити дочку до ліжка, виходити на двір, а під нашим балконом, з приємною компанією, на столі, спокійно пити вино, коньяк, їсти шашлики, рибу і т.д., і бризки в басейні.

Про дитину думав те ж саме і вибрав будинок обов'язково з майданчиком

У центрі столу, на якому ми проїхали кінці вечора, над цим балконом.
У підвалі присутній: в вечірньому барі, в їдальні.

Додано до [mergetime]1410169306[/mergetime]
Я забув, щоб взяти картину номеру, тому я опинився його з сайту.
Вартість 1000 рублів в день. У номері є душова кабіна, холодильник, кондор, телевізор (канали як наші, так і українські), сейф, подвійна помада, крісло-ліжко. Прибирання кожного дня, приліжкові кожні 3 дні.

Я забув, щоб взяти картину номеру, тому я опинився його з сайту.
Вартість 1000 рублів в день. У номері є душова кабіна, холодильник, кондор, телевізор (канали як наші, так і українські), сейф, подвійна помада, крісло-ліжко. Прибирання кожного дня, приліжкові кожні 3 дні.

Половина нашого відпустки не далеко від нас відпочивають батько-в-право (приблизно, нам було десь за пару ночей, щоб злити дитину)
Зняти кімнату в будинку так само.

У святкові дні були два екскурсії. Перший на Південному узбережжі. Зокрема, зацікавили Аі-Петрі, Воронцовський палац і парк, Ялта і Форос Церква.
У мене є багато вражень, але я тільки кистью фотографії.
Це перший гірський хребет.

доб.

Далі піднімаємо серпентин на другий, де знаходиться Ай-Петри.
Фото з гори на Корезі і Гаспрі.

, Україна

З гори, вздовж тросного автомобіля, спускаємось до дна. Я вушка не пухка.

Висота Ai-petri 1234m.

Вартість спуску або сходження 250p.

р.

Під вимірювальним розташуванням кабіни приймали кілька фото.

На горі є кафе, ринки, ви можете їздити на конях або квадроциклах.

Засідання

Спочатку був побудований кабельний автомобіль для будівництва військової частини на горі, в результаті була побудована частина, і немає кабельного автомобіля. Тоді споруда замерзла на деякий час, але в результаті в 1988 році відбулося відкриття. (близько V / h, керівництво сказав нам це, вікі нічого не говорять про це, але частина гори присутній)

Парк Воронцовський з палацом
Вид на гори

Велика кількість дерев і кущів були акліматизовані і вирощені в парку.

Є легенда, що окремий садівник приписав до кожного дерева, і нібито, якщо дерево загинув, садівник був виконаний.

Також згадується, що дерева періодично поливають кров молодих богів. Але я думаю, що це все фантастика.

Аі Петрі знову.

У певній точці екскурсовод показав, що найближчим часом ми залишимо на 3-х озерах.

Який насправді виявився маленькими ставками.

З надзвичайно чистою водою.

В цілому парк незвичайно красивий, є багато цікавих і дуже атмосферних місць, тому наступного разу я прогуляю там самостійно, без будь-яких інструкцій.

Багато людей.

Ми пішли в Воронцовський палац, побудований в 1851 році.

Я чекав побачити величезний палац.

48641.

Не дуже великий.

Якість конструкції дивовижна. Для більш ніж століття і половини вона виглядає так, як вона нещодавно була перебудована.

р.

Хоча це не мало землетрусів.

І Великий Патріот

Український

Я фотографа, фотографа, фотографа

Про гору

Далі на човні, вздовж берега, до Ялти.

Просто серія фото.

Погода

154294

На відстані ви можете побачити Mount Bear, я думаю, що "Друкувальний Ведмідь" є більш правильним.

І )) не ковтати гніздо.

Ні в якому разі не допускається, але на балконах. Небезпека краху.

Москі? Ні?

Цікава структура

На пляжі немає багато людей.

Про те ж саме катер.

Хороші альтанки. Таким чином, є багато з них в Криму.

Закрити до Ялти.

Решта нас дрібна.

Сама Ялта. Вона ніколи не вразила мене. Самі магазини, однакові рубби, однакові нестачі пляжу, брудна вода.

р.

Водопровід.

р.

Переглянути з вище.

Я зустрів його на вершині підйомника.
До речі, не витрачайте на підйомник (250 с.). Нічого цікавого і легкого таксі.

Церква Фороса

Переглянути з неї

Вид біля неї.

Деякі люди думають Чорного моря брудно. Може бути, але не всюди.
Це море біля Севастополя, глибина близько 2,5 метрів.

Р

У Миколаєвці, де ми купили

Звичайно, в бурі він брудний.

Поблизу нашого пансіонату був старий пансіонат Енергетика, так як час Незрівнянного. Прогулянка по ній.
Попри сухий рік береться зелень.

Деякі будівлі не збереглися.

Деякі виглядають нудно.

р.

Відстеження

кіно. Робота Я переглядав Витратні матеріали 3. Квиток 50 рублів). Зображення від проектора, звук з музичного центру.) Що б Пиво, відкритий повітря, під зірками, дуже добре. Істина, мій дует мене з ступінчастим болем.

Незважаючи на те, що фотографії пустелі, люди дійсно гідні, особливо помітні ввечері, просто в цей час кожен знаходиться на морі.

Я пішов на ніч риболовля. Це виглядає так:
Ми прийшли, кинулися сітки, два рибальські прутки, сіли на пити. Приблизний до двох, кожен впав, правий під відкритим небом на чохлах. Я був єдиним зліва, щоб сидіти до ранку, пити (мая Володимирович прощав мене) Одеса, п'ятизірковий Шабо, слухавши море (перший раз на море) і голодуючи на прозорому, зоряному небі.
Ми не ловили багато, ми зловили це вранці. Нетто невелике.
На волоссі рибальства.

Що страшно.

Габаритний зображення

2-й тур обрали Севастополь.
Саме місто, на човні біля бухти- Херсонес-Панорама-Дярама.
Особа міста, пам'ятник Сонячним судам

На даний момент є навчальна база.

Ця посада діє, при вході в бухту.

Під час парадів на цьому подіумі є команда.

Однією з головних визначних пам'яток «Коунт Вхарф». За нею знаходиться головна площа Севастополя і пам'ятник адміралу Нахімову.

У бухті з човна з фотографіями човнів.

Реконнесансний корабель.

Демагнетизація посуду.

Два українські кораблі, ні числа. Не поспішайте забрати їх.

Антипідемаринний корабель Суздалет

Гідрографічний посуд "Донуслав" і "Свої". На мій погляд, на Стеворі зняли фільм «Пірати ХХ століття», корабель піратів

кабель-шар

Два підводних човнів. Дистант на відверті, навчання

4482 2004 р.

Приватні яхти.

Загальний вигляд.

Медичний корабель Єнісі. Зараз офіцерська лікарня. Застосовується для виконання складних, хірургічних операцій під час буріння, в спеціальній, підвісній операційній кімнаті.

Прогулянка по місту. Пам'ятник Нахімові.

Севастопольська оборона 1941-1942 рр.

Над пам'яткою, першим пам'ятником в місті - лейтенантом капітана А.І. Казарського, командир легендарного хабара "Меркур"

Прогулянка по набережній.

750339

Півонії там же)

Додано до [mergetime]1410171345[/mergetime]
Південноморський біологічний інститут.

Південноморський біологічний інститут.

Пам'ятка на кораблі гончара.

Вид на пором док

4257081

З іншого боку бухти, автомобілі і люди переважно транспортуються на поромі. Він часто ходить.

З іншого боку.

Грандпа Леніна зловила очі несподівано.

Я вирішив піти до нього. Штаб-квартира одного з одиниць.

15 хвилин пізніше я зробив до нього. Він використовується для заїзду Нахімова.

Я дуже сподобалося Севастополь, я був готовий прогулятися по ній весь день. Архітектура і вулиці дуже цікаві, але млинець з туру не можна залишити позаду.
Один з кутів. Картина не передає атмосферу.

Останнє - Херсонес.

Херсонес - місто, засноване древніми греками в 422-421 рр. до н.е.
Опишіться на Списку Всесвітньої спадщини

8404476

Театр.

Вони все ще в ній.

Мін.

Опис

р.

Побудований під час радянської епохи, на мій погляд, фонтан повністю виходить з місця.

Колишній, чоловічий монастир.

Контейнери, в яких греки перевозяться на судах. Висота - 1,5-2 м.

Будинок виноробів. Виногради притиснуті на площинах (два справа з дерев'яним пресом, зліва з ногами), сік протікає вниз жолобами в контейнері нижче.

Залишки християнського храму.

Центральний вхід

р.

Інформативний знак.

Ще один базилік.

Ви не бачили в бухті

З Херсонеса переїхали в Панорама оборони Севастополя 1854-1855 рр. Пройшов Стару Караїту середу-19 ст.

Панорама входу.

Поруч з панорамою є музей анкерів.

Детальніше

Панорама була створена в 1901-1904. Франц Алексеевич Рубауд.

Я не буду писати про те, як вона зберегла велику патріотичну війну, все це в Інтернеті.
Робота вражає.

Фото набагато більше, але це не важливо.

Відносно недавно фотографія була допущена тільки за плату, після вступу до РФ почала допускатися, але тільки без спалаху.

Р

Багато людей, переважно екскурсії.

Шукаєте роботу, можна уявити масштаб бою.

Р

Я вважаю, що необхідно відвідати місце в Севастополі.

192046

Детальніше

9959906 Р

Останнім часом в турі було гора Діарама Сапун 7 травня 1944 р.

р.

Звичайно, після панорами це не так ефектно.

На в'їзді багато цікавих експонатів.

Фотографії, зброя.

р.

Замовити

Останні фотографії, а в кінці трохи фінансового звіту.

Додано до [mergetime]1410172324[/mergetime]
Фінансово це було більше:
Рейс 12,000 тут.
На таксі Сімферопіль-Ніколаївка 2300, в Миколаєвці ми сказали, що ми є лозарами, це можливо і для 1000, щоб погодитися
Миколаївка-Сімферополь таксі вже 1000)
Проживання - 1000 днів на три. Цього року вдалося знайти 2-кімнатну для 300, з Спартанськими умовами.
Харчування - в їдальні 2 рази на день, для 2 дорослих + невелика дочка 250-350 на час (у плані їжі ми розслабляємось, глютони 400-600).
25p пиво. Сімферополь (не поганий кдержав), те ж саме українською, 40-50 вже у всіх сортах труб, Балтики.
Сильні напої - коньяки від 200, добре в межах 500. (періодично відверта шаха від родичів, сподобалося)
Вино було придбано тільки порятунку - 150р. л.
Фрукти люблять наші.
Вартість екскурсій - 2200-Південний берег, 1600-Севастополь.
Це його.
Не лікуйте жорсткий. Перший стенд.
Задайте питання, я спробую відповісти на все.