1460
Хто знає, як відкрити себе іншим, не знає самотності.
Скільки людей скаржаться на самотність! Завжди хтось навколо них, але вони досі відчувають себе самотніми. По суті, вони виділяються з інших за своєю поведінкою: вони не знають, як відкрити, вони не знають, як любити, вони не можуть сказати два захоплюючі або комфортні слова, вони не можуть дати; вони завжди чекають інших, щоб прийти до них. Але вони часто дуже зайняті, вони мають свої турботи, їх турботи.
Так ми почуємо тільки скарги: «Чи не подобаються мені, ніхто не любить мене, ніхто не зацікавить мене». І чому це завжди бути іншими, які люблять тебе? Якщо ви страждаєте від самотності, не залишаються пасивними. Замість сидінь в кутку, які практикують самодостаток і чекають на увагу оточуючих, любов інших, візьміть перший крок, перейдіть до них.
Не існує причин, щоб відчути себе, коли є любов і світло в світі. Якщо ви відчуваєте себе самостійно, ви відчуєте від любові і світла.
Як багато разів я сказав, що ви з вашого egocentric стану і зробити щось для інших? Зрозуміло, часто в егоцентризмі, щоб полум'я отримували виховання. Батьки розкажуть своїх дітей, «Не треба бути таким, щоб не завжди прийняти перший крок, нехай інші приходять до тебе». Якщо ви запрошуєте їх. Якщо ви пекарні, то прийдуть до вас хліба. Ви маєте можливість подарувати вам щось. Якщо у вас немає нічого подарувати людям, ви не будете приваблювати їх і залишаєте самостійно. Не відмивайте інших для вас.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Дивлячись на квітучу троянду, вона пахне, кожен тягнеться до неї, бджіл і метеликів; кожен хоче його зануритися, і це тому, що вона відкрита. Чому ви перебуваєте замкненими і не «продаємо»?
Жінка повинна підняти чоловіка з її турботою і відхиленням.
Жіночі богиня здатні гармонійно проявляти 4 стани жінки.