Невидимий - містичний дриллер

Невидимий.

Я ніколи не думав, що я хотів би фільм про підліток на межі життя і смерті. Я не відчув нічого, як це вже давно після перегляду, так що я хотів би, що я прийшов по згадці про «Невидимий» з одного з соціальних мереж.

Земельна ділянка з першого погляду досить проста. Але як події розгорталися, я перетягував далі і далі в абіс подій, і не вдалося відірвати від кінотеатру. Я дивився в одному диханні Невидимий на http://www.ivi.ru/watch/59599 і все ще відчувається вражений. Імовірно, такий сильний сюжетний компонент "Невидимий" був представлений версією книги. На основі якісної літературної роботи, з правим підходом можна зробити однаково успішну кіно. Як сталося в цьому випадку.
Динамічний і таємничий розвиток подій доповнений дивовижною природою, яка, незважаючи на красу і велич, відштовхує. Я бачу атмосферу кінотеатру сприяли цьому, бо Нік був жорстоко оброблений в чудово привабливому лісі.
Я також любила моральну складову фільму, яка набагато важливіше, ніж містичний фон і драматичні моменти. Надає такі прості, вічні теми, які на тисячі років не можуть знайти відповідь.
Варто побачити, що символи та їх персонажі не були виявлені так чітко. Ось що не герой - інструкція для студента-психолога.