Кінофестиваль Венеції 2014: Дні Нінт і Десять

Останні дні 71-го Венеційського кінофестивалю можна назвати «селебрацією Голлівуду в Італії», адже фільми привезені з-за кордону, які зосереджували аудиторію у попередні кілька вечірок. Серед головних прем’єр-прем’єр-прем’єрів у ці дні були чорні комедії «Моя дівчина – Зомбі» Джое Дантте, трилер «Добрий вбив» Андрія Ніккола та адаптація пам’ятного роману Вільяма Фолкнера «Зустрі та хутро», режисер Джеймса Франо. Останній, до речі, не тільки отримав почесну нагороду на кінофестивалі, але й вразив аудиторію оригінальним зовнішнім виглядом на червоному килимі.

Ашлі Грін, який відігравав роль троянди від мертвого в кінофільмі «Моя подруга є зомбі», подивився на червоний килим живим. На акторці була дуже ефектна сукня Антоні Берарді, прикрашена графічною вишивкою з ілюзійним ефектом, яка візуально зробила силует тонше і витонченим. Незважаючи на те, що наряд виглядав дуже драматичний, Ашлі вдалося послужити його з легкістю - вона не намагалася виглядати шикарно з усіма її міцністю, але вона не сумнівалася.

1 990 р.

Корея Ашлі Олександра Даддаріо приступила на червоному килимі в вечірній туалеті від модного будинку Reem Acra. Головною перевагою цього наряду, звичайно, є шикарний фіолетовий відтінок, який був дуже до обличчя актриса і підкреслив красу її шкіри. Решта сукні не відрізнялася чимось особливим, але, тим не менш, була гідна увага громадськості.

Р

р.

Олександра, Ашлі і Антон Єлчин - виконавці головних ролей в фільмі "Моя подруга - зомбі"

За участі провідних акторів, серед яких був Зое Кравітц. А актриса з'явилася на червоному килимі в червоному сукні з осені Armani Privé. На мій погляд, наряд чудово вписується в стиль Зої – він виглядав елегантно, але не позбавлений оригінальності і сексуальності. Письма сукні може бути трохи коротшим, але в цілому дебют Zoe на кінофестивалі Венеції був успіхом.

297741

Дженніфер Джонс прибув на прем'єрі свого нового фільму в елегантному вигляді, ембря якого була сукня від Боса. Делікатний колір наряду, елегантний стиль і цікавий декор в стилі арт-деко були дуже до обличчя актора і підкреслив її бездоганний малюнок. Я дуже люблю плаття, але з яскравим макіяжом, образ буде виглядати набагато ефектніше.

Ана О’Рілі, виконавець однієї з ролей в фільмі «Ніз і хутро», обраного для виходу червоної мереживної унітазу з Моніка Любілера. На мій погляд, це ідеальний образ для Ana - романтичний, але в той же час ніжно сексуальний наряд підкреслює її природну жіночність і ніжність.

Джеймс Франко, який все частіше демонстрував свій режисерський талант на різних кінофестивалях, прибув до Венеції цей час, щоб отримати Jaeger-LeCoultre Слави режисеру почесну нагороду за свою роботу на адаптації роману Вільяма Фулкнера та Fury. На прем'єрі фільму Джеймс з'явився в незвичайному образі для себе - з вуса, поголені головою і татуюванням (який пізніше, після усього, виявився просто малюнок) на основі фільму "Поміститися в Сонце" на спині голови. Режисер-постановник пішов на такі радикальні зміни заради ролі - щоб не витрачати час, він прокоментував епізод свого нового проекту «Зеровіль» праворуч під час прем'єри фільму «Нейсе і Фур'ю».

234274