Про Сибіру так, багато невідомо

Чому вважають, що Сибір і тага практично синонімні? Оскільки наші предки з'явилися в цих частинах, ситуація дещо змінилася.
Це вид через мій паркан на федеральному шосе Іркутськ-Красноярськ (в такому порядку - Іркутськ ближче до нас). Де тига? Ну, з'явився тайга, степ став ... "Танкс" до перших поселенців, які в першу чергу мали невідкладні питання будівництва та опалення, і тільки в останні ... і що це - захист навколишнього середовища?)

Просто кілька фотографій з цієї палі дошки.

В цілому, я Санкт-Петербург Магадан, який переїхав до Сибіру після своїх батьків, як і вірний син Декампистів. З шампуні, дощова, вологе місто Святого Петра (не плутати з Петром Алексеєвим !!!, який став першим) до таємничого, далекого, але, трохи, морозного Сибіру! й
Я використовую для цього трохи; Я звик до неї, після всього. Я вже загадав вам, дорогі рибки, з фактами, що я не вірю, жити ще в Санкт-Петербурзі.
Наприклад, ми очікуємо, щоб заморозити цей ранок, другий восени, приблизно п'ять хвилин. Ні, але приблизно тридцять вдень. Такі перепади температур не рідкість для нас, є близько 40 градусів за добу. Але в основному восени. Це тільки відбувається в степах...
Взимку ситуація більш цікава... Помийте ванну (сибірська, звичайно) градусів за сто ... Не сауна, звичайно, але в першу суху спеку (без кидання на камені) можна опускати тут. А потім поза! Занурення в перший сніг (попередньо з чистого снігу, як багато charcoal drown, soot навколо) Про нас Екстремальна, з якоїсь причини не вважається. Але тут на вулиці одночасно це може бути п'ятдесят у мінусі. Як ви відчуваєте різницю температури? Про сто і п'ятдесят градусів Цельсій?
Сибір, ебать ... Так, і парна кімната не відокремлюється від мила - встигнуть мити. Якщо ви не в першому рядку, не замерзаємо.

Повернемося до овочів. В основному ми вирощуємо кавуни і дині. Але тільки в теплицях - літо пізнають для нас, щоб почати свої обов'язки (тобто, ступити клімат і метеорологічні гальма, прикус). Не сказати, що свято смаку, але досить їстівний. І досить солодкий.
Зверніть увагу на наступні ілюстрації. На перший погляд нічого не буває. Що таке Сибірський сад? Що взимку дуже сильно протруює від снігу Ось чому все так низько... І там (більше особливо в області ближче до птахофабрики) вирощують яблуні з трьох сортів, і вишні двох, і сливових, і медокклейних, і чорно-червоної смородини, а журавлини, а також обліпихи, і кальіна ...
І на фоні (до лівої з птахофабрики на горизонті) можна побачити вперше цього року лопається до такої висоти дуби. Географічно і ботанічно не прив'язуються до нашого регіону. Ну і не вижити тут! Але ми ще живі.
Це просто. Коли я ще живу біля Петра, на передмісті Гатчини Марінбург, мій батько прийшов до мене. І один раз, ходячи через парк палацу восени, вони збирали олуси, з яких є велика кількість гідних. І після кількох років батько запам'ятував їх (шкіра, випадково приглушена в його незлічених бункерах під час наступного аналізу нездатних багатих) і висаджують їх в саду. Отже, п'ятий рік вже живий, який не повинен бути. Одного дуба тепер живе на могилі.

З попереднього, легше підходити до останнього фото в цій пошті. Здавалося б, картопля з картоплею... Але тут є нюанси! Я повернувся трохи в історії – поки не залишаюся на моєму домі в Маріанбурзі, батько мій батько купив пачку промитої картоплі (навіть невідомо мені виробника). Я приніс його додому. Він отримав. Натюрморт не радий - і урожайність, і стійкість до місцевих виразів і шкідників.
Я зроблю з тим, що багато більше думок на додаток... але я залишаю їх пізніше. Я вперше оцінив результат цього повідомлення. Вітаю всіх з російського Сибіру!

-img7---