Як створити Parthenon себе

Для початку він заливив фундамент разом з доріжкою, природно перед тим, як він знімав м'який грунт, зробив сендвіч з піску і рубля, ретельно втираючи все, і кожен день заливається один крок до тих пір, поки він досягне фундаменту, де храм Атени сам затопився. У розмірах цей нерозкритий бетонний ящик виявився близько 700 до 400 мм і половину метра висотою.

Р

Процес виготовлення стовпчиків, я на жаль не знімався для того, що я апологізую, і цей процес чесно дуже нудний, я купила кілька вболівальникових труб діаметром 50 мм, розпиляв їх на 30 штук 400 мм, після чого вирізати їх болгаркою в центрі, приклеєна стрічка, вставляється арматура і заливається бетон, паралельно з цим, також окремо заливають 60 замовлень з отвором в середині для фурнітури, що виклеюють з колон, процес монотонний і ted, але головна мета.
Коли я вже встановив всі стовпчики на кахельному клею, я наповнила стелю, яка досить масивна, товщиною 60 мм.

Ось що сталося.

Ще раз, я щиро апологізую, щоб не знімати процес наповнення даху, це вже темно, але я не хочу залишити на завтра, що можна зробити сьогодні.
Під бетонним дахом знаходиться каркас пінопласту, на ньому сітка з клітинами 50 до 50 мм.

Я не знаю, що прикрасити портикоси, тому я просто зробив мозаїку простих каменів, які я міг знайти, і замість статуеток на даху, красиві білі камені теж.

Ну, в принципі, що я зробив всього два тижні, це займе менше часу, але погода не була щаслива, наступного року я обов'язково пофарбувати особливу фасадну фарбу під білим мармуром.

р.