Чарівна дванадцять квадратних метрів

Чи потрібен розмір? Так, якщо мова йде про такий зростаючий тренд на ринку нерухомості як «мікро-housing».

У споживчому суспільстві переважають принцип «більше, чим краще», є дивовижна схильність залишити величезні будинки і переїхати на «будинкові будинки», площа яких коливається від 6 до 37 квадратних метрів. Користь життя в мікро-будинку дуже багато для підрахунку. Щомісячні рахунки починають здаватися безглуздо. Будинки затишні і не вимагають особливих зусиль і фінансових витрат на їх утримання, не кажучи вже про переваги для навколишнього середовища. Їх невеликий розмір робить власників або орендарів, щоб їх життя в порядку – позбавляючи від зайвих речей, набрати відчуття мінімалізму і, нарешті, побачити мету в житті.

Природно, ми хотіли випробувати всі ці переваги. Останнім часом я запровадив свою маму, щоб жити з мене протягом трьох днів в мікро-хаусі в Платтсбургі, місто в Clinton County, Нью-Йорк. Вартість оренди $100 в день.

Ми досягали успіху. Ми ніколи не боролися. Але я не знаю, якщо я ніколи не зможу повторювати мій експеримент знову або ні.
26 фото через muz4in.net

Це мене і мій мама, vicky. Ми дуже близько до неї, що ми витрачаємо години на телефон щодня, ми збираємося, коли ми дивимося фільми Миколая, і ми обидва ненавидимо мене і бруду. Але ми живемо в 400 кілометрах від одного. І зовсім недавно ми прийшли до ідеї про те, щоб перевірити межі наших відносин, витрачаючи три дні разом в мікро-хаусі.

Зняти крихітний будинок на Airbnb протягом трьох днів в Платтсбург, Нью-Йорк. Більшість всіх, мій мама не схожий на відсутність звичного туалету. При навчанні унітазу був компостом – по-справжньому вкритий відро – вона заявлена, “Я напевно живе в машині. й

Для мене я був найбільш стурбований конфіденційності та особистим простором. Я думав, що в будинку був так маленький номер, що мій мама і я б торкався один одному. Я думав, що він був, як живе в гуртожитку з одною кімнатою, яка завжди була в кімнаті і майже коли-небудь вийшов!

Продам двоповерховий будинок колоніального стилю і мою однокімнатну квартиру в Брукліні, ми розселилися в житловому комплексі всього в 12 квадратних метрах. Так, цей крихітний будинок нічого, але милий.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Поєднання дерев'яних панелей і простих меблів дала йому особливу сільську чарівність.

1035337

Les Delorimiere є власником цієї крихітної квартири, де він живе з дружиною. Ретиредний інженер і конструктор, Delorimiere розробили казковий мікро-хаус 5 років тому. «Я хотів би бачити, якщо я можу це зробити або ні», - каже він.

За допомогою найманого працівника Лесі побудував свій мініатюрний будинок, який коштує його $26,000 всього за одну зиму. Все було індивідуально, починаючи від восьмикутних вікон до дерев'яного сайдингу.

551999

Здам в оренду будинок на $100 на добу. Більшість своїх клієнтів є парами, які шукають порівняно недорогий відпочинок будинку на Озері Шамплія або хочуть жити трохи в мікро-хаусі, щоб вирішити, чи купити / побудувати свій власний.

Користь життя в мікро-хаусі не можна розраховувати. Вони досить затишні, вони легко і недорого, щоб підтримувати в чистоті і порядку. Крім того, такі будинки вважаються екологічно чистими і безпечними для навколишнього середовища. Їх обмежений розмір змушує власників або орендарів переглянути важливість багатьох речей в їх житті і залишити в ньому тільки те, що дійсно важливо і необхідно.

Зважаючи на це, щомісячні рахунки, які використовуються для неба-вису, тепер починають здаватися безглуздими. Ліс говорить про вартість двох людей, які проживають в мікро-хаусі (в тому числі опалення, гаряча вода, газ і електрика) на рік становить $698. Ці пропанові циліндри підключені до газової плити, а також нагрівають воду.

Після мого першого дня в мікро-хаусі я дивився на те, як рідко мій мама і я побігався один одному. Як вона вилікувала і прочитала книгу на Футоні, я кладаю сходи в спальні, захоплюючи вигляд з вікна.

У мікро-хаусі були тільки шість вікон. Вони зберігають тепло і дають достатньо сонячного світла в приміщення. Я ніколи не відчував, як я був у взуттєвій коробці. Навпаки мені здається, що я був в затишному будинку на дереві, як в дитинстві.

Проте кілька годин після того, як ми переїхали в салон, наші речі лежали абсолютно всюди. Люди використовуються для постійного носіння величезних валіз, пов'язаних з непотрібними ягнятами. Мікро-будинки з мінімалізмом не вписуються в наш спосіб життя. Я відчував себе трохи незручно, коли я бачив, як швидко все перетворилося в мес, і не вдалося залишитися в будинку через натовпу.

Для запобігання м'язам в будинку ми були вимушені після використання для кладки, рушників і одягу. Я кладаю камеру і книгу всередині дивана. Цей каркасний розпис подається як двері маленької шафи, в якій зберігаються непереборні харчові та харчові контейнери.

, доб. 5

У зв'язку з тим, що практично неможливо пересуватися в мікро-хаусі, ми були прокинуті про стати седентарієм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Тим не менш, незважаючи на всі переваги, мікробудинник Delorimier ще мав кілька недоліків. По-перше, він був побудований на причіпі з безкаркасною платформою (по суті, замість податку на нерухоме майно, Les купує страхування кожні два роки і сплачує реєстраційний внесок в Департамент автотранспорту). Колись одна з нас прогулялася на першому поверсі, вся домашня гобойка.

р.

Більшість власників мікробудин віддають перевагу встановленню компостових туалетів. Тим не менш, Les відчував, що звичайні гості знайдуть його дикими і незгодними. Унітаз в будинку Delorimiere обладнаний важіль, призначений для відкриття зливу і кнопки, яка допомагає злити воду. Він завжди очищає його після закінчення перебування кожного гостя.

Р

Для того, щоб бути повністю відвертим, коли один з нас пішов у ванну кімнату, інший повинен виходити весь час. Я теж не схожий на те, що ванна кімната була прямо поруч з кухнею. Двері між ними закриваються погано і дайте в неприємні запахи. Крім того, для браку іншого виходу, брудні руки потрібно мити на кухні.

Моя мама і я знала там не достатньо місця на стільниці, щоб приготувати повноцінне харчування, тому ми вирішили принести деякі макарони і сир в пластикових контейнерах. Зігріваємо її в мікрохвильовці один за одним, тому що на кухні окремо ми не можемо підходити.

Для того щоб не мити посуду, ми даємо в основному продукцію в паперовій упаковці.

Ми також не хочемо, щоб мати запах їжі в будинку після вечері, коли ми пішли на ліжко, так мама і я їсти на пікнікальному столі. Практично завжди була причина, чому ми віддали перевагу на відкритому повітрі, а не в мікро-хаусі (душова, їсть, бажання позбутися від легкої безсонності через те, що в такому невеликому просторі).

Я не знаю, як жити взимку при температурі мінус двадцять. Навіть якщо мікробудин ізольований, вам ще потрібно портативний обігрівач, щоб не замерзнути.

Для двох До даху можна було сидіти тільки.

Коли ми назвали нашим друзям і знайомим, «другий поверх» перетворили в особистий телефонний стенд для нас. Ми завжди перетворили на телевізорі, навіть якщо я хотів би слухати мої батьки говорять про гарну ніч один одному.

Після трьох днів ми були готові піти додому і визнати, що ми не змогли жити в невеликому просторі. Моя мати пропущена нормальною ванною кімнатою і туалетом; я був відсутнім тих звичайних місць, де я використовую для занурення, сну, розслабитися, зберігати свої речі і, звичайно, взяти душ.

Однак не відчуваю потребу в особистому просторі. По суті, я вдячний мікро-хаусу за приведення мами і я ближче. Я не думаю, що я хотів би провести три дні в ній з ким-небудь, ніж мій мама.
Всі права.

3610Р. 4200Р.