1065
Кокуо Годинники - Історія, які шкарпетки
У Німеччині винайдені гонщики какуо. Зокрема, місце народження годинника був чорним лісом. Правда, як це сталося, є багато варіантів - від спроби побудувати роустер на годинник, до органу і подарунка цареві (все Шарль або Луї) дуже будинок з годинником.
Насправді, швидше за все, коку став звучанням, яке простіше відтворити за допомогою двох хутряних з блискавками. Подвійний куточок в різних ключах ідеально підходить.
На початку не було будинків - з'явилися громіздкі і неточні механізми. У 1700-ті рр. на Чорному лісі було багато деревини. Він був рубаний і виплавлений, процес був відображений навіть в казках, але похмурі ліси здавалося б не зменшити і поступово годинник стали дерев'яними, а з розвитком механіки механізм годинника став більш точним і поступово став металевим. Механізм був встановлений в русі спочатку масивними каменями, які поступово вішали на металеві (чорні) шматки і в кінцевому підсумку привели їх до появи конусів підвіски під годинником. Їх вага ваги відіграє роль весни в нормальному годиннику і до тих пір, поки є місце, щоб вийти і весь ланцюг, на якому вони висять, не вибрано, люка буде правильно вибити секунди.
Р
Поступово, починаючи з XVIII століття, функціональність годинника розширювалася і механізми були побудовані на годинник, що забезпечували танці пар, пилки деревини або процес їх пікірування, народні майстри придумали традиційну форму годинника - будинок шале.
Навколо ділянки, коли годинник був простий будинок, ціле шоу почали обмотати.
Мода для таких годинників призвело до того, що вони стали предметом затишку і старовини. Велике спасибі кінотеатру і телебачення, де в той час, коли необхідно показати затишок або старий будинок – на стіні, як образ будинку бабуся, вішалка. І хоча мій бабуся, як багато інших, не мав такого годинника - їх присутність в будинку робить будинок більш комфортним : Смішні речі є психікою.
Але назад до годинника. Спочатку вони були ручної роботи – майстри зробили свій неповторний стиль і сюжет. Сьогодні, завдяки великим чином, до розробки технології, годинники з какоу навіть стали кварцом.
Для збереження зовнішнього вигляду годинника вішайте пластикові ваги. У Чорному лісі з'явився такий годинник. Вони дуже дешеві, ніж реальні.
Quartz cuckoos є автентичним какоулінгом (запис реального звуку камбонового лісу) необмежену кількість мелодій. Вони не повинні починатися (на кожен день або кожен тиждень - ваги) танцюристи танцюють, щоб записана музика і танцювати набагато складніше, але коли ви стоїть поруч з таким годинником, почуття подобається в анекдоті про різдвяні іграшки - так само, як і реальні, тільки не раджу.
Дуже класний, коли годинник все ще механічний - вони не так красиво кауко і вони грають тільки одну мелодію, як на кулі. Але це годинник. Ті, які насправді ходять з деревними бамперами, висять навколо, і вони дійсно точне.
У місті Триберг є кілька магазинів, які продають такі годинники. Робимо вручну.
р.
Ви можете подивитися відео про те, як зрізаються заготовки передньої дошки, як вона ріжеться і обробляється, як збирається ділянка з дерев'яних фігур і таким чином годинник зібраний - який після чого буде кинути на стіни.
Всі дерев'яні, традиційно, крім механізму годинника - які незважаючи на виписки в Інтернеті про їх неточність - дуже точне і з нормальним налаштуванням йде вперед або назад за 1 хвилину не частіше 1 раз на місяць - для механіки це супер. Ви можете регулювати і охолоджувати - Я просто лаціна.
, Україна
Сам годинник відрізняється тим, що він може бути з заводом на добу або на тиждень. У вас є дві або три ваги (третя потрібна для танцюристів), і звичайно, розміри і ділянки. Є різні швидкості приготування - так що щотижня варіння повільніше. Звук кожного годинника має власну тоналість, трохи відрізняється від інших.
Плоти з простих з птахом до величезного багатоповерхового будинку з пучком анексів і рухомих предметів. Vnturi має кульовий барабанщик, який грає музику. Звісно, все не обмежується цим - є нічний режим, коли годинник не збивається і багато речей, які не можна описати :) необхідно побачити і відчувати.
Ціни сьогодні від 100 до 5000 євро - дорожче Я не бачив, але напевно є. Очікувані моделі можна повісити в барах і пабах, дешевше в залах або вітальних кімнатах великих вілл, але я обрала будинок з оленою :
У Трібері і його оточення є музей (де не потрібно йти - є тільки механізм всередині), найбільший годинник (як і в Великобританії, так і в іншому місці).
До речі, вони подрібнюють і фрезерні хребти, пари пилки деревного танцю, все це повинно бути і всередині величезного реального годинникового механізму - все для реальних.
Так як це не рекламне повідомлення, але просто мій розповідь про феномен досить гідний, я не дам точні координати - хто повинен знайти себе або попросити мене і я відповість. Але годинник какуно варто повісити в будинку!