1155
Дитяча фантастика
Мій улюблений журнал - Молодий Technician. За допомогою цього журналу я отримав первинні знання науки в галузі загальної та фізики в приватному секторі, він навчав мене фантастика, його маленькі оповідання, і був першим «соціальної мережі», пам'ятаю літери читачів і заголовку «Погляд за друзями?» І перші трюки? І багато цікавих речей. Дякую за цей журнал.
Тепер вартість підписки 357 рублів на місяць, або 4284 рублів на рік.
Звичайно, вони були першими:
І, звичайно, це нездужання. З першими комами :
UT мав багато додатків, різних орієнтацій, як правило, лінгвінги в бібліотеках виглядають як. Лівий. З ним я зробив мій перший кіт. (Тільки 3-й варіант туш :)
Ще один додаток, не менш цікавим.
Молодий природний Разом з програмою «У тваринному світі» цей журнал дав багато знань про світ по всьому світу, і різні тварини, як звичайні, так і позаземні. Я ще пам'ятаю серію оповідань про акули.
Вартість підписки 458p місяць або 5496p рік
Цей журнал вже для старших, середніх і високих шкіл. Молодіжна технологія, звичайно. Цікаві статті та обговорення.
р.
Перша інформація про танки, вже совісті )
І весело ніколи не забути.
Когнітивний журнал "У всьому світі"
Тепер він коштує 253p на місяць або 3036 на рік
Знову ж таки. "Крокодиль".
Це журнал для студентів старших класів, а також перших страшних історій. "Біла рука", "Ред Spot 2 і так далі, а також комічна книга про дельфіни.
Р
А ці журнали я проходив на папері до школи, для якого я отримав диплом і ремінь від моєї матері.
1313834
Автор: Ромусік
-img24---
Тепер вартість підписки 357 рублів на місяць, або 4284 рублів на рік.
Звичайно, вони були першими:
І, звичайно, це нездужання. З першими комами :
UT мав багато додатків, різних орієнтацій, як правило, лінгвінги в бібліотеках виглядають як. Лівий. З ним я зробив мій перший кіт. (Тільки 3-й варіант туш :)
Ще один додаток, не менш цікавим.
Молодий природний Разом з програмою «У тваринному світі» цей журнал дав багато знань про світ по всьому світу, і різні тварини, як звичайні, так і позаземні. Я ще пам'ятаю серію оповідань про акули.
Вартість підписки 458p місяць або 5496p рік
Цей журнал вже для старших, середніх і високих шкіл. Молодіжна технологія, звичайно. Цікаві статті та обговорення.
р.
Перша інформація про танки, вже совісті )
І весело ніколи не забути.
Когнітивний журнал "У всьому світі"
Тепер він коштує 253p на місяць або 3036 на рік
Знову ж таки. "Крокодиль".
Це журнал для студентів старших класів, а також перших страшних історій. "Біла рука", "Ред Spot 2 і так далі, а також комічна книга про дельфіни.
Р
А ці журнали я проходив на папері до школи, для якого я отримав диплом і ремінь від моєї матері.
1313834
Автор: Ромусік
-img24---