Автобані Transbaikalia

Хоча, справедливість, варто сказати, що зараз в Буряції є дуже активною дорожньою спорудою, а іноді пил і пил на сортувальника, а потім ... boom! І в середині тайги, свіжа асфальтова тканина креветки, дорожне обладнання лебідки, і вуха можуть, нарешті, насолоджуватися принаймні кількома десятками хвилин мовчання під час руху...
А потім тримайте вухо знову, і ваше око готове — розсипання дерев'яних мостів в середині асфальтової дороги, корів, що стоять прямо на трасі вночі, або покинутий logger причепа прямо в провулку для руху. Все це нормальне явище для Trans-Baikal Autobahns.

Як я сказав вище, є не багато доріг з асфальтовим покриттям в Transbaikalia. Навіть на Улан-Уде-Уст-Баргузін-Курумкан шосе, гарне полотно закінчується практично відразу ж за Горячинським, а на розтяжці після Максиміхи, асфальт знаходиться на всіх за принципом «відти, потім тут», чергуючись звичайним грунтом.

Значна частина доріг в цих місцях є сортером.
Добре прокручена бруду дорога.
Чому я називаю ці дороги брухтні траси? Вся справа в тому, що багато з них досить широкі, і поверхня, незважаючи на відсутність асфальту, досить плоска і дозволяє виходити на досить пристойну швидкість.

Просто пил... Вона просто чохла ...

І часто цей сортувальник набагато комфортніший для автостабілебудування, ніж асфальт «гере і там».
Це те, що він зазвичай виглядає як.
Зберігати колесо, що йде.

Як ви відчуваєте про обмеження швидкості на цьому протяжці дороги? Це і попередні фотографії були взяті з тієї ж точки, тобто за мною є картина, яка ви бачите на попередній фото.
Що таке, на асфальті «то, то тут» можна було безпечно приїхати 100-110? Це просто шосе.

р.

І ми чекали того ж «чубого!»
Чудова чорна стрічка ідеального асфальту. Свіжий, з підігрівом, з підігрівом...

Ведуться роботи з облаштування дороги. Крім того, техніка працює без пароля, прямо на трасі, без будь-яких ознак попередження тощо.

Ось тут.
Я просто не знаю, куди піти.

Але лафа швидко закінчується ... потім знову грунт і під асфальтом.

Кінець асфальтового щастя

І знову знайомий сортувальник. Хтось широкий,

І кудись так, щоб машина з автобусом не пропустити

Але коли ви йдете в тайгу, вона різко змінюється.
Звісно, грунт, на якому ростуть модрини і кедри, менш щільна і слонова, тому замість сорту тут, як правило, просто ґрунтовка.
І пухкі і м'які.

Якщо тут є пуделі в сухій серпень погоді, я можу уявити, що це подобається приїхати тут навесні або восени.

Також є місце, де закінчується дорога.
Якщо ви їдете з Улан-Уде через Усть-Баргузин назустріч Курумкану, то ви досягнете тільки села Таза.
А потім дорога. Або ж, є - це легендарна 110-а зима, яка йде в БАМ.
Але не на зиму, непросто проходити.

Габаритний зображення

Іноді буває, що дорога раптом закінчується на березі Байкал. А потім можна дістатися до наступного села лише таким чином.

В кінці хочу поговорити про міст.
Вони красиві і в деяких варіантах чудово.
Ви приводите вздовж асфальтової дороги, а потім ...

р.

... і дерев'яний міст!!!

Повний бетонний міст в цих місцях ми зустрілися тільки один, повністю новий перевал в Уст-Баргузині.
І більшість міст, як це.

Міст на лісовій дорозі біля с. Гусіха

р.

І в багатьох населених пунктах є абсолютно чарівні дороги.
У той факт, що покриття тут не було половиною неприємностей.
Корови
Вони є реальними власниками все в області.
Вони не подбали про високу дзвіницю до автомобілів і пасерів. Ідіть, де вони хочуть і йдуть...

Крім того, це може стати навіть в середині лісу на сортувальнику, кілька кілометрів від найближчого села.
Ви не підозрюєте на будь-яку небезпеку, і раптом в світлі фар, які ви бачите ковпачок або ціле її стоячи прямо на дорозі.
Один день ми могли б ледь зупинитися ...

Але ще багато доріг в цих частинах дуже добре.
Сайт від Ulan-Ude до Goryachinsk - це лише європейський трек з відмінним покриттям та маркуванням.
І немає...
Так є дороги в Transbaikalia ...

Фото: aquatek-filips.livejournal.com