1162
Чудова ідея для маленького комп'ютера
Я хочу зробити скромний внесок у тему робочих столів DIY. За минулий рік я активно контролює ринок, щоб знайти правильний для мене, і я не знайшов. Єдиний спосіб зробити свій власний. І мої вимоги, до речі, досить... Наступна розповідь про мій сон комп'ютерний стіл.
Але перед тим, як я можу знайти в будь-якому місці.
Я люблю повісити на комп'ютері і грати з іграшками. Потужний комп'ютер має безліч номерів. Але в маленькій квартирі, де я живу, важко знайти постійне місце, де я не хотів би, хто не турбувати мене (особливо коли у мене є дитина). Тому дуже важливо перемістити стіл разом з комп'ютером в квартирі (наприклад, від кімнати до кухні - вночі, назад - під час дня і інших сценаріїв). Я довгий відхилявся від ігрових ноутбуків, так як він дорогий, набагато менш продуктивний, позбавляє від задоволення модернізації, можливість зануритися в комп'ютер, і в цілому я вірю, що людина повинна мати роботу / улюблене місце в квартирі, водопровідний мобільний.
Так з'явилася перша вимога до столу. мобільністьй
Всі пошуки в цьому розділі призводять до того ж результату: таблиця невелика, незручна, потворна.
Так було кілька інших вимог: він повинен бути не менше 80 см, тобто комфортнийЗ можливістю розтягувати ноги (без будь-яких поличок і інших нещільностей) і досить милийй
В принципі, на цьому етапі я зрозуміла, що мої вимоги практично взаємопов’язані – будь-які красиві, комфортні і немобільні, або мобільні, маленькі і некомфортні.
На бюрократі DL-083 тимчасово не знайдено жодного компромісу. Дизайн не так хороший, але це найкращий варіант, який я можу знайти, враховуючи вимоги. Замість стандартних ніг колеса легко викручуються, а стіл зі своїми розмірами стає здатним пересуватися.
Ось деякі фотографії з різними кейсами використання:
ДБЖ довелося поставити на стіл за монітором, який не дуже хороший, так як він пілотував на підлозі кілька разів, але можна пересуватися без навіть відключення комп'ютера, свого роду перерослий ноутбук. Виготовляли недоліки: металевий каркас не дозволяв монітору відійти від себе, а 27 дюймів ледь сходження. Крім того, мені довелося оновити трохи, щоб потрапити в 60-сантиметрові двері.
Дуже швидко Я зрозумів, що флімський дизайн столу не особливо адаптований до руху: сам комп'ютер становить близько 40 кг, плюс деяка дрібна річ на верхніх полицях дає столик таким плавленням, що він стає лякачем для переміщення його. Після трохи більше часу було виявлено, що місця закручування коліс також важко перенести все це і зігнути в різних напрямках під вагою моєї ідеї. Однак, за більш ніж півроку він успішно служив мене в сценарії квартири кочів і не розпадався.
Тож я повільно підійшов ідею, що потрібно зробити це те, що я можу зробити. Я прокинувся на форумах DIY, habrahabru, подивився на те, що люди робили для своїх комп'ютерів, чи поділилися мої незручності і мрії. Я бачив багато хороших і різних столів (Я не хочу їх оцінити) і зрозумів, що я повинен відступати колесо від початку. На жаль, дуже цікаві столи, але все неправильно. Улюблена, звичайно, є стаття Офіс компанії Boomburum - дуже прохолодне рішення, але після зважування своїх можливостей і вимог я вирішив, що це не мій варіант або, і, нарешті, сформульовано все, що потрібно від комп'ютерного столу снів:
- мобільний;
- комфортний;
- Ніяких зайвих (без додаткових полиць і рівнів);
- Висувна полиця під клавіатурою повинна бути не менше 84 см, щоб вона була комфортно вписана велика клавіатура з додатковим блоком і великим комфортним килимом для миші; висота, що дозволяє вмістити Microsoft Natural Ergonomic Keyboard;
- (Не знайдено в Quran)
- мінімум металоконструкцій (масивна тверда конструкція буде виглядати неглибоко, а приклад немасивного дизайну вже мало);
- з цікавим дизайном, що вписується в інтер'єр будинку;
- з можливістю розміщення системи Full Tower до 600 мм у висоту (наприклад, після наступного оновлення ви не повинні зробити новий стіл);
- глибина близько 60 см (оптимальний розмір для зручності і не застрягти на кухні двері);
- Окрема прихована ніша під UPS.
Про це Я люблю працювати з деревом, тому в простих умовах я вирішив ієр.
Я не хочу почати такий проект без попередньої підготовки, тому я почав вчитися, які програми існують для дизайну меблів. Пошук на одному форумі DIY привели мене до Google SketchUp. Дуже легко дізнатися програму і після декількох уроків дає відчуття омнітенції. Шукаю натхнення на різних дизайнах та професійних сайтах, я звернув це:
Я довго захоплюю, продемонстрував родичів і друзів, завершений малюнок на тріфлі, вишуканий дизайн. До того часу я вирішив піти прямо до ідеї. Незважаючи на моє бажання зробити стіл своїми руками, я, зваживши всі плюси і мінуси, я думав, що я не хочу викрутити проект мрії своїми руками (багато точних розмірів, з якими ви не можете пропустити), тому було прийнято рішення звернутися до допомоги і частково випередити виконання моїх друзів, які займаються виробництвом меблів. Після спілкування з майстером були слабкі сторони: необхідно зміцнити міцність конструкції. Таким чином, через задню стінку і розширену ліву вертикальну панель створив додатковий каркас жорсткості. При цьому трохи більш вишуканий дизайн, розміри і дизайн (коректні розміри тільки в першому малюнку). Він вийшов:
І тоді я спробував зробити пару знімків:
На даний момент ми купуємо матеріал, занурюємо в процес, другий день плануємо запустити таблицю в виробництво. Я збираю фотографії, і я буду повернутися в кінці вересня. Я з радістю почную деякі коментарі та ідеї на доопрацювання, оскільки є можливість зробити невеликі зміни до проекту. І я хотів би дізнатися, чи маю на увазі люди, чи є мої вимоги до справи «спеціальний»?
Джерело: habrahabr.ru/post/235295/