Добрий, Літо! Привіт осінь!

Ну і влітку. На нашому далекому північному схилі літо дуже схильний. Це був тиждень цього року, але кожен був на роботі. На півночі є наші, екстремальний, 62 до арктичного кола і дихання осені відчувається. Ми пішли сьогодні, щоб сказати до літа, перш за все, щоб працювати, тобто бігти по лісу з відро, збираючи гриби, а потім сидіти з барбекю.

24 фотографії.

Ми готуємо з нами. Необхідний перець і баклажани.

Я розрізаю порції і спеції і сіллю. Це порожній. I'm gonna гриль. Але можна це зробити на шпаклівки.

Я варився барбекю з холодильника. Це була ніч. Маринад - найпростіший і мій улюблений: багато цибулі, лимон, сіль і спеції. Це перевірка кота. Гвинти лука, але ніколи не листя. Я отримав мій сирий м'ясо вчора.

Все в чашах. Я люблю замовлення. Все, що вам потрібно вже упакована ... О, Я заготів, щоб розповісти вам. У мисці під томатами, печериці в майонезі і часнику також будуть на грилі.

прибули

Чи не пахнуть влітку? Приїжджаємо, але ще гриби. Сировина

І все ж він росте.

чорний вантаж. Я тільки знайшов один, я не взяв. Виконується як модель.

Р

руді

р.

Є багато з них.

були великі зразки

Р

Рідке, дуже рідкісне, щоб побачити біле. Так, це те, що ми маємо в далекому північному білому кольорі. І це диво, бо 10 років тому вони не були на всіх.

Не потрібно вводити тут.

Ягода ще не готова, хоча вона буде снігом протягом місяця.

Але чорниця вже добре.

вершкове масло

р.

Приходьте Починався дощ, щоб непристойний неглибокий, 10 градусів і вітер. Ми встановлюємо намет. Ми захищаємо від вітру і дощу влітку від сонця.

Будинок готовий. Можна сідати.

рослинництво

шампіньйон

м'ясо

Закриваємо дощ і вітер. Ми літали, хоча це було погано. Але це було красиво! Добрий ранок, кожен. (з усіма фотографіями, змішаними) не занадто багато.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное