Московський метро в майбутньому

Ось 10 проектів з наймодніших дизайнерів. Два з них будуть реалізовані на станціях Solntsevo і Novoperedelkino, які будуть відкриті в 2016 році. Вперше в історії Московський будівельний комплекс оголосив архітектурний конкурс на проектування двох вищезгаданих станцій. Більше 600 проектів отримали з усього світу. Сьогодні журі обрали 10 кращих ескізів: п'ять для кожної станції.

Московський метро не тільки комфортний і швидкий. Московський метро визнаний світовими експертами як один з найкрасивіших у світі. Кілька десятків станцій московського метро є архітектурними пам'ятками і захищені державою. Тому особливу увагу при проектуванні слід приділити внутрішньому проектуванні станцій під будівництвом, говорить голова Будівельного комплексу, заступник мера Москви Марат Хустлін.
Всі проекти божевільні. Тут є мега-концептуальні, стильні, творчі, є більш практичними і традиційними. Я думаю, що між перемогою – середина землі між сучасністю та традиціями. Оцініть всі проекти.

Почнемо з Новоперєлкіно.

Паласт Архітектори (Латвія, Рига)

2,2 км

1,1 км Головною ідеєю проекту є створення найспішніших станцій метро в світі.

4.Cream brulee колір

5. Умань Панелі, які будуть покриті стінами і стельами станції, пропонують бути виготовлені з звукоізоляції і шумопоглинаючих матеріалів, які не дозволяють звуковим хвилям відбиття стін і створення лунок.

6. Жнівень На мій погляд, ми можемо сміливо вводити в практику!

Nefaresearch (Росія, Москва)

7. Про нас

(доб. 4)

8. У Відбувається акцент на позитивному освітленні дизайну.

9. Навігація Яскравий люмінесцентний світло, що робить пасажирів депресованим, пропонується замінити комплексною колірною гамою зелених, помаранчевих і фіолетових відтінків, додаючи позитивні емоції.

10. Прийшов до Червоного жовтня.

Євген Леонов (Латвія, Рига)

11. Тут головна ідея полягає в об'єднанні оригінальних архітектурних мотивів Москви та сучасних методів оформлення інтер'єру.

Габаритний зображення

12. Використовується мотиви оформлення старовинних московських камер і камер – настінні картини у вигляді трав'яних орнаментів.

Р

13.00 р. Кожна коробка висвітлюється випромінювачами RGB-LED, що дозволить змінити колір освітлення станції під час міських канікул. До речі, це дуже реальна ідея. Це архісучасне поєднання традицій і сучасності.

р.

14.

Гербер Архітктен (Німеччина, Дортмунд)

15.00 р. Тут головна особливість інтер'єру - хвиляста стеля.

р.

16.00 р. Дуже стильний і сучасний.

17.00 р. У дусі hipster Moscow.

18 років

18651

FAS(t) (Росія, Москва)

19 мар Тут художники вирішили втілити ідею лісу під землею. Станція видається під дорожню дорогу, в той час як дві «зелені» смуги вздовж дороги поступово спускаються, розширюючи обсяг конструкції. Зовнішні стінки майданчика – вітражні вікна, на яких ліс виданий підземний.

20. Готичний.

21. Ідея цікава, але теж, я б сказав, творчий. Не для повсякденного життя. Але це виглядає цікаво.

22. Як виглядає печера. Я хочу приїхати.

А тепер п'ять проектів ст. ст. «Солntsevo».

Nefaresearch (Росія, Москва)

23. Головною ідеєю тут є створення сонячного відчуття на майданчику і в надземних павільйонах. Зображення сонячного світла, «сонячний спрей», створене складом світіння отворів в стінах і стелі.

24. Правила мінімалізму.

25. Хоча мені, сірий виглядає трохи холодно, незважаючи на сонячні бочки на стінах.

26.

Антон Барклянський (Росія, Москва)

27. У цьому проекті архітектори хотіли створити «безвагу» простір, який не домінує його ізоляції.

28. хол, наповнений стовпчиками, перетворюється в зал з білими навісами-волосками вигнутої форми і з підсвічуванням.

29. Залишає мене залізничної станції.

30.

Роспроект М (Росія, Санкт-Петербург)

31.out через перехід, поле лобі та платформи через тему є вертикальними стійками. На платформі вони виконують функцію закриття елементів: стійки є архітектурним аналогом технології вхідних дверей і розташовуються в місцях, вільних від відкриваючих дверей.

32. Цікаво побачити таку станцію в житті.

33.

34. Освітлення.

Rizome Group (Росія, Санкт-Петербург)

35. Тут автори пропонують покрити всі вертикальні поверхні керамічною плиткою.

36.00 Р Меблеві елементи є змінними, в різних пропорціях, що дає можливість сидіти або скинути вниз.

37. Браш дует.

38. Стиленко. Нова особа Сонця.

Стіна (Росія, Москва)

39.00 р. Цей проект передбачає платформу з закритим периметром, його стіни розштовхуються в зупинці поїзда.

40. Я привертав до колірної схеми тут.

41.

42. І тут нагадує мене Кримського набережного.

р.

43. Призовий фонд 1-го етапу конкурсу становить майже 4 млн рублів. У 10 фіналістів буде розбитись однаково. У середині листопада журі буде оголошено переможців.

Я зробив.