Бурят-підсилювач

У Москві – життя різне, люди різні, ціни та цінності різні. Все дуже відрізняється, як і інша країна.
Настоянка. В якому все не так в зворотному напрямку, в якому він не так в Москві. Не схожа на іншу країну, але як і зовсім інший світ, що не зрозуміло, як він живе.
Але люди тут не з іншого світу або іншої країни. Вони точно так само, як і у містах, так і з-за кордону першого рівня.
Але їх життя різні. Дуже різні.

Бурят-підсилювач

2,2 км Далі ми були з озера Байкал на дорозі, що веде через долину Баргузина Ульєнхан, тим більше ми стягуємо наші обличчя до вікон автомобіля, дивлячись на кожне село по дорозі, кожен будинок в ньому.
Чому? З кожним кілометром картина стала більш радою і суворою. По-перше, асфальтобетонна дорога завершилась і переїхала до сортора, потім акуратні високі огорожі були замінені рикетними довгими ненапірними парканами з відходів пилок, потім будинки з дошкою вікон і сіл, в яких не можна побачити одну людину ...

Бурят-підсилювач

3. У Ні, спочатку між Уст-Барзугіном і панелями Баргузина були ще більш-менш.
У деяких з них був навіть красивий паркан.
Але про асфальтобетонні дороги ми не говоримо тут.

Бурят-підсилювач

4. У Майже обов'язковий атрибут багатьох домогосподарств є величезною супутниковою стравою.
Не існує іншого способу перегляду телевізора тут - звичайний антенний сигнал з найближчої телевежі не здатний отримати його.

Бурят-підсилювач

5. Умань У місцевих селах є одна особливість, яку я не зовсім розумію - дуже часто, по суті, в кожному з них можна побачити будинки, що стоять на околиці.
Всі разом, наступні двері, один будинок далеко.
Чому це? Не знаю?
Деякі гофри.
Чи живуть люди в них.

Бурят-підсилювач

6. Жнівень Один з тих реглогових будинків.

Бурят-підсилювач

7. Про нас І ще один.
Як кажуть, не ставка, немає двору.

Бурят-підсилювач

8. У На околиці можна побачити не тільки будинки, але і ледачі.
Хто, хто опублікував... Бог тільки знає.

317546

9. Навігація Коли я оброблю фотографії, я не розумію за довгий час, що зануре мене в цій картині, і чому він залишився в обробці і не відхилявся.
Вікна.
Я не використовую для перегляду таких вікон в селах - без лінтелів і вікон.
Металопластикові навали навіть досягали цих віддалених сіл.

Бурят-підсилювач

10. Будинок знаходиться на колесах, інакше ви не можете.

Бурят-підсилювач

11. По суті, я не бачив так багато вікон. Іноді 10 будинків в рядку стояв «закриття очей»

Бурят-підсилювач

12. Я не знаю, що люди роблять в цих місцях і як вони роблять життя.
Якщо в попередньому розповіді про сіл Байкал було більш-менш зрозуміло - заправка, рибальство, полювання, збирання соснових конусів, грибів і ягід, то тут ...
Не існує сільського господарства – навколишні скелясті пагорби і, для різних ступенів, воднорослі річки Баргузин не призначені для землеробства, немає лісу, немає нічого взагалі.
Тваринництво? Але я не помітив великих трав. Так, є десятки корів або коней, які захоплюють в деяких місцях, а пара льодових локонів захопився на шляху. Але візуально, як в будь-якому селі, тваринництво є для молока, але не для цілей вирощування і продажу.

Бурят-підсилювач

13.00 р. Лего паркан

Бурят-підсилювач

14. Типовий ландшафт с. Трансбаїк

Бурят-підсилювач

15.00 р. Але колись був прекрасний будинок, з красивими різьбленими вікнами, щасливі люди жили в ньому, одружений, давали народження дітям, досвідченим радості і сорбу.
Після того, як час

Бурят-підсилювач

16.00 р. Дошки.

Бурят-підсилювач

17.00 р. За один раз, мабуть, торговий павільйон.
Закрити і, слухаючи номер телефону, продаються.

Бурят-підсилювач

18 років Магазин також закритий, хоча робочі години все ще відкриті.

Бурят-підсилювач Р

19.00 р. Удачливий, цей магазин відкритий.
Або ж, це локальний гіпермаркет - він має захоплення "Влада" і будівництво з назвою "Перестрофіка".

3337853

20. Школа спорту Баргузина.
По суті, тільки Баргузин більш-менш виділяється з усіх сусідніх сіл. Розумний – це порівняно велике поселення, в якому зосереджено адміністративне життя району.
Але дороги тут ще однакові - без асфальту, і є ще багато будинків в пансіонатних вікнах, як і далі по «високій дорозі».

Бурят-підсилювач , Бурят-підсилювач

21. На продажу будинків багато оголошень.
Цікаво, як часто зустрічаються операції в цих частинах.
Візуально це будинок для продажу, місцевими стандартами, може проходити практично для елітного житла.
Ну, ви можете оцінити себе, порівнюючи з фото вище і нижче.

Бурят-підсилювач

22. Порядок цін на ділянки в цих місцях.

Бурят-підсилювач

23. Іноді оголошення на продаж ділянок можна побачити в самих несподіваних місцях.

Бурят-підсилювач

24. Білборди та міські вогні Бурят. На маршруті величезні щити, знайомі з недоліком першого рівня, практично відсутні.
Але є багато рекламних медіа, як це.

Бурят-підсилювач

25. Можливо, при перегляді фото вище, виникає природне питання - чи живе хтось тут?
Де народ на фото?
Люди живуть тут, але на фото вони майже не, тому що ми їх не бачили, насправді.

Бурят-підсилювач

26. Рідко, десь, діти, десь старі.
До речі, так. Є багато дітей, враховуючи, що практично немає дорослих.
Зрозуміло, що дорослі все ще зайняті гроші. А діти тут самостійно. І це дійсно небагато.

Бурят-підсилювач

27. У цих частинах села заселяють переважно Буряцами.

Бурят-підсилювач

28. Час йде повільно.
Люди тут не поспішають і завжди виглядають дуже продумано.

Бурят-підсилювач

29. Місцеві діти та місцеві розваги

220112

30. Поставити шлях до Курумкан ...
О, там, там...

Бурят-підсилювач

31. Я кажу вам, місцеві жителі дуже продумані і не кидаються в будь-якому місці.

Бурят-підсилювач

32. Вони теж є.
Сюрпризно, тваринництво нічим не вдається. Корови заспівають прямо біля дворів, вздовж доріг і можуть позувати серйозну небезпеку вночі (більше про це в майбутній пост про дороги в Перебайкалії).
До речі, ми пішли в сухий час, на початку серпня, а земля біля двору схожа на...
Чи можна ви уявити, що відбувається дощ?
І давав, що асфальт ніде, бруд просто всюди.
Ось коли це все над місцем.

Бурят-підсилювач

33. Мати і дитина

Бурят-підсилювач

34. Ще однією локальною особливістю є лінії живлення.
Я здивую ще електрику в цій державі стовпів і дротів.

Бурят-підсилювач

35. Акуратно, взимку і в грязьовій погоді тут досить важко, тому що є багато загнуваних стовпів і тих, які зберігаються, по суті, на чесний слово і дроти.

Херсон

36.00 Р Не буває.

Бурят-підсилювач

37. Або так.

Бурят-підсилювач , доб. 2

38. Не так. До речі, нижня частина полю хтось перетягував на дровах.

Бурят-підсилювач

39.00 р. Поки ми поїхали в долину Баргузина, чим здивували, що ми побачили по дорозі.
Навіть шматочок асфальтової дороги незнімається, де і незрозуміло, як це сталося тут.

все

Бурят-підсилювач