Бурят-підсилювач

У Москві – життя різне, люди різні, ціни та цінності різні. Все дуже відрізняється, як і інша країна.
Настоянка. В якому все не так в зворотному напрямку, в якому він не так в Москві. Не схожа на іншу країну, але як і зовсім інший світ, що не зрозуміло, як він живе.
Але люди тут не з іншого світу або іншої країни. Вони точно так само, як і у містах, так і з-за кордону першого рівня.
Але їх життя різні. Дуже різні.

2,2 км Далі ми були з озера Байкал на дорозі, що веде через долину Баргузина Ульєнхан, тим більше ми стягуємо наші обличчя до вікон автомобіля, дивлячись на кожне село по дорозі, кожен будинок в ньому.
Чому? З кожним кілометром картина стала більш радою і суворою. По-перше, асфальтобетонна дорога завершилась і переїхала до сортора, потім акуратні високі огорожі були замінені рикетними довгими ненапірними парканами з відходів пилок, потім будинки з дошкою вікон і сіл, в яких не можна побачити одну людину ...

3. У Ні, спочатку між Уст-Барзугіном і панелями Баргузина були ще більш-менш.
У деяких з них був навіть красивий паркан.
Але про асфальтобетонні дороги ми не говоримо тут.

4. У Майже обов'язковий атрибут багатьох домогосподарств є величезною супутниковою стравою.
Не існує іншого способу перегляду телевізора тут - звичайний антенний сигнал з найближчої телевежі не здатний отримати його.

5. Умань У місцевих селах є одна особливість, яку я не зовсім розумію - дуже часто, по суті, в кожному з них можна побачити будинки, що стоять на околиці.
Всі разом, наступні двері, один будинок далеко.
Чому це? Не знаю?
Деякі гофри.
Чи живуть люди в них.

6. Жнівень Один з тих реглогових будинків.

7. Про нас І ще один.
Як кажуть, не ставка, немає двору.

8. У На околиці можна побачити не тільки будинки, але і ледачі.
Хто, хто опублікував... Бог тільки знає.

317546

9. Навігація Коли я оброблю фотографії, я не розумію за довгий час, що зануре мене в цій картині, і чому він залишився в обробці і не відхилявся.
Вікна.
Я не використовую для перегляду таких вікон в селах - без лінтелів і вікон.
Металопластикові навали навіть досягали цих віддалених сіл.

10. Будинок знаходиться на колесах, інакше ви не можете.

11. По суті, я не бачив так багато вікон. Іноді 10 будинків в рядку стояв «закриття очей»

12. Я не знаю, що люди роблять в цих місцях і як вони роблять життя.
Якщо в попередньому розповіді про сіл Байкал було більш-менш зрозуміло - заправка, рибальство, полювання, збирання соснових конусів, грибів і ягід, то тут ...
Не існує сільського господарства – навколишні скелясті пагорби і, для різних ступенів, воднорослі річки Баргузин не призначені для землеробства, немає лісу, немає нічого взагалі.
Тваринництво? Але я не помітив великих трав. Так, є десятки корів або коней, які захоплюють в деяких місцях, а пара льодових локонів захопився на шляху. Але візуально, як в будь-якому селі, тваринництво є для молока, але не для цілей вирощування і продажу.

13.00 р. Лего паркан

14. Типовий ландшафт с. Трансбаїк

15.00 р. Але колись був прекрасний будинок, з красивими різьбленими вікнами, щасливі люди жили в ньому, одружений, давали народження дітям, досвідченим радості і сорбу.
Після того, як час

16.00 р. Дошки.

17.00 р. За один раз, мабуть, торговий павільйон.
Закрити і, слухаючи номер телефону, продаються.

18 років Магазин також закритий, хоча робочі години все ще відкриті.

Р

19.00 р. Удачливий, цей магазин відкритий.
Або ж, це локальний гіпермаркет - він має захоплення "Влада" і будівництво з назвою "Перестрофіка".

3337853

20. Школа спорту Баргузина.
По суті, тільки Баргузин більш-менш виділяється з усіх сусідніх сіл. Розумний – це порівняно велике поселення, в якому зосереджено адміністративне життя району.
Але дороги тут ще однакові - без асфальту, і є ще багато будинків в пансіонатних вікнах, як і далі по «високій дорозі».

,

21. На продажу будинків багато оголошень.
Цікаво, як часто зустрічаються операції в цих частинах.
Візуально це будинок для продажу, місцевими стандартами, може проходити практично для елітного житла.
Ну, ви можете оцінити себе, порівнюючи з фото вище і нижче.

22. Порядок цін на ділянки в цих місцях.

23. Іноді оголошення на продаж ділянок можна побачити в самих несподіваних місцях.

24. Білборди та міські вогні Бурят. На маршруті величезні щити, знайомі з недоліком першого рівня, практично відсутні.
Але є багато рекламних медіа, як це.

25. Можливо, при перегляді фото вище, виникає природне питання - чи живе хтось тут?
Де народ на фото?
Люди живуть тут, але на фото вони майже не, тому що ми їх не бачили, насправді.

26. Рідко, десь, діти, десь старі.
До речі, так. Є багато дітей, враховуючи, що практично немає дорослих.
Зрозуміло, що дорослі все ще зайняті гроші. А діти тут самостійно. І це дійсно небагато.

27. У цих частинах села заселяють переважно Буряцами.

28. Час йде повільно.
Люди тут не поспішають і завжди виглядають дуже продумано.

29. Місцеві діти та місцеві розваги

220112

30. Поставити шлях до Курумкан ...
О, там, там...

31. Я кажу вам, місцеві жителі дуже продумані і не кидаються в будь-якому місці.

32. Вони теж є.
Сюрпризно, тваринництво нічим не вдається. Корови заспівають прямо біля дворів, вздовж доріг і можуть позувати серйозну небезпеку вночі (більше про це в майбутній пост про дороги в Перебайкалії).
До речі, ми пішли в сухий час, на початку серпня, а земля біля двору схожа на...
Чи можна ви уявити, що відбувається дощ?
І давав, що асфальт ніде, бруд просто всюди.
Ось коли це все над місцем.

33. Мати і дитина

34. Ще однією локальною особливістю є лінії живлення.
Я здивую ще електрику в цій державі стовпів і дротів.

35. Акуратно, взимку і в грязьовій погоді тут досить важко, тому що є багато загнуваних стовпів і тих, які зберігаються, по суті, на чесний слово і дроти.

Херсон

36.00 Р Не буває.

37. Або так.

, доб. 2

38. Не так. До речі, нижня частина полю хтось перетягував на дровах.

39.00 р. Поки ми поїхали в долину Баргузина, чим здивували, що ми побачили по дорозі.
Навіть шматочок асфальтової дороги незнімається, де і незрозуміло, як це сталося тут.

все