Nicole Kidman для редагування Net-a-porter

Ніколь Кідман став героєм останнього випуску онлайн видання The Edit Net-a-porter. Австралійська акторка, що входить до фотографа Стівена Пана в шикарних нарядах від Gucci, Dolce & Gabbana і DKNY.

У детальному інтерв'ю, що Ніколь дав журналі, актриса розповідає про свою акторську кар'єру, а також погоджується, що сім'я є більш важливою для своєї кар'єри.

Nicole Kidman на кришку Редагувати Net-a-porter

За словами Нікола, вона була достойна стати актрисою з дитинства:

«Я любив розвестися різними способами. По-перше, я не відчуваю себе комфортно всередині. Я просто зробив життя. Як дитина, у мене було зрощене почуття: Я зловив, коли мій мама пішов, щоб грати міст. Я соромлюся в ліжку, чекаючи її назад. Глибина емоцій була потужною.

Nicole Kidman в Редагувати Net-a-porter

Що важливо для її роботи:

«Актори тепер визнають дуже різні речі, ніж раніше. Їх зовнішній вигляд і одяг, а також всі інші знаменитості грають важливу роль. Суть актора полягає у створенні персонажів, повністю зміні зовнішнього вигляду і способу мовлення. Я здогадаю, що я все одно боюся. Кожна частина моєї особистості повинна змінитися на зміну. Іноді це не працює. Але це те, що мене цікавить. Я не люблю себе достатньо, щоб бути мені весь час.

А актриса приймала, що вона дуже кріпиться до неї дочкам і чоловіком:

«Коли я був молодшим, речі були різними. "Так, я збираюся там." Там теж. О, і тут. На мій гороскоп, я на зв'язку Близнюки і раку. Мій чоловік каже, що я більше другого. Я все в сім'ї зараз.

«Якщо ви є актрисою і ви вагітнієте, вона займає багато зусиль». Коли у вас є сім'я, мистецтво страждає. Але я завжди віддаю перевагу родині. Я отримав найпрестижніші нагороди і відзнаки - все поодинці це не приносить радості. Може бути, хто хотів би це, але не мене.