Emmy 2014: Хто в чому? Частина 3

Звертаємо вашу увагу на фінальну частину модного огляду Премії Emmy 2014 року. Це свого роду кульмінування всього ми побачили на червоному килимі церемонії - тут будуть кращі і найгірші наряди. Так, не можна робити без!

Перша частина vev.ru/blogs/emmy-2014-kto-v-chem-chast-1.html

Друга частина vev.ru/blogs/emmy-2014-kto-v-chem-chast-2.html

р.

Один з кращих образів церемонії, на мій погляд, був представлений нам зіркою серії «Дівчаті» Allison Wilsham. Актриса swam на червоному килимі в шикарній сукні з весняної колекції одягу Giambattista Valli. Гіамбаттіста Валлі є одним з кращих дизайнерів, тому я просто щасливий бачити його створення на цьому заході, особливо, оскільки його наряди завжди цікаві, але також жіночні і елегантні. Сукня, з пишною кремовою спідницею, прикрашена квітковою аплікацією, «змащеною» ніжною вівною, жовтим поясом і контрастною чорною стрічкою по лінії шиї. Allison in this airy туалет став справжньою прикрасою червоного килима.

Vanessa Williams, відомий багатьма з нас за свою роль в серії «Десперат Хаусвс» і за виконання титульної пісні від саундтрека до мультфільму «Покагонтас», спробувала на яскравому одязі насиченого зеленого відтінку для церемонії. Зображення може бути витриманий в стилі мінімаліста, але Vanessa вирішила не обмінюватись для тріфлі (настило це Emmy!) і доповнивши наряд з емералом і аметистами і тоном манікюру.

доб.

Kate Mara любить експериментувати з власними нарядами, не липаючими до будь-якого конкретного стилю, і її модні образи тільки користь від цього. Цього разу акторка з'явилася на червоному килимі в білому трикотажі J. Мендель з багатьма деталями і елементами, які відмінно поєднуються між собою і не перевантажували образ.

Julianne Hough вибрала сукню з весняної колекції Dsquared2. Наряд білого фактурного полотна прикрашений великим бантом, який плавно протікає в спідницю оригінальної форми. Я люблю цей образ, навіть незважаючи на видимий зайвий об'єм на стегнах, але діамантовий намисто можна було відмовитися - ювелірні вироби з яскравими емералями досить досить.

Червоношерська краса Крістіна Хендрікс зробив ставку на червоний колір наряду з березня. Підшипник з драпірій, атлас був прикрашений багатою золотою вишивкою, яка виступала не тільки декоративною функцією в наряді, але і окреслив жіночий силует нашої героїні.

Великий Bang Theory star Kaley Cuoco також кращий червоний, але на відміну від Christina, її зображення від Monique Lhuillier був більш грайливий і легкий. Рожева квіткова вишивка виглядала дуже цікавою на рубцевому фоні, а багатошарова спідниця тюль виконана образом повітряним і літаючим.

Р

Гарний, але в той же час дуже ніжний образ вибрав Taylor Schilling. Актриса обурює путурну сукню з насиченою вишивкою в кращих традиціях модного будинку Zuhair Murad. На подіумі цей наряд був представлений більш спокусливим і навіть жирним, але Тейлор вдалося показати його з абсолютно різних сторін.

81

Я один раз пророкував цей ефектний наряд від Stephane Rolland Sandra Bullock, але вона була попереду Kate Walsh, який я, тим не менш, щасливий. Незважаючи на те, що таке плаття не так легко натягувати на червоному килимі, Кате вдалося презентувати його з правильним шиком і впевненістю в собі.

І знову ми з радістю вирощували fashionista Kiernan Shipka. 14-річна акторка з'явилася на червоному килимі в сіро-срібному коктейльному сукні з незвичайним тоном. У сукні он-книжка була представлена в поєднанні з яскраво-блакитним взуттям оригінального дизайну, але Кіернань вирішив не ризикувати і доповнювати образ вишуканими срібними сандалами.

Р

Lena Dunham завжди була позачерговою дівчиною, але в цей час Зірка Girls star просто посидить себе. Вона зносила блідо-рожеву сорочку-колірну блузку і спідницю. Так, спідниця не проста, але складається з десятків шарів тюлі з ефектом з карамельного рожевого до крові. Уся картина була додатково загострена макіяжом Лени, виготовлена з ока на спідниці дива - яскравіше щоки, чорні очі.

Як Lena, Sarah Paulson вирішив взяти модний ризик, але в її випадку ризик окупається. Актриса прибула на церемонію в супер-оригіналі Armani Privé плаття, насичено прикрашений чорною веллю з яскравими червоними інтерперами. Цей наряд є любим або ненавидимимимим. І я в першій категорії.

р.

Viola Davis – це справжній стиль – багаті сукні Escada вже стали її залом. Цього разу актриса спробувала на вбрання цікавого пурпурно-блакитного відтінку з оздобленням і спокусливим вирізом. На мій погляд, наряд виглядає дуже старомодним, але для красивого забарвлення великий плюс.