1758
ДОЛЖНА ЛИ ЖЕНЩИНА ПОДЧИНЯТЬСЯ МУЖЧИНЕ?
Здоров'я жінки залежить від цього центру енергії, її рух залежить від її здатності до обійми. Добровільний. Щасливі, на підставі любові. Прості. Мій чоловік сказав відмінно. «Ви думаєте, що я неправильно? Ви знаєте краще. Всі Тексти пісень, а це означає: Тоді вона сказала: "Я думаю, що ви були неправильними." Він сказав, так.
І сказав він: "Чому ваша дружина так чудово?" Чому у вас є така гармонія? Я прийшов, щоб побачити мій наставник. Учитель каже: "Я покажу вам чому." Він сказав: "Жінка, я можу поговорити з вами за хвилину?" Моя дружина тут. Він сказав: "Будь ласкава глина." Вона взяла глину. Він каже: "Мікс з вершковим маслом, гет." Вона дивилася на нього і взяла вершкове масло і перемішуючи його. І тепер випікають тістечка. Добре, печиво. Вона запекла, приніс йому. Він каже: "Не кинути їх." Що ви запікали печиво з глини? Вона кинулася, каже: "Все?" Він каже: "Так, йти." Я буду говорити про людину. Він каже: "Я, що все?" Він каже: «Так, це».
Він приїжджає додому. Моя дружина грає карти з друзями. Він каже, "Жінка." Silence. "Жінка!" "Ойдіть, щоб пекти!" - Дружина! Я сказав вам! Ось тут. Він каже: "Зробити глину." вона отримала. «Зробити вершкове масло». вона отримала. "Мікс!" Перемішаний. "Бейк-файли." - "Що ти божевільний?" "Я розповідаю вам, випікати печиво." Випадок. "Не кинути його." Вона взяла його до нього, і вона кладила її на голову. Отвір просто прибув з печивом. Він прийшов і сказав: "Так, я знаю різницю."
Щаслива жінка - здорова жінка. Емоційно і фізично. І здорова і щаслива жінка, яка знайшла чоловіка, який радо обійми. Щиро дякую. Як обробити, ви знаєте? Мені подобається. Чоловіки не представляють. І жінки теж. Чому? В іншому напрямку протягом тривалого часу енергія була обертається. І оскільки вона спиняє іншу сторону, за винятком розподілу енергії до органів нижче діафрагми, я сниться до вас, гінекологи не мають безробіття в найближчі роки. До тих пір, поки жінки борються за 8 березня для емантірування, рівності, контролю та «хто є бос будинку, і так далі». Лікарі-гінекологи будуть після психологів та фармакологів, а юристи продовжать бути найпопулярнішими професій. Вони не залишають без щоденного хліба. Так є вибір.
Коли знаходиться цей центр? Чому енергія в ній перестає рухатися? Якщо ви не можете використовувати свій власний розум і самостійно приймати рішення. Ви скажете, що це контроль і потужність. Ні? Це не означає, що жінка, яка заперечує, вона більше не має думки. Або вона, як фольга, приступно бере все, як «полювати в очах Божої роси». "Так, дорогі, так, дорогі..." Він отримав спідницю. Це така голова, ви знаєте. Не всі. вона має свою думку, вона потім висловить її чоловікові в торіоні. Може бути навіть в торіоні. Але в правих умовах знову. Він буде. Але в принципі «перформ перший, потім обговорення» робить жінку здоровою і щасливою.