709
Мати-героїн подарував чотирнадцятій дитині
У стаціонарі No10 відбувся радісний захід для Анни та Павла Альтухова. Щасливий тато прийшов, щоб звільнити всіх дітей у своєму мікроавтобусі. Тринадцять пагон заливають з кабіни, утримуючи букети квітів в руках. Всі діти Алтухова відносяться до родичів. У новонароджених є десятий хлопчик в сім'ї. Анна сміється, що вибір чоловічих імен складно. Але Дад є остаточним. Новонароджений – Владислав. Владислав XIV. Дитина народилася здоровою: висота - 52 сантиметри, вага - 3,660 грам. До речі, в десятій стаціонарі, Анна подарувала їй вісімнадцятої дитини. Завжди з тим же акушером. Самі лікарі називають матір багатьох дітей супергероїну.
Анна Алтухова - 43, господиня. Родина релігійна, чоловік Павло є священиком. Вони живуть в с. Горелово біля Петербурга. Вони мають власний приватний будинок.
Діти Полу і Анна живуть в дружби. Посмішки не відходять. Кожна (що досить старе) йде до тієї ж школи. Хобі - музика, малюнок. Я прийшов, щоб отримати мій мама.
Цікаво, батько багатьох дітей був одинадцятим, наймолодшою дитиною в сім'ї. Маленький Владік з онуками став 98 онука! Брати та сестри Павла та їхні сім’ї живуть в різних країнах.
Анна Алтухова - 43, господиня. Родина релігійна, чоловік Павло є священиком. Вони живуть в с. Горелово біля Петербурга. Вони мають власний приватний будинок.
Діти Полу і Анна живуть в дружби. Посмішки не відходять. Кожна (що досить старе) йде до тієї ж школи. Хобі - музика, малюнок. Я прийшов, щоб отримати мій мама.
Цікаво, батько багатьох дітей був одинадцятим, наймолодшою дитиною в сім'ї. Маленький Владік з онуками став 98 онука! Брати та сестри Павла та їхні сім’ї живуть в різних країнах.