Друга частина модного рецензування від червоного килима 66-го Emmy Awards. Я пообіцяю, що цей пост буде радувати очей не менше, ніж попередній - красиві і стильні жінки в ньому принаймні багато! Першу частину можна переглянути і прочитати за посиланням.
Шукаю роботу з Софіям Вергарою. Я не знаю багато про фільмографію цієї акторки, але як жінка вона, безумовно, гідна захоплення! Софія відвідала церемонію в білій структурній сукні Роберто Каваллі з декоративними срібними елементами. Вергара знає саме те, що підходить їй і що не робить, тому вона тільки зношує наряди, які підкреслюють її форми і приховують недоліки (якщо будь-який, звичайно). Туалетний унітаз Cavalli є одним з них.
Маленька вулична мода принесла до червоного килима Сара Хайленд, що робить коротку вершину її образу. Так що цей предмет гардероба не виглядав занадто щоденно, актриса доповнила її драматичною кульковою спідницею коралового відтінку від Крістіана Сір'яно. У поєднанні з високою пудрою і бездоганним вечірнім макіяжом, наряд виглядає дуже свіжим, але одночасно шикарним.
Один з найбільш незвичайних нарядів церемонії був показаний до нас Мішель Докері, намагаючись на сукні Росесулін. Яскраве поєднання кольорів і незвичайних декоративних елементів відразу привертають увагу глядача до цього наряду, який можна носити тільки дуже сміливою дівчиною. Мішель повинен бути одним з тих!
В туалеті Katherine Heigl не зробив особливого враження на мене: по-перше, шикарний атласне плаття нагадувало мене не найуспішніших весільних суконь, а по-друге, воно виглядало дуже старомодним. Алас, я не пам'ятаю будь-який успішний реліз актора на червоному килимі протягом останніх кількох років – варто задуматися про зміну стиліста.
Гейді Клум, стиль якого часто критикував в останні часи, перевершив себе - її образ був загиблим! Один сто відсотків потрапив з квітами, вишуканим, але актуальним стилем, відсутністю невідповідної шийки і нарізів - це ідеальний наряд для Хайді.
86954
Мішель Монахан проступив на червоному ковроліні у створенні путури Giambattista Valli. На кішка, наряд був представлений в більш цікавому варіанті - в поєднанні з довгими кришками і фантазією золотих стрічок на талії. І якщо кришка має певний ризик, то золотий ремінь може залишити лаконічну білу сукню ідеальною парою. У будь-якому випадку образ Мішель вийшов свіжим і елегантним.
Claire Danes зробляв життя дуже легко для себе, вибравши плаття з осінньої колекції - декор по лінії воріт замінив намисто, тому актриса не має ніяких труднощів з вибором ювелірних виробів.
Teyona Parris вибрала дуже яскраву сукню з Крістіана Сіріано, що складається з смугастого рожевого листя і пишної спідниці вапняного кольору. Не дивлячись на такий драматичний наряд, актриса легко вдалося уявити його на червоному килимі - впевненість, яскравий зовнішній вигляд і мільйон-доллар посмішка зробила свою роботу.
р.
Я хочу, щоб зробити фото якість, але я просто не можу допомогти, але показати вам цей дивовижний наряд, який Robin Wright на церемонію. У студії модного будинку Ральф Лорен вибрав елегантний комбінезон з відкритою спиною, який був пришитий спеціально для неї. На мій погляд, це одне з кращих образів церемонії.
Каррі Вашингтон знову перетворився на оригінальний дизайн з Пради і вибрав апельсинову сукню з шіммерним краєм і кришталево-декорований нижній спідниця. Я люблю цей образ, він має все необхідне – красивий колір, несподівані елементи декору та незабутній дизайн.
р.
Нагадуємо, що у номінації «Найбільш драматичний образ». Lizzie Kaplan вирішив грати в великий і пішов на червоний килим в створенні Донни Каран Ательє. Щоб повністю оцінити цей наряд, потрібно враховувати його з усіх боків - оригінальний виріз ліфи з міжсекційними ременями і санвузлом несподіваного білого кольору явно гідний уваги і перетворити простий чорний плаття в роботу мистецтва.
999 р.
Зое Дешанель, тим не менш, залишається вірним її улюбленим яскравим кольором палітри. Цього разу актриса зробила вибір на користь fuchsia кольорової сукні-кумна, яка доповнюється срібними аксесуарами, діамантовими ювелірними прикрасами та пишними локами.
р.
Безперервно бути ...