р.
Goldie з актором життєвого партнера Курт Руссел і його двома дітьми від шлюбу з актором Біллі Худсон - актори Катет і Олівець Худсон
У Лос-Анджелесі, акторка, одягнена сіра спортивна топка і затяжна легінси. Я народилася в єврейську сім'ю і розглянула юдаїзму свою релігію, але я вивчила всі інші релігії і зрозумів, що ми всі молитися один Бог." Що стосується дієти і спорту, Goldie не вважає себе фанатом фітнесу і здорового харчування, хоча її звички шкідливі: Я навчаюся чотири рази на тиждень, їздити на гірський велосипед, піти в Пілатес. І я їю багато зелені, але я не вегетаріанський. Я люблю готувати, наприклад, зробити дивовижну пасту. й
Goldie щаслива в цивільному шлюбі з актором Курт Рассел (63) з яким вона разом в 1983 році, який для Голлівуду є своєрідним записом. Разом вони зірвали в культовій комедії «Overboard», яка була випущена в 1987 році. Goldie має два діти від свого шлюбу до актора Біллі Худсон - відомого актора Ката Худсон (35) і сина Олівера Худсон (37), який також став актором, а також один син з Куртом - 28-річний Wyatt Hawn-Rusell. Золотий Hawn тепер практично не знімається - її остання плівка була випущена в 2002 році, і Курт Рассел все ще з'являється на екранах - в 2015 році випущено 7-у частину дійного фільму "Фаст і Furious", в якому він зіграв одну з ролей.
р.
Р