Фотографії

Чорний студент на півдні держави
Перший темношкірий студент у громадській школі Нью-Орлеан, зображений на цій картині, кроки, що гальмують сходи школи, оточені федеральними співробітниками, призначеними для захисту від імені Президента США. Фото з іншого кута покаже причину необхідності такого серйозного захисту цієї маленької дівчини: сердячий комбінез хутряно і кидає камені, що резистують засвоєння в суспільство африканських американців.
У той час такий рух був дуже небезпечним. Батько брав Ruby Bridges протягом тривалого часу не хочу дати їй дочку в школу «для білків», а сама дівчина неодноразово отримала ноти з загрозами від батьків однокласників. Тільки один вчитель погодився навчатися в класі нового студента. Визначення Ruby відкрив можливості для всіх інших чорних американців, щоб підштовхуватися до рівності більш впевнено. Сама дівчина, ставши дорослим, стала відома як правозахисник і активіст соціальних рухів.

"Після Відповідальної операції"
Кардіак хірург Zbigniew Religa, який провів 23-годинну трансплантацію серця, став основною фігурою на цій фото, яка отримала нагороду від National Geographic. На малюнку ми можемо бачити лікаря і його помічника, відпочивати після великої роботи, яку вони робили у 1987 році. На додаток до виявлення технології часу, система охорони здоров’я Польщі зазнала суттєвого дефіциту бюджету, але продовжує прагнути допомогти всім необхідним.
Zbigniew Religa був піонером у своїй галузі, використовуючи новітні розробки: він був першим в Польщі, щоб використовувати штучний клапан на основі матеріалів загиблих органів, першим для виконання пересадки серця. На додаток до своєї медичної кар'єри Реліґа був активним політиком.

"Суїцид красиючої дівчини"
1 травня 1947 р. 23-річний Євлин МакХале піднявся до 86-го поверху Державної будівлі імперії, приступив на оглядовий майданчик і приступив до вої. Її тіло приземливе на дах лімузину, що займає дивно естетичну позицію з ногами перехресних. Фотограф, який випадково свідчив інцидент, взяв кілька пострілів, пізніше назвав образ «найкращого самогубця». Причина вона вирішила вбити себе таємничою. Напередодні вона відвідала святкування дня народження свого ф'янця, де він пішов, згідно з друзями, з появою «чарівного щасливого майбутнього нареченої». Але, коли вона отримала додому, Євлін написав заяву про самогубство, мій fiancé запропонував одружитися в червні. Я не думаю, що я можу бути хорошою дружиною для всіх. Я думаю, що він буде набагато краще без мене. й

р.

"Війна пекла"
18 червня 1965 р. в Південній В’єтнамі під час В’єтнамської війни. На шолом молодого чоловіка написано вручну «Війна пекла».
Після демобілізації солдата Ларрі Wayne Chaffin, його дружина Fran зустрілася з ним в аеропорту. Ларрі провів в руці питання журналу «Зірки і Стриптизи», де його зображення було надруковано, і зауважили, що це зображення може зробити його багатим. Однак життя ветерана В’єтнаму Чаффін не встановлено – він страждав від посттравматичного стресового розладу, що перешкоджав його поверненню до нормального життя. У віці 39, він загинув від ускладнень від діабету, хоча своїх близьких сильно підозрюють причетність до свого бідного здоров'я, хімічний агент Апельсин використовується під час бойових дій.

Р

«Діти на продаж».
Під час фотографування 4 серпня 1948 р. Рей і Лукіл Чаліф були звільнені від своїх позицій і зіткнулися з загрозою виселення. З чотирма дітьми і п'ятою на шляху батьки не змогли забезпечити харчування навіть для себе, нехай тільки малюків. На щастя, фото було широко зарекомендовано і діти не продаються - Рей і Люцил були надані роботи і можливість продовжити життя в їх будинку.
Продовжуємо історію «Діти на продаж» Поки батько залишив родину. Люцил був тільки 24 років і її новий супутник не хочу подбати про дітей. Через два роки зварний син був прийнятий охоронною службою, оскільки він був знайдений в стані екстремального виснаження. Прийнята сім'я була любляча, але дуже сувора. У віці 16 років хлопчик приєднався до армії. Своїм батькам не пощастило. Через рік мій брат і сестра були відроджені.

р.

Святкування перемоги на Майдані
Святкування перемоги над Японією у Другій світовій війні, захоплених Альфредом Ейсендомтом, дав світовий іконічний образ, уособлюючи універсальну силу на вулицях Сполучених Штатів, які щодня. Герої картини - це вітрильник і медсестра поцікавив його, що він буквально на випадковому витягнутому з натовпу. За словами фотографа, моряк прагнув поцікавити всіх дівчат навколо нього, які він міг би дістатися, перш ніж він «зловити» той, що став основним персонажем картини.
Протягом десятиліть, ніхто не міг відслідковувати вітрильник або медсестра, яка стала відома ніч. Перший на татуюваннях і рубців був розрахований і знайдений вітрильник – він був Джордж Мендонса. Він, в свою чергу, допоміг виявити дівчину, Грета Фрідман.
Повторні спроби були зроблені, щоб розмішувати неякісний скандал, але дружина Мендонца (який також можна побачити на фоні) говорить, що вона нічого не виправдала зі своїми діями чоловіка.

Збір прапора на Іво Джима
Фотографія установки американського прапора на Mount Iwo Jima після виграшу битви за цю висоту стала одним з найбільш реплікованих зображень у світі. Шість чоловіків, дві з яких не захоплювалися, належали героїчному підрозділу «Сайт». Спочатку на горі піднявся невеликий прапор, але солдати захопили людей по всьому району, щоб свідчити про свою військову тріумф, тому вони вирішили поховати прапор на значно більшій кількості, і цей момент був захоплений на плівці.
Три з шести загиблих через день був висаджений прапор. Найдавніші з них впало під так званий дружній вогонь. Решта три солдати закінчували свої дні в відносній недбалості - одна з них мала серйозні проблеми з гарячим і загинув 10 років після закінчення війни, інший для решти свого життя обрушив публічність і працював у власній похоронній домі. Дуже мало відомо про долю третини до смерті. Як виявилося, він провів останні дні як з'їзд.

р.

"Тату, чекаю!"
1 жовтня 1940 року в Нью-Західному, Канада. Малий хлопчик назвав Варрен "Білий" Бернар ран після виходу колони солдатів, серед яких батько пішов до війни. Згодом цей eloquent кадр пішов по всьому світу і знайшов своє місце в усіх школах Британської Колумбії. Подумано, що це «добре» не було останнього, він сказав батькам. Джек Бернард повернувся з війни.
Однак історія цієї сім'ї не може бути викликана безхмарно - ледь повертається з боротьби з Франції, Джек пішов в Англію, залишаючи сина і вагітна дружина в домашніх умовах. Неймовірні враження привели до викиду, після чого дружини почали пересуватися часто і скоро відокремилися. Війна, тепер 79, сказав в інтерв'ю «Мій батьківський життя завершився наприкінці війни. й

"Файт і довіра".
Фото дитини, що йде до міліції офіцера на китайській новорічній параді в Вашингтоні, Д.К., перемогла Премії Пулітцера. Ален Вейвер, який був лише два роки в часи зйомок, дивився процес захоплено, намагаючись отримати якомога ближче, щоб побачити барвисті дракони і феєрверки. поліцейський з ім'ям Маврикій Кульлінан ретельно прокинувся над хлопчиком, запитуючи, якщо він був занадто близько до процесу. Аллан, в свою чергу, запитав, чи був морріс.
Кульлінан згодом просувався начальнику поліції, і Вейвер став помічником директора Орсон Олес. У вітальних кімнатах обох персонажів картини повісить відтворення відомого образу.

9255289

"Фаллінг-ман"
З 11 вересня 2001 року було зображення чоловіка, що падає з хмарочосу, видано день після трагедії.
Згідно з наступними підрахунками, більше двохсот осіб стрибали з будівель Світового торгового центру при нападі терористів. Більшість з них були заблоковані на верхніх поверхах вежі. Намагаючись визначити людину з фото, шукали багато ідентичностей жертв, але більшість знаків і свідчень близьких свідчать про те, що цей чоловік був 43-річний Джонатан Брюлі. Джонатан працював звукорежисером в Північній вежі на 106 поверсі. Також відомо, що він страждав від астми, що дає уявлення про чуй, що цей чоловік досвідчений в димо-наповненому будинку.