Поп, Поп, ,

Після того, як я не пам'ятаю, що так званий «фурнітурний щит» був придбаний (для блондинки така тонка, але широка дошка). Піна. Я стояв на рік до того, як я вирішив позбутися від нього.

Поп,  Поп, , р.

На комп’ютері був придуманий проект «похилого рейку» (привабливий або взуттєвий полиці).
Фантазія обмежувалася лише кількістю матеріалу. По суті, з'являться більше клітин для пар взуття, краще.

Поп,  Поп, ,

Проект, невелика сторона.

Поп,  Поп, ,

Я зробив так звану «вирізати карту», за яким я потім побачила заготовки, відповідно до заданого розміру, на форматі і ріжучій машині 300p.
Звичайно, я можу пити себе, добре мати ручний круг, але буде помилка 1-2 мм.
Після всього, руки і метр очей втрачають на верстати з ЧПУ (або які вони називаються).

Поп,  Поп, ,

Я з'ясував, щоб говорити, пиляльні частини один до одного - що він виглядає як перед складанням.

Поп,  Поп, ,

Добре, я почав збиратися з кутовими стрижнями.
Спочатку я вирішив зробити добавку всіх отворів, закріпивши деталі меблевими шурупами.
З якоїсь причини я думав, що краще свердлити отвори спочатку, потім фарбувати, але не навпаки.

Поп,  Поп, ,

Власне, шуруповерт під шестигранним.

Поп,  Поп, , Р

Паління деревини (для блонди - фарби)
Тут він не занурився багато, за допомогою водного моря, швидко висихає, коштує дешево.
Один шар, наноситься пензлем.

Поп,  Поп, , р.

Ебен Дерево Морилка.

Поп,  Поп, ,

Деталі, висихання.
З додаванням отворів вже виконано, а не з нано-точністю, але так говорити з звичайною глазур'ю, необхідно відзначити деталі з папірами (де верх, де дно, позиція була виконана в дизайні) для того, щоб потім зібрати все в правильному порядку.
(Стикери з яких причин відмовилися дотримуватися, а кнопки канцелярії не хочуть зіпсувати поверхню).

Поп,  Поп, , р.

Потім 2 шари лаку для кожної деталі, з проміжним висиханням кожного шару.
Чому це особливий лак?! Це риторичне питання.
Після того, як я взяв його на тестування, в кінці, більшість обсягу залишалася невикористаними. Не купити новий.

Поп,  Поп, , _ Новини

Лакка наноситься пензлем, теж.
Це найкраще штучне, так як «змішане» або «натуральні» можуть легко залишити щетинки. Хто хоче вийти з землі?
В ідеалі, звичайно, краще спрей, але в домашніх умовах це не дуже зручно.

Поп,  Поп, ,

Пофарбовані (замовити мене для мого слангу) деталі суші, лак не особливо пахнуть, тому можна висихати в будь-якому місці.
Найкраще на світлому проекті, швидше висихає.

Поп,  Поп, ,

Добре, трохи наждачного паперу 1200.
Після висихання лаку поверхню трохи схожа на піщані зерна пилу (на дотик). В цьому, по суті, недолік нанесення лаку пензлем, не обприскувач.
Після світлого шліфування зникнуть ці «насадки».

Поп,  Поп, , ,00 гривня

Добре, потім ми збираємо стійку, закручуємо гвинти в попередньо висвердлені отвори.

Поп,  Поп, , Р

Він закінчив щось, як це.
Пиновий масив, норк води, лак.
Не шкідливо, щоб говорити, формальдегід смоли в меблів Ikeev's dshshshshshshshsh)

Поп,  Поп, ,