511
Поп, Поп, ,
Після того, як я не пам'ятаю, що так званий «фурнітурний щит» був придбаний (для блондинки така тонка, але широка дошка). Піна. Я стояв на рік до того, як я вирішив позбутися від нього.
р.
На комп’ютері був придуманий проект «похилого рейку» (привабливий або взуттєвий полиці).
Фантазія обмежувалася лише кількістю матеріалу. По суті, з'являться більше клітин для пар взуття, краще.
Проект, невелика сторона.
Я зробив так звану «вирізати карту», за яким я потім побачила заготовки, відповідно до заданого розміру, на форматі і ріжучій машині 300p.
Звичайно, я можу пити себе, добре мати ручний круг, але буде помилка 1-2 мм.
Після всього, руки і метр очей втрачають на верстати з ЧПУ (або які вони називаються).
Я з'ясував, щоб говорити, пиляльні частини один до одного - що він виглядає як перед складанням.
Добре, я почав збиратися з кутовими стрижнями.
Спочатку я вирішив зробити добавку всіх отворів, закріпивши деталі меблевими шурупами.
З якоїсь причини я думав, що краще свердлити отвори спочатку, потім фарбувати, але не навпаки.
Власне, шуруповерт під шестигранним.
Р
Паління деревини (для блонди - фарби)
Тут він не занурився багато, за допомогою водного моря, швидко висихає, коштує дешево.
Один шар, наноситься пензлем.
р.
Ебен Дерево Морилка.
Деталі, висихання.
З додаванням отворів вже виконано, а не з нано-точністю, але так говорити з звичайною глазур'ю, необхідно відзначити деталі з папірами (де верх, де дно, позиція була виконана в дизайні) для того, щоб потім зібрати все в правильному порядку.
(Стикери з яких причин відмовилися дотримуватися, а кнопки канцелярії не хочуть зіпсувати поверхню).
р.
Потім 2 шари лаку для кожної деталі, з проміжним висиханням кожного шару.
Чому це особливий лак?! Це риторичне питання.
Після того, як я взяв його на тестування, в кінці, більшість обсягу залишалася невикористаними. Не купити новий.
_ Новини
Лакка наноситься пензлем, теж.
Це найкраще штучне, так як «змішане» або «натуральні» можуть легко залишити щетинки. Хто хоче вийти з землі?
В ідеалі, звичайно, краще спрей, але в домашніх умовах це не дуже зручно.
Пофарбовані (замовити мене для мого слангу) деталі суші, лак не особливо пахнуть, тому можна висихати в будь-якому місці.
Найкраще на світлому проекті, швидше висихає.
Добре, трохи наждачного паперу 1200.
Після висихання лаку поверхню трохи схожа на піщані зерна пилу (на дотик). В цьому, по суті, недолік нанесення лаку пензлем, не обприскувач.
Після світлого шліфування зникнуть ці «насадки».
,00 гривня
Добре, потім ми збираємо стійку, закручуємо гвинти в попередньо висвердлені отвори.
Р
Він закінчив щось, як це.
Пиновий масив, норк води, лак.
Не шкідливо, щоб говорити, формальдегід смоли в меблів Ikeev's dshshshshshshshsh)
р.
На комп’ютері був придуманий проект «похилого рейку» (привабливий або взуттєвий полиці).
Фантазія обмежувалася лише кількістю матеріалу. По суті, з'являться більше клітин для пар взуття, краще.
Проект, невелика сторона.
Я зробив так звану «вирізати карту», за яким я потім побачила заготовки, відповідно до заданого розміру, на форматі і ріжучій машині 300p.
Звичайно, я можу пити себе, добре мати ручний круг, але буде помилка 1-2 мм.
Після всього, руки і метр очей втрачають на верстати з ЧПУ (або які вони називаються).
Я з'ясував, щоб говорити, пиляльні частини один до одного - що він виглядає як перед складанням.
Добре, я почав збиратися з кутовими стрижнями.
Спочатку я вирішив зробити добавку всіх отворів, закріпивши деталі меблевими шурупами.
З якоїсь причини я думав, що краще свердлити отвори спочатку, потім фарбувати, але не навпаки.
Власне, шуруповерт під шестигранним.
Р
Паління деревини (для блонди - фарби)
Тут він не занурився багато, за допомогою водного моря, швидко висихає, коштує дешево.
Один шар, наноситься пензлем.
р.
Ебен Дерево Морилка.
Деталі, висихання.
З додаванням отворів вже виконано, а не з нано-точністю, але так говорити з звичайною глазур'ю, необхідно відзначити деталі з папірами (де верх, де дно, позиція була виконана в дизайні) для того, щоб потім зібрати все в правильному порядку.
(Стикери з яких причин відмовилися дотримуватися, а кнопки канцелярії не хочуть зіпсувати поверхню).
р.
Потім 2 шари лаку для кожної деталі, з проміжним висиханням кожного шару.
Чому це особливий лак?! Це риторичне питання.
Після того, як я взяв його на тестування, в кінці, більшість обсягу залишалася невикористаними. Не купити новий.
_ Новини
Лакка наноситься пензлем, теж.
Це найкраще штучне, так як «змішане» або «натуральні» можуть легко залишити щетинки. Хто хоче вийти з землі?
В ідеалі, звичайно, краще спрей, але в домашніх умовах це не дуже зручно.
Пофарбовані (замовити мене для мого слангу) деталі суші, лак не особливо пахнуть, тому можна висихати в будь-якому місці.
Найкраще на світлому проекті, швидше висихає.
Добре, трохи наждачного паперу 1200.
Після висихання лаку поверхню трохи схожа на піщані зерна пилу (на дотик). В цьому, по суті, недолік нанесення лаку пензлем, не обприскувач.
Після світлого шліфування зникнуть ці «насадки».
,00 гривня
Добре, потім ми збираємо стійку, закручуємо гвинти в попередньо висвердлені отвори.
Р
Він закінчив щось, як це.
Пиновий масив, норк води, лак.
Не шкідливо, щоб говорити, формальдегід смоли в меблів Ikeev's dshshshshshshshsh)
Що відбувається, якщо ви заводите ананас, придбаний в магазині в землі
8 Discoveries Я зробив для себе під час водіння