3670
КОРОВИЙ НАВОЗ
В цілому, Ведас стверджує, що будь-яка дефекація заперечує розум. Виняток муфта, яка, згідно з Vedas, навпаки, має очищуючий (сімейн) ефект. Крім того, коров'ячий джгут є кращим очищувачем (після джей і молока). З цієї причини всі ведикські храми миються щодня не з порошком, але з коров'ячем. Коли ви вимити підлогу коров'ячем, що ви думаєте запахи в квартирі? Запахає як легкість, свіжість.
Якщо ви переїхали в квартиру, де хтось жив перед вами.
У таких квартирах зазвичай неприємний запах, кошмари і в цілому дуже неприємне відчуття. Що робити? Миття підлог, обприскування дезодорантів, викинути старі речі, говорити? Не допомагає. Запах, як це було, буде залишатися, тому що він не пов'язаний з фізичними брудами, але з психічними брудами. Виявляється, що тонкі особи, що живуть в квартирах, також мають власний запах. Як правило, загиблий неприємний запах панує в квартирі пов'язаний з духами, які живуть в старих будинках і квартирах. Духи навіть дихлососи не можуть виводити, тому що вони мають тонку природу, і дихлопос сирий.
Існує 2 способи фіксації ситуації: це залишити квартиру або мити її коров'ячем. Я думаю, що миття з вугором набагато більш практичний. Такий же ефект виникає з старим одягом, який перестає запахувати неприємний після миття з вугром (і повністю очищає всі психічні забруднення). Однак якщо використовувати пральний порошок для миття, неприємний запах залишиться.
Корова підгора є одним з кращих засобів для очищення ділянки від поганих впливів.
У старовинній ведикій культурі активно використовується як: засіб для миття храмів, для підкладки підлоги в місцях, де відбувається підготовка, для змазування стін в житлових будинках, для миття посуду, для лікування, як паливо для приготування аюрведичних медикаментів і т.д.
Навіть зараз в нашому анатомічному віці, в селах багатьох країн світу, звичайні сільськогосподарці змащують стіни і підлогу з коров'ячем. В результаті завжди є радість в своїх будинках, хороша працездатність. Спробуйте миття підлоги з коров'ячем принаймні один раз, і ви побачите результати. Для цього візьміть щіпку свіжої або сухої коров'ячої в'язниці і розчиніть її в відро води. Потім можна почати прибирання приміщення.
Що стосується миття посуду, то зазвичай навіть від чистих страв є невеликий теплий, неприємний запах. Це говорить про те, що незважаючи на нестачу їжі, на пластині залишалася тонка енергія їжі. Видаляється тривалим миттям посуду або одноразовим змащенням його коров'ячем. В результаті не буде запаху.
Якщо у вас є кошмари, промийте всю постільну білизну водою з коров'ячем і, швидше за все, ця проблема вирішить. Якщо кошмари продовжують снитися після очищення ліжка, то перед сном потрібно очистити себе від розмежування присутніх в грубому або тонкому тілі. Таке очищення можливо, якщо необхідно правильно дотримуватися режиму дня, читати молитви, послухати сакральну музику, поспілкуватися з святами, читати святі.
Корова підганяє тонким тілом розуму від впливу духів, а це сприяє збільшенню миру, оптимізму та розумової працездатності. Отже, у Ведикських школах (кукули) зазвичай покривають весь поверх ковпачем. У мене є одна з цих шкіл під час навчального процесу, і я любила атмосферу свіжості, легкості і фокусу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Під час пожежі утворюється дуже корисний вид полум'я. Аюрведа вірить, що значення полум'я корова є другим тільки до життєздатності. Тому всі аюрведичні препарати готують на коров'ячому вугорі. Без врахування цього факту неможливо приготувати лікарські засоби тієї ж чудової потужності, що древніми лікарями Аюрведичної.