Кіт ім. Моуса.

Я Моуза!
Вони кажуть, що я 7 років. Я відчуваю, що я два роки і я зважю 10 років!
Моя господиня - фотограф ідіот. Тому фото літопис мого життя належним чином підтримується!

Тільки тут немає фото мене в дитинстві – Я прийшов до власників мого народу в підлітковому віці.

Я знав, які двері сидіти під, собака!

Я думаю, що мій чоловік господиня помітив, що я спробував писати повідомлення. Швидше за мене, звичайно – ви спробували натискати клавіші з лапами?

Так ми мали цей сірий атом: Я прийшов з Москви і знайшов сірий кошеня на сході. Я сидів до вихованця і цей кошеня потрапив в руки.
Увечері, моя мама і я буду дивитися на один одного на вечерю, описуючи, як прохолодне життя було з котом. Порад закріпив його вуса і не сказав всіх його аргументів. В цілому, згідно з логікою, всі наші тварини повинні бути названі «Ви не можете», «в будь-якому випадку», «прорив мій корпс», «заборонений» і «Ви будете ходити з ним самостійно». Моя мама і я не хочу, що він сказав. Коли Да впав дупа, ми кинулися в вхід, шукаючи кошеня. Вишукані всі поверхи і на ручному ремонті, в рубриці будівельних сміття, все ще знайдено. До пробудження батька сім'ї, ми вже мали регенерацію кота, яка пізніше загострила Моуза - за гладкий сірий колір.

Дуже скоро я припинив боятися Тоху, старе собака. Я бачив собаки на вулиці, вони виглядали як собаки. І ось ходьба! Я не знаю, що рага, але це те, що мій майстер каже.

Ми також мали чугу. Не хвороба, це папуга. Я побачила, щоб послухати її, і вона не попередила боятися мене!

р.

Я випадково прогулявся без вуса і тепер я не маю шматочок вуха - чуванський бек-бізнес!

Я люблю...

52586962

І холодильники...

Час пішов, і я не схожий на холодильники.

Добре, пакети теж!
Це таке захоплення іржі з целофаном!

Інколи я затягував на прогулянку.

Ще восени!

р.

І влітку трава висока!!!
Ви повинні грати в куля!

Ми звикли до прогулянки з Тоха іноді. Чому вони ходили, бо я тепер повноцінний власник будинку (навіть господиню чути), і собаки пішли жити з батьками в іншому будинку!

5915689

До речі, я перетягував взимку!

І це чоловік мене вийшов! До речі, зустріти чоловіка;

І один день хворий. І забули мене на страшне місце, де мене захопили в шкірі і забути. Далі за ще 10 днів (господиня пояснив це мені) поні попереджав мене від життя!

Поцілунки цієї кішки, годування руками, багаторазово п'ять на мене і навіть трохи моєї руки при сердитися. А коли ми дійсно стали друзями!

3250Р. 3700Р.

Але були плюси! Я люблю пити воду з крану, я повинен стрибати на столі. А потім мої власники приносили мене до мийки. Він був пікантним, коли я відновив, я не...