Що ми пишу?

Добрий день, кожен.

Я, нарешті, позбавлявся від мого батьківського і материнського гака і зламав поросятий банк і отримав особисту трикімнатну квартиру. Він зробив ремонт і почав жити майже щасливою родиною життя. Однією з умов сучасного життя в ближньому передмісті є наявність окремого водяного фільтра для використання H2O, а не весь Менделєвий стіл в концентрованому вигляді.
Так сталося, що в нашій сільській воді подається з славного міста Хімки, про якісну воду, в якій можна без цензури вираження.

12 зображень.

3610Р. 4200Р.

Як вірний службовець, пристрій був обраний головним суперінтендентом якості питної води в монастирі, 5-ступінчастим принципом фільтрації є зворотний осмоз. До тих, хто з піною в роті довести, що зворотний осмоз злий, я буду радувати вас їсти те, що захоплюється на фото себе !!! І я і моя сім'я воліють отримувати відсутні мінерали з звичайної дієти. Ми не страждаємо від вегетаріанства, як ми бажаємо вам!

З моменту встановлення нових префільтрів (загальна 5, але тільки перша 3 зміниться кожні півроку). 2 лютого 2014 р. пропущено мембрану та післяфільтра, а саме — 6 місяців.

А тепер за шість місяців, а саме 18 серпня 2014 року. Відпочинок та літо. Повернувшись додому, він почав замінити повний набір фільтрів.
Для тих, хто вважає бюджет. При купівлі в Лерої Мерліні вартість трьох предфільтраторів становитиме близько 800 рублів (вічно 6 місяців). Повний комплект (5 фільтрів) вартість мене 2 890 рублів. Що таке? Поведи мене, це варто!

Проксимус

Відкрийте перший циліндр з входу - префільтр. Ось це - до тих пір, поки це не буде.
1 фото

2 фото. Зробіть його. Повідомлення про відбитки пальців. Бажаєте їсти?

3 фото. Префільтр з появою того, що застрягти до пальця.

4. вода зліва на скло.

5. Умань Моє скло, ретельно. Ось деякі непристойні, прилипають на руки після нього. Пальці палички разом до миття господарським милом((()) Перший префільтр має калібр 5 мікронів.

1276825

6. Жнівень Ведуться в місце. Тепер беремо другий крок. Фільтр вугільний. Він знаходиться в склі.

7. Про нас Поза склом. Нема чого шукати. Закриється.

8. У Новий вугільний фільтр. Швидкість очищення 20 мкм. Я не знаю, чому, але я повинен бачити це. Комплект фільтрів оригінальний, не можна ловити підробку для цього.

р.

9. Навігація Ми отримали 3 кроки. У склянці. Я кладаю фотографії в склі, щоб ви могли бачити - скільки ;%?:% У піднімається під час відкриття скла.

10. Там він зовні скла...

11. Візьміть новий елемент. Має швидкість очищення 1 мкм.

Про нас Це його. Я не виходив 4 і 5 кроків, тому що немає нічого побачити - вони не збігаються як другий етап.

Якість фільтрації? Я кажу це: в два роки ми заливаємо воду в чайник (Бощ) тільки від під фільтром. Це як новий - масштаб відсутній 100%, він ніколи не був миється всередині. Це дуже хороший показник.

Подбайте про здоров'я!!!

У мене є все злий.