Студент став 16-им лауреатом премії за мужність

Хлопчик з села Амур врятував маму, що потопає з дворічною дівчиною. Я бачив, що хтось був дайвінг 50 метрів від берега, відкинувши руки — лебідка. Виявилося, що жінка з дитиною знизилася від надувного матраца і не могла плавати.
Тоді я забрав маленьку дівчину і занурився на берег з нею, дав її дорослим, а потім повернувся за жінку, говорить молодий герой з Октябрського району. 4 липня, в той час, коли хлопчик не замислювався про подвиг. Як я не чекав, що для сальвації двох життів присуджуватиме йому почесний рятівник Росії.

2 серпня 10-річному резиденту Амуру Вадиму Дікіху став 16-ю росіянкою для отримання унікальної премії. Медаль «За мужність у сальвації» для школяра з Октябрського району прокидається на спеціальному порядку – це унікальний інвентар. Представництва Вадима члена Громадської палати Російської Федерації, голова виконавчого комітету Всеукраїнської громадської організації «Російський Союз пенсіонерів», заслужений рятувальник Росії Сергій Щетинін, який знаходиться на робочому візиті до Амурської області.

Зареєструватися