10-річний Студент Амур отримав медаль «За мужність у сальвації»

Хлопчик з села Амур врятував маму, потопає з дворічною дівчиною. Я бачив, що хтось був дайвінг 50 метрів від берега, відкинувши руки — лебідка. Виявилося, що жінка з дитиною знизилася від надувного матраца і не могла плавати. Тоді я забрав маленьку дівчину і занурився на берег з нею, дав її дорослим, а потім повернувся за жінку, говорить молодий герой з Октябрського району. 4 липня, в той час, коли хлопчик не замислювався про подвиг. Як я не чекав, що для сальвації двох життів присуджуватиме йому почесний рятівник Росії.

р.

22 серпня 10-річний Амурський резидент Вадим Дікіх став 16-ю російською, щоб отримати унікальну нагороду. Медаль «За мужність у сальвації» для школяра з Октябрського району прокидається на спеціальному порядку – це унікальний інвентар. Представництва Вадима члена Громадської палати РФ, Голови Виконавчого комітету Всеукраїнської громадської організації «Російський Союз порятунку», заслужений рятувальник Росії Сергій Щетінін.

461926

«Я дуже радий присудженням» поділився молодим героям. Тим не менш, хлопчик з селища не вважає себе героя - це може стати будь-яким.

- Ви справжній герой. Ви виконали реальний подвиг - подрібніть руку маленького мешканця Амур "велика бос".

Ця нагорода була отримана кількома - медаль Вадима стала шістнадцятою поспіль. Амурський школяр за героїчним актом був представлений вогнем і ноутбуком

563992 Р

Джерело: 2x2.su