Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ви коли-небудь зіткнулися з ситуацією, де ви встановите себе мету, як якщо ви вдарили невидиму стіну, не в змозі зробити крок на шляху до неї? Коли ви не достатньо просто налаштувати завдання, але ви повинні вчитися жити з ним. Багато людей налаштовують цілі в громадському просторі, щоб спалювати мости і запобігти собі від демонстрації слабкості – це ідея за проектом SmartProgress. Але це не працює, якщо мотивація перетворюється на тиск, визначення - стрес, і в результаті захисні механізми психіки перетворюються, які виражаються тим, що людина потрапляє в ступругу, а чим більше цілей, тим сильніше тиск і важче його перенести не менше пальця. Навіть ігри з причини можна перемогти.

[Назволення як винятків] Laziness - чоловічий друг. Думаю, що ліньство є захисним механізмом психіки, кожен розуміє. Я знаю багато великих програмістів, які дійсно думають про себе як лідачі люди, і які здатні мені з кодом всю нічну довжину. По суті, лінь і прокрастинація сигнали внутрішнього незгоди з поставленими цілей. Але якщо мета занадто спокуслива – ви можете намагатися охопити їх. Адже голос підсвідомого розуму – це тільки голос інстинктів, властивих людині в ці дні, коли життя було набагато простіше і лінійно.

Життя рубати я хочу поділитися на основі простого принципу: Якщо ви не можете змінити ситуацію, змінити своє ставлення. Кращий спосіб подолати тиск стресу полягає в тому, щоб зупинити його, як тиск.

Перелабляйте ваші негативні емоції, щоб краще перенести тиск Зробіть глибоке дихання і спробуйте визначити емоції, які ви відчуваєте. Виберіть їх, і намагайтеся подивитися на них з іншого боку: не як перешкода, але як можливість. Не як Зупинка, але як підтримка. З самими емоціями це зроблено досить легко, приклади інвертованих емоцій досить очевидні:

• Груша -> Чекати
  • Демонтаж -> Десер
  • Анксіт -> Відповідальність
  • Вхід
  • Захоплення -> Ентузіазм
  • Зареєструватися Кардіоз
  • Коерекція -> Політ
Поміняти свої почуття без таблеток, ймовірно, неможливо. Але вирішити, що це означає вам у волі людини. Ви змінюєте спосіб, який ви відчуваєте:

Замість того, щоб боятися презентації, ви очікуєте.

Ви не знаєте про свою роботу, ви просто хочете краще.

Ви не переповнені іншими проблемами людей, які допомагають людям. Етк.

Цей простий регулювання перемикає мозок від панічного режиму до режиму виходу, і дозволяє діяти конструктивно.

Зміна бачення ситуації

У моєму досвіді я можу сказати, що не складно перебудувати: досить пам'ятати один раз, що негативне емоційне засіб - ім'я свого доброго брата - як мозок автоматично нагадуватиме його кожного разу, коли його власник ловить себе на таких почуттях.

Якщо це не працює відразу - перечитати цю статтю на тиждень або два, то обов'язково варто пам'ятати.

Відновити ваші негативні емоції для кращого тиску ручки

р.

Джерело: habrahabr.ru/company/smartprogress/blog/234185/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное