Як я працював на автотранспорті

Як я працював на автотранспорті р.

Довжина судна становить 182 метрів, ширина 32, висота плити становить 25 метрів. Швидкість економічної поїздки становить 16-17 сучків (~ 30 км / год), але під гіркою, а з лямкою вона може прискорити до 20. З 3 500 до 5000 транспортних засобів.

Мост є штабом ОБС. Тут ви можете знайти всі останні новини і gosip.

779265

Перегляд з іншого кута.

Центральне командне повідомлення. Найсвіжіші і найхолодніші місця в номері двигуна.

Головний двигун наповнений оббивкою, словом присвоюється котлет. Однак потрібно багато м'яса. 20,000 к.с.

«Креативно закривають двері. Наступна станція "Наша підстанція - це трубний тунель, який проходить через весь корабель. Всередині прокладені паливні та баластні трубопроводи. Не потрібно для таджиківської бригади копати траншеї.

Автомобіль розташований таким же чином, як багаторівнева парковка.

123456наступний

Суд має 11 вантажних колод, з яких 3 - мобільні платформи. Перед завантаженням негабаритних вантажів вони піднімаються.

На малюнку показано, що частина платформ, під якою піднімається негабаритний вантаж.

Всі комплекти для завантаження.

За кілька хвилин починаємо вивантаження.

Моорування землі. Звідси корабель прив'язується мотузками до муфти так, щоб він не вийшов з автомобілів в тихому вигляді.

Під час завантаження / розвантаження машин здійснюється при високій швидкості з інтервалом 3-5 метрів. Шини горять, гальмівні стяжки. Формула 1 є просто відпочинком. Час грошей. Є ознаки і регулятори всюди. Всі вирощені. Одна бригада приводить до судна партії автомобілів, передає до трансферу і повертається в док для нової партії. У цей час друга бригада розміщує транспортні засоби на палубі відповідно до тарифного плану, а третій - фіксує їх.

Не подивіться на Londoners! Відстань між машинами становить 25 – 30 см, а драйвери мають секунди, щоб поставити їх так. Всі автомобілі відкриті. Ви можете сміливо вивчити новинки автомобільної галузі буржуазії, або ви можете подрібнити в багажнику від почуття пролетарської ненависті.

Ви не повинні нести шати. І червоні автомобілі, і білі автомобілі, і навіть це.

Вони привели до абортів. Картопля, мабуть, коп.

Корея покрита каналами, перекосами і підвісними містами.

Японка встигла затримати автомобілі швидше, ніж ми їх перевозимо.

Австралія є країна з багато диких кенгуру. Або кенгуру, я не знаю, як. Вони мисливці рідними з бумерангами.

Доха. Перська затока. Ось сучасність переплітається з давниною.

Шукаємо, як іноземці на льотному соусі, тут перед нами.

Кілька століть тому, утримуючи цей каравель заповнили золотистими піастами, а настилу настилу навпіл.

Місцевий Авіаперевізник "Айрес" йде на бойовий обов'язок.

Вечірній Бахрейн. Всі чорні роботи виконуються індіанами. Вони працюють як Tajiks там.

Нічний вигляд.

Це Кувейт. Яка країна - не п'є, ні в'ялення!

Час, коли Алла сну.

Де шукає місцевий Медведєв? Чому не впроваджувати соціальні норми для споживання електроенергії?

Послухайте всі! На межі Сінгапуру. За перші три місяці вони стояли на стовпі більш ніж на добу. Люди кинулися в місто з такою швидкістю, що пил став стовпом і взуттєвими бузками, що витікають в вітрі.

Якщо хтось уявляв капітана тільки в образі Джека Воробна, то тут ви йдете: колишня краплина, рокер, велосипедист, і просто хороший чоловік. Навіть німка.

При проходженні піратської зони вітрильник дано дерев'яний кулемет. Вид вийшов настільки вражаючим і непристойним, що бачить себе в дзеркалі, Григорій практично сором'язливі з страхом.

Наші cookie Він добре приготував, але якщо ви не кладемо кулак під ніс вчасно, він кладе стільки перцю і приправ, що його просто неможливо їсти. І що він приготував для себе, я навіть не побачила.

Напій. Це де будуть їсти моряки.

Стандартний салон.

На житловій палубі є монітор, який відображає інформацію про розташування судна, швидкість, очікуваний час прибуття в наступний порт. І багато інших речей.

Барбекю - яскрава пляма в сірому вівці повсякденного життя.

Свинок, яловичина, курячі стегна, риба та ковбаси. Важко залишитися голодним.

Цікаве спостереження: м'ясо завжди залишається, але алкоголь - ніколи. І чим більше росіян і німців на дошці, тим ймовірніше не буде.

Коли пожежна вода працює на борту, ми опускаємо катер і відправимо месенджери до найближчої сальпо.

У вільний час можна перемістити праску з місця до місця.

Поїздка або ігровий теніс.

Молоді зламати в Доту за листуванням.

Філіппіни люблять баскетбол і грають ігри, коли-небудь можливо.

Запуск навколо сайту, як cockroaches на кухні - ви не встигли замінити смугу. Я пішов після того, як вони і грали у воротаря.

сувенірний постріл. Один білий чоловік був спійманий для такої події. Не лякайтесь, що Антиза має широке обличчя.

Тихий океан дуже тихий. Час.

Сінгапур знову. За чотири місяці тому мій контракт почав тут і закінчується тут.

Останній. Понад 40 000 навиків і 19 портів На судно, з яким вони стали друзями. Це сумний, як ви залишаєте шматочок себе на кораблі.

Джерело: Антиза

-img50---