Іноземці серед нас

Цей гігантський ківшак є хрещем, страшний безхребетний істота, що живе серед нас. Виходить з вентиляційної системи вночі в приміщенні, де ви спите, легко долає круті стіни і відсмоктування до вас, не дозволяючи прокидати через спеціальну речовину в слину. Ви коли-небудь кинулися в більш важкому стані, ніж звичайний, з важкою головою, струганий для відновлення? Ці наслідки...
роман-yerokhin

Так, якось, це те, як я думаю, що хто зображений на фото «інсекти» неприємний. Все це незбережена, за очима. У житті істота нешкідлива, і вони називають її просто «мультіпедом» або «ківсяк».
Ківся не комаха, але неперевершена. Є багато видів, поширення в усьому світі, і вони дуже корисні для місцевої флори. Kivsyak не несе ніякої серйозної небезпеки в цілому, він не знає, як прикусити в принципі, але він все ще здатний смакувати вас, якщо є недолік білка в дієті, який звичайно ізольований випадки. І так в природі, він швидко плести і процеси листя, гумус. В цілому, різновид медсестри і творця поживного грунту. У разі загрози життєдіяльності, ківсака може стояти за себе завдяки особливостям залоз і секретам їх, через які практично ніхто не в тваринному світі поспішає їсти. Точно, як кажуть, ніхто не відданий, але є дані про насадки в наших широтах, не розсмоктуючи центів. Проте, наші ківі переважно невеликі і не всі види з хімічним захистом. Так незрівняні, звичайно, лопаються. Але ніхто не їсть гігантських африканських і тільки лемурів - любителі лову великих ківшаків і змащують їх на вовні, покривають себе з неприємною рідиною, що секретується ними. Лемури п'яніють і грають з ним. Хороша ідея.

Р

Отруйні залози розташовані з боків ківської на кожному сегменті. Коли ківшак займає оборонне положення, загортаючи себе на ногах, які в собі гострі вершини, отвори залоз керуються вгору, в напрямку ворога. Хтось захопить його ротом або клацніть його і ... вони будуть шкодувати його. Або навіть на відстані від різкого запаху змінить їх розум на зв'язок.

Ось більший фрагмент, де добре видно отвори залози. Як голка посередині.

Захисна рідина в деяких видах ківся не проста. З людською шкірою, вона виходить в день, і одяг не змивається. Рідкий запах, як йод (і в принципі це), але один з інгредієнтів - це сполука хлору і гідрокянової кислоти. Останнім неможливим для чого може викликати серцеву недостатність. Але це лише історія жахів. Також в звичайному тютюні міститься і киянова кислота. Секрет ківсака дійсно небезпечний для безхребетних і дуже дратівливих для слизових оболонок людини, щоб не потрапити в рот або очі. І важко уявити, як вона буде там, залози починають секретувати секрет тільки тоді, коли стискає ківся. Він міцний, до речі. Таким чином, породник, навіть за весь період володіння ків'яками, не може зіткнутися з його захисною реакцією. Отруйність ківсаків – міф. Але ні в якому разі не варто плутати ківсяк з scolopendra - вони часто плутають, хоча він виглядає дуже різним, але в плані кришки і небезпеки це повне навпроти ків'яків.

Створення Kivshak насправді досить милий і дуже незвичайний. Якщо в нашому гурті ківсаряки дуже маленькі, дорослі найбільших видів не перевищують кілька сантиметрів (в лісах вони іноді кількасот за квадратний метр землі), то ця індивідуальна від фото є найбільшими ків'яками на нашій планеті, африканськими чорними ків'яками, ака Ківсяк гігати або в латинській архіспіростиптус гігас. Його розміри можуть досягати 30-35 сантиметрів! Так само, як від руки до ліктя.

р.

Від неприємного: kivsyaka зазвичай супроводжується параситичними друзями - кліщами. Всі великі особи, які продаються, є сто відсотками (збиток в природі) і майже сто відсотків мають блокування кліщів на собі. Є думка, що це синопти, вони якось захист і ків'яки без них швидко штампують. Ці кліщі досить німблові, вони легко помітити, але складно позбутися від. Багато селекціонерів живуть центи з кліщами. Вона сказала, що цей тип кліщу не цікавиться людиною і близькими друзями менший, це тільки занурення якогось роду. Підтвердження не можна знайти, і особисто я дуже відмовляю і бородавлю будь-якої кровососної і паразитичної істоти.

Коли я купив себе, я запитав заздалегідь на телефон, якщо на них були кліщі, до якого я отримав негативну відповідь. Він відразу помітив ці істоти, про які він згодом писав породу. Він попередив, щоб здивувати і витерти ту саму легенду. Варто відзначити, що в мережі про ківсаков, крім базової інформації про зміст, дуже мало письмово, без деталей. У Вікіпедії, пара слів, які є російською мовою, що англійською мовою.

Зберігаючи тварин з кліщами не складався з моїх планів, це з звичайного, тому я вирішив позбутися від паразитів. Посада перевезення викинулася відразу, але самі ків'яки не можуть бути гаковані кліщами, так як вони швидко втекти до площі лапи і в цьому лісі вони не можуть бути досягнуті, є занадто багато шансів пошкодити центи себе. Я придумав простий спосіб - під струмком води. Kivsyak, коли збуджена, складається в твердий млинець, який спрощує ситуацію і я так вимив всі паразити з нього і тільки з останнім я настояв майже годину, все не було дано в будь-який спосіб. Після процедури очищення всі чотири кокоси почали жити і набирати вагу.

Що б вони кажуть про корисність або нешкідливість тих кліщів, вони не перестають бути паразитами і в той же період змотування, коли ків'як стає беззахисним без його важкої броні, кліщі можуть добре робити речі. Щоб перевірити це бажання не було, такі ків'яки можуть бути не над дорогою, але 500 рублів за дитину, а особливо коли є кілька - досить навіть гроші.
Варто відзначити, що протягом року затримки без кліщів не виявлено проблем з ківсяками, вони відчувають плавлення нормально. Так ви можете розбити міф, який без кліщів kivsyaki.

Я вже запитав питання: чому я купив їх? Це просто. У мене є три основні мотиви для всіх моїх тварин в даний момент: спостереження, робота, розведення. Це, крім мотиву, для яких вони зазвичай отримують домашні тварини, будьте його хамстери, павуки, коти, собаки тощо. Спостереження та робота - це мій особистий інтерес. У мене є ряд фантастичних персонажів, які я збираюсь використовувати в деяких місцях і їх розвитку в кращих потребах володіння домашньою твариною, тому це простіше. Цікаво. Kivsak є одним з тих домашніх тварин. Вирощування і продаж, це співвідношенно, якщо вміст любить. Після того, як все добре, коли тварина живе, любить і одночасно сплачує за себе. До сих пір гігант kiws є найпростіші істоти я коли-небудь мав. Але перед їх опуклістю почекайте ще кілька років, вона йде в 3-4 роки. І ківі гайок живуть десять років - не поганий для комах, правда?

Зміст ківсаків простий. Вони потрібні пластикові контейнери для їжі (і бажано плоский контейнер для одягу, вони більші). Висота ківсаря не важлива, але площа дна важлива. Довжина і ширина вибирають з розрахунку: принаймні дві довжини особи. Тобто якщо довжина індивіда становить 20 сантиметрів, то довжина і ширина ємності повинна бути 40 см. Але якщо щось менше, це не критично, ні фундаментальне, слухняне спостереження. Кришка повинна добре закриватися, бажано на деяких засувках, щоб не просто підійти. Kivsak може легко стояти вертикально на стіні практично всю довжину. Але це в разі харчової тари.

У мене є плани зробити нормальний красивий терарій, з багажником, рослинами, струмком - красивим у собі, і ків'як буде просто частиною екосистеми. Для терарії ситуація з розмірами може бути різною, тут він вже на розсуд селекціонера. Майже будь-який середній акваріум можна використовувати. Висока висота використовується тільки в плюсі, так як центіпеди, як красти на стовбурах. Вони люблять перекусити гнили.

І ківі також можуть любити.

Сцени сексуального вмісту сліду. Локшина камастера.

Kivshak gigas є shy. Якщо він турбувати на землі або відкрити кришку будинку, він починає приймати захисну поставу - завісити в млинці. Kivsyaki не схожий на сонячне світло і витрачає більшу частину свого часу в тунелі, що викопують в підкладці. Їжа також береться періодично. Я не знаю, якщо вони панчіх чи ні, я не можу бачити. Якщо не існує можливості занурювати ходи, якщо шар грунту символічний, то ківсяк добре мешкає на поверхні - на підкладці, мох, листках (або під ними). Але притулок для того, щоб вони були богослужливими.

Kivska gigas - це спокійний і повільний істота. Помилки повільно. Але породів тих же равликів Ахатину добре знають, як здавалося б, не німблові равлики можуть швидко втекти, просто відвернутися на деякий час. Дивовижна здатність. Це те ж саме з kiws.

Kivshak gigas feeds на листі потрапляє в природу, а в домашніх умовах відмінно їсти плоди (і у мене є їх очищені), огірки, кабачки, картопля. Якщо плоди загнуться, то краще, тому вони краще смакують. Вам необхідно надати якийсь білковий рослинний, вівсяний. Ви також можете запропонувати gamarus. І для нормального молотування, ківсяки повинні бути в змозі поповнювати кальцій в організмі в будь-який час, для цього субстрат злегка перемішують з молоток в яєчну оболонку порошок і його можна додавати до фруктів в невеликих кількостях.

Kivsak gigas - це не єдиний ківш, який містить порід. Це найбільший, найбільш невибагливий, але не найкрасивіший в кольорі. Є менші, але більш барвисті види з різних куточків світу.

Але найчастіше можна знайти одну з найзручніших в кольорі і розмірах: оливковий ківшак.

З якоїсь причини це оливковий ківш, який може найчастіше знайти на продаж в початківцях порід. Порівняно з ним, Gigas kivsya має безліч переваг, але набагато складніше купити. У той час, коли я шукав себе, через Інтернет ви можете знайти тільки один продавець kivska gigas в Москві, там навіть не було вибору, наприклад, він виходить, є рідкістю, в той час як були гідні оголошення "Я купую kivska gigas, що має?".

Отже, що можна підвести? Інсект смішний, дорослий гігасом може досить відлягати будь-який гість, хоча звір абсолютно нешкідливий. Я не шкодую про придбання. Упродовж року життя діти виросли значно. Кілька років і досягають сексуальної зрілості. Kivsak Gigas, можливо, є одним з найбільш ефектних нешкідливих екзотичних істот, які не вимагають контенту, на відміну від будь-яких бітуючих павуків, скрабів і багатьох інших. Гігас з точки зору його зовнішнього умовного "горрор" є другим тільки до центіпеда Скутгера coleoptrata - гігант Flycatcher. Неймовірно, незважаючи на попередню природу істоти, але зовні дуже страшно.

Кінець дня. Дзвінок кільце. Дзвоните до:
- Привіт, це пральня?
Kivsyak відповів втомлений і нещастям:
- Ауртика!