Методика оцінювання

Благовєщенськ. Маловідомо багато міста на Далекому Сході. Ніщо, в принципі, невизнаний. Не близько до Китаю. Але це не точка. Місто, як місто, з його мешканцями та його особливими послугами, нерозумні з інших. Думка...
Кожен використовується для перегляду сучасного вогнегасного обладнання. Але пожежний двигун початку 20 століття є надзвичайно рідкісним явищем.

В якості працівника технічного підрозділу (це де працює все пожежне обладнання Благовєщенської та Благовєщенського району), я не можу сказати про наш автомобіль. Я змогла показати фотографії нашого автомобіля і сказати: «Так вам все». Про нас Але я не зроблю це, але покажу, як це було створено.

Підземелля ...

Кілька років тому замовлення надійшло: нам потрібно зробити ретро-автомобіль для параду пожежного обладнання. Відповідальність запало на плечі голови та заступника начальника знаряддя. Виконано величезну кількість знімків автомобілів на початку XX століття, переглянуті папери, малюнки були зруйновані, до появи майбутнього автомобіля не було остаточно сформовано. З початку XX ст. вогнезахисні машини були повністю іноземними, вибір впало на модернізацію, виконану в США.
(Для мене буде 35 фото) Якість і розмір їх не дуже добре, тому що зйомки було зроблено на вишневий чоботи.

2,2 км Щось трапилося з тих автомобілів.

3. У Щось таке.

4. У Я хотів щось про цю техніку.

5. Умань З наших пожежних вантажів виходило багато.

6. Жнівень Дана модель базується на таких моделях.

7. Про нас Особлива увага приурочена до ретрофотографії

8. У Ну, потім.

Приготування.

У зв'язку з тим, що у нас є багато років тому.

9. Навігація Під капюшоном все було на своєму місці.

10. За допомогою вмілих рук фіксаторів, декоммісійна машина була демонтована до коги, а фурнітура деталей майбутнього «дзеркального коня» почалася (так, автомобіль не дав назву, тому кожен почав називати його Чудо-Кінь). Рама UAZika успішно продовжена.

11. Двигун з радіатором був очищений, розфарбований і переніс туди.

12. І почав активну роботу над появою дива. Важливо передати колір епоху цього часу. Матеріал був повністю різний, як кажуть «що ви знайшли підходяще, ви приніс його. й

13.00 р. Все активно почав підходити, відрегулювати, відрізати і відрегулювати знову.

14. Побічні погляди, звичайно. Детальніше про міграцію з того ж UAZ

15.00 р. Автомобіль придбав яскравий червоний колір, дерев'яні підлоги і підлокітники.

16.00 р. Інший кут

17. Столлар мала достатній бізнес.

18 років У ході переходу на підлогове покриття обладнання, яке було прикріплено до підлоги. До речі, на палубі знаходиться коробка-подібна бочка.

19.00 р. З'єднання обладнання було дуже акуратно, щоб не пошкодити фарбувальні роботи

20. На моделі цього часу прикріпили спеціальне обладнання та сходи, виготовлені на моделі цього часу.

21. Зміна кута.

22. Ми додаємо напис нашої команди в золоті листи (патетична, так що)

23. Не зникне сидіння. А водій більш комфортний.

24. Тим не менш, старий УАЗІК взяв свою остаточну форму.

р.

25. Зробіть свій власний етикеток.

98099 р.

26. Зміна кута для більш широкого огляду

27. Закритик.

28. Далі

29. Участь у параді пожежного обладнання

30 хв У цей час HR2 побудував свого дивного коня. Ми прийшли до нашої команди, щоб фіксатор міг зробити пару поліпшень і заповнювати все фарбою. На жаль, я дуже мало інформації про цей пристрій, тому що я був на відпочинку, тому я можу поділитися фотографіями.

31. Інший кут

32. За.

33. Після живопису.

34. Перевірка двигуна

35. Він в параді.

Додано до [mergetime]1408503601[/mergetime]
Я не знаю, що це своєрідна репліка, рекреація епохи, але вона вийшла, на мій погляд, дуже добре. І хочу відзначити, що це було зроблено рівно три місяці за участю босів, які самі викопають в паливну олію і стояв на оглядових ямах на години.
Я зробив. Злий його.