Як я купила автомобіль або секрети серця жінки

Ми живемо за кордоном, тому я пішов на сайт буржуа, який після деякого часу дав мені таку красу.

Я ніколи не був дуже щасливим в лотереях, а потім удачі, я не міг вірити очі!

Власне оголошення про продаж. Зверніть увагу на ціну, пробіг і рік виробництва. Машини таких характеристик тут не менше в два рази дорожче. Перетягніть роги, вдаривши залізо, не залишаючи касовий реєстр, або що-небудь!

Це мій шанс! Не чекав, що я отримав відповідь від чарівного Юлі (так, це було чарівно, так що я відразу його уявити):
Автомобіль знаходиться в Іспанії, і ми нещодавно переїхали туди. Автомобіль як з кабіни, в ідеальному стані, без нещасних випадків ціна становить 2 400 фунтів (145 тис. рублів), пробіг 23,311 миль (3,7515 км). У вартість входить доставка в Англію + повне страхування. Будь ласка, дайте мені знати, якщо ви зацікавлені в моїй пропозиції.

Як виявилося, авто вже в транспортній компанії, видаються всі документи, в тому числі страхування тощо. У зв'язку з тим, що компанія була посередництвом. Чарівна Julie дав мені всі деталі (як милий!)

Я не розумію, поки не міг (не Джулія, автомобіль), тому я вирішив піти онлайн, що якщо це було шахрайство?
Я знайшов форум, де вони говорили про шахраї, які використовують аналогічну схему розлучення. www.scam.com/showthread.php? т=164402
Листи від Julie були як шаблон! Чи є це віспа?!? Як ви можете? Я вірю тебе!

Однак я вирішив не зраджувати і перевірити деталі автомобіля на державному сайті www.vehicleenquiry.service.gov.uk/, всі деталі автомобіля збігалися, якби камінь знизився від мене. Звісно, Julie просто використовував шаблон для написання, оскільки крім мене, звичайно, було більше десятків людей, які хотіли б купити автомобіль і навіть за цю ціну! Намагайтеся писати всім вручну і ви втомилися. Внизу з моїми сумнівами я повернувся на коні!

Я пішов на сайт транспортної компанії, відразу ж до чату, написав, що я зацікавився машиною Polo, не надав більше деталей. Я відразу сказав, що так, є такий автомобіль, всі деталі збіглися. Який професіоналізм компанії, тільки модель автомобіля для визначення точно того, що я зацікавлений. Я був приємно здивований. Що потрібно зробити приклад роботи!

Я зацікавився деталями, але я відповідав в стандартному режимі, якби писати робот. Після того, як питання, "Чи відповідає робот? Я був раптом заборонений: (Язик мій ворог...)

Я був плутаний, я був мучений сумнівами, там був ураган в моїй голові. Я вирішив писати в Julie, тому що вона була так добре з мене: Привіт, Julie. Я дуже зацікавлений в машині і я готовий перенести гроші, але перед тим, як я можу зробити, можна спокійно мені вниз? Я вірю, але щоб переконатися, що ви не один з них, ви можете відправити мені фотографії ваших синів з моє ім'я на них? Помилки

Тепер я сидю, сумний, немає відповіді на два дні, немає автомобіля, немає грудей. Друзі, що я зробив неправильно? Мапа Я був занадто грубим, і я не хочу, щоб фото, як це. Я не можу зрозуміти жіночу думку, я знову закручений.

- відео