1256
Відкриття станції метро Мітіно
Підсумок нарешті прибув у Мітіно. Будівництво почалося на початку 90-х років, але через різні проблеми в країні.
Тільки зараз. Mitino - це гарна і гладка станція.
1,1 км Станція Мітино перед відкриттям.
2,2 км Тримач рецензентної книги.
3. У Юрій Яковлевич Петрунін. Разом з ним я проходив більше десятків кілометрів через тунелі.
р.
3610Р. 4200Р.
5. Умань Г.Я. Стерн (Загальний директор Метрострой), С.С. Зайцев (заступник генерального директора Метрострой) та Д.В. Гаев (Чиф митрополита)
6. Жнівень Яцков Б.І. ( Інженер-механік Метрострой) та О.Н. Мельников (Державний головний інженер)
7. Павло Чудінов, голова сайту СМУ-13, який збудував станцію Мітино.
8. для екстрасних студентів з домашніми плакатами.
3610Р. 4200Р.
9. Навігація Я не можу вірити :
10. Саша, оператор студентського кінокомітету, який виконує кредитну роботу - портретний есе про мене. Сьогодні, крім основного матеріалу в відео, вона взяла фото для себе.
11. Невелика частина прес-служби метро. Павел, Марина та Віка. Дуже дякую їм, і всю прес-службу метро, за свою роботу.
12. Репортер м'яса. У фоновому режимі [info]maksmasterov. Його звіт тут.
13.00 р. Лужков і компанія прибули поїзда з станції «Строгіно».
14. Після короткого виступу всі зламали виходу, де вони зрізають стрічку. Ось головне, щоб зловити момент, коли потрібно почистити і піти з задньої частини, для того щоб бути готовим до зйомки наступної історії.
15.00 р. Традиційний вхід у гостьову книгу. Це перший раз я бачив два.
16.00 р. Ралі зовні.
км
Р
19.00 р. Красиві дівчата метро дуже шкода. Це холод, це дощ, але ви повинні стояти так. Але ви добре!
20. У місті Мітино! Я!
21. Традиційне інтерв’ю.
22. Торгівля метро.
23. Перші пасажири.
Наташа і Саша записали коротке інтерв’ю з мною на фоні моїх фотографій. Фото: [info]maksmasterov
24. Ведуться перервування на станції. Ліворуч - Вера, директорка роботи.
25. Випадковий постріл. Невелика перерва. Я тримую камеру вниз, а потім я помітив дивну людину, яка йде в станцію своїми руками вгору. Я камера прямо в бойове положення і візьміть постріл. Людина, судячи губами, говорить щось, як це: «Лорд, є метро в Мітино!» Навігація
26. І потворна качка. Станції Myacinino. :
27. Ночівля Таджиксу майже дивився. Це майже те, що ви бачите.
28. Я пішов в офіс там. Я хочу, щоб я не був. Скарга там.
- відео
29. Постер висить з причини. Під ним металевий гофрований дверний проїзд на вулицю.
30. Всі стіни станції покривають льодом. «Казахстанська» написано на льоді і знайшов ще кілька побажань для кроку.
31. Ночівля коридору змінився трохи.
р.
32. Ми йдемо.
33. І тепер Волоколамська.
34. Тут також є сувенірна торгівля. Наприклад, вартість автомобіля 60 рублів.
82
35. Ось 990 p м'яч.
36.00 Р Ось 990 р.
р.
39.00 р. Тимчасові рейлінги і постійні роботи.
до 1 2 3 4 5+
40. Тимчасові рейлінги прилипають красиво, як це.
5078.2008 р.
41. Плитка на підлозі ... хвора на край.
р.
42. Акварель.
44. Дерево в холі Волоколамської.
48. Тепер ми можемо нарешті спати. Дякуємо всім за перегляд моїх звітів від будівництва сайту Мітинський. Далі по черзі - станція "Достоєвська" і "Марина Гроста".
Українська
Тільки зараз. Mitino - це гарна і гладка станція.
1,1 км Станція Мітино перед відкриттям.
2,2 км Тримач рецензентної книги.
3. У Юрій Яковлевич Петрунін. Разом з ним я проходив більше десятків кілометрів через тунелі.
р.
3610Р. 4200Р.
5. Умань Г.Я. Стерн (Загальний директор Метрострой), С.С. Зайцев (заступник генерального директора Метрострой) та Д.В. Гаев (Чиф митрополита)
6. Жнівень Яцков Б.І. ( Інженер-механік Метрострой) та О.Н. Мельников (Державний головний інженер)
7. Павло Чудінов, голова сайту СМУ-13, який збудував станцію Мітино.
8. для екстрасних студентів з домашніми плакатами.
3610Р. 4200Р.
9. Навігація Я не можу вірити :
10. Саша, оператор студентського кінокомітету, який виконує кредитну роботу - портретний есе про мене. Сьогодні, крім основного матеріалу в відео, вона взяла фото для себе.
11. Невелика частина прес-служби метро. Павел, Марина та Віка. Дуже дякую їм, і всю прес-службу метро, за свою роботу.
12. Репортер м'яса. У фоновому режимі [info]maksmasterov. Його звіт тут.
13.00 р. Лужков і компанія прибули поїзда з станції «Строгіно».
14. Після короткого виступу всі зламали виходу, де вони зрізають стрічку. Ось головне, щоб зловити момент, коли потрібно почистити і піти з задньої частини, для того щоб бути готовим до зйомки наступної історії.
15.00 р. Традиційний вхід у гостьову книгу. Це перший раз я бачив два.
16.00 р. Ралі зовні.
км
Р
19.00 р. Красиві дівчата метро дуже шкода. Це холод, це дощ, але ви повинні стояти так. Але ви добре!
20. У місті Мітино! Я!
21. Традиційне інтерв’ю.
22. Торгівля метро.
23. Перші пасажири.
Наташа і Саша записали коротке інтерв’ю з мною на фоні моїх фотографій. Фото: [info]maksmasterov
24. Ведуться перервування на станції. Ліворуч - Вера, директорка роботи.
25. Випадковий постріл. Невелика перерва. Я тримую камеру вниз, а потім я помітив дивну людину, яка йде в станцію своїми руками вгору. Я камера прямо в бойове положення і візьміть постріл. Людина, судячи губами, говорить щось, як це: «Лорд, є метро в Мітино!» Навігація
26. І потворна качка. Станції Myacinino. :
27. Ночівля Таджиксу майже дивився. Це майже те, що ви бачите.
28. Я пішов в офіс там. Я хочу, щоб я не був. Скарга там.
- відео
29. Постер висить з причини. Під ним металевий гофрований дверний проїзд на вулицю.
30. Всі стіни станції покривають льодом. «Казахстанська» написано на льоді і знайшов ще кілька побажань для кроку.
31. Ночівля коридору змінився трохи.
р.
32. Ми йдемо.
33. І тепер Волоколамська.
34. Тут також є сувенірна торгівля. Наприклад, вартість автомобіля 60 рублів.
82
35. Ось 990 p м'яч.
36.00 Р Ось 990 р.
р.
39.00 р. Тимчасові рейлінги і постійні роботи.
до 1 2 3 4 5+
40. Тимчасові рейлінги прилипають красиво, як це.
5078.2008 р.
41. Плитка на підлозі ... хвора на край.
р.
42. Акварель.
44. Дерево в холі Волоколамської.
48. Тепер ми можемо нарешті спати. Дякуємо всім за перегляд моїх звітів від будівництва сайту Мітинський. Далі по черзі - станція "Достоєвська" і "Марина Гроста".
Українська