Голлівудська актриса Хто Oppose Botox

О, це Голлівудський тиск. У той час як ми заздрили зірки, ми хочемо, щоб жити під постійним прицілом камер. Уявіть, що досвід акторів, коли мільйони шанувальників дивляться свої обличчя в папаразиці знімки щодня.

Не дивно, що багато зірок курорту до пластичної хірургії. Але навіть в цій «старій території» є актриси, які відмовляються змінити свою природну красу, привертаючи природну старіння. Їх думки нижче.

Cate Blanchett (45):

За довгий час пластик був у вазі - люди змінили їх зовнішній вигляд, як вони бажали, але зараз, як час проходить, ми бачимо, що пластик взагалі не великий. Я вирішив, що я не був готовий поставити з часом розгорнуті результати пластику на обличчі.

Tina Fey, 44, сказав у своєму роді:

«Ботокс не для мене, це погано. Свічки людей, які занадто багато ботокса стають такими свічками – блискучими, блискучими обличчями.

Софія Вергара (42):

«В Л.А., жінки божевільні: кожен хоче бути зроблені черги, як Мадонна». Хто ти робиш? Ботокс і наповнювачі не замінять характер.
р.

Rachel Weiss (44):

Botox повинен бути заборонений для акторів, таких як стероїди для спортсменів. Діюча гра про експресію обличчя, чому розгладити зморшки? ?

Юлія Робертс (46):

«Для того, що ми живемо в такому неправомірному суспільстві, турбує незначні дефекти зовнішнього вигляду, де жінки не можуть дати собі шанс побачити, як вони будуть виглядати в старій вікі. Я хочу, щоб мати уявлення про те, що я дивлюся, перш ніж я божевільний. Я хочу, щоб діти знали, коли я щасливий, і коли я зрадився. Ваше обличчя розповідає історію...
р.

Кате Вінслет, 38, розповів Телеграф:

«Я актриса. Я не хочу заморожених емоцій на обличчі.

Анджеліна Джолі (age 39):

«Я нічого не скоригував, і я не хочу робити. Якщо пластик робить когось щасливим, будь ласка. Але я не планую нічого подібного.

Сусан Сарандон (67):

Ви можете побачити, що я не використовували Botox, інакше ці зморшки не будуть тут. Коли ви використовуєте Botox, ваш обличчя виглядає як маска, і що рубає мене. У той же час є одна перевага. Якщо я єдиний, хто виглядає 60 на 60 років, я збираюся отримати всі ці ролі, тому що більше акторів не буде.

Сальма Хайк (47):

«Я ніколи не дробила ботокс. Тексти пісень, а це означає: Я соромлюся думки про кого-небудь струпивши голову голкою. Тому для мене краще використовувати креми, які запах приємні і спокійно. Я розумію, використовуючи Botox в майбутньому? Я не знаю, що сказати.

Heidi Klum (41):

«Я гордий не знаю ботокса. У нас є власні поняття краси, але я особисто не знаходжу обличчя, покращені за допомогою скальпель або ін'єкцій. Подаруйте мені у віці 65... Можливо, я змінив мій розум.

Diane Kruger (38 років):

«Я буду проти ботокса до мене!» Я бачив занадто багато жінок, які виглядають 50 через нього на 35. Незважаючи на те, що він знає, можливо, він виглядає на 50.

Зірки, які спробували ботокс, але більше не хочуть вдатися до такої «трики» до тривалої краси:

Gwyneth Paltrow (41):

Я дуже боявся йти під ножем, але ви знаєте, поговорити мені, коли я 50. Тоді я спробував все. Або практично все. Except Botox. Я ніколи не роблю ботокса знову, я розумію.

Cameron Diaz, 41, Вона сказала в її книзі Книга тіла:

«Я спробував ботокс, але він змінив мій зовнішній вигляд так багато, що я сказав собі, «Ні, я досить дивлюся на мій обличчя, ніж один, що не належить мені взагалі!»
53293561

Jennifer Anniston (45):

«Я спробував ботокс один раз і не поганий. Він робить жінку молодшою. Строго. Але тепла на обличчі зникне. Ви бачите жінку, ви знаєте, що вона не молодий, але ви не можете розповісти, як старий вона.