Blake Lively в Marie Claire журнал. Я не можу зробити ніяких великих рішень без Райана.

26-річна актриса Blake Lively стала героїнем Американського питання Марі Клера у вересні. Блондинки не тільки прикрашають свої фотографії з глянцевими реверсалами і кришкою, але і відверто говорили в інтерв'ю про її стосунки з чоловіком - актор Райан Рейнольдс, про бажання мати багато дітей і про її веб-проект Зберегти.

Blake Lively на кришку Marie Claire США

На зв'язках з Райаном Рейнольдсом:

«Ми ще не провели тиждень. Ми повинні бачити один одного. Я не зроблю ніяких важливих рішень без нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Він мій найкращий друг. Що робити з друзями? Це право, нічого.
На улюбленій страві Райана:

«Хороче, завжди готовий їсти морозиво з гарячим шоколадним сиропом».

Blake Lively на фотосесії для Marie Claire США

На бажання мати дітей:

«Я повинен принаймні почати працювати над ним». Якщо я міг би мати кілька немовлят, я думаю, що ми будемо близько до 30.
Про сайт Збереження:

Після школи я відразу почав робити Gossip Girl, тому я завжди був на строгому графіку. Я не змогла знайти мій шлях. Після зйомок серії, я хотів би взяти розрив від своєї акторської кар'єри і спробувати те, що я можу зробити крім актора. Вибір впав на цей проект.
571754