Філософія Колесаха

Маркус Мосту, норвезький художник, вирішив, що мистецтво має принести позитивні та соціальні переваги. Після невеликої роботи він побудував модель голови і хвіст динозавра, прикріпивши до свого триколісного велосипеда і просуває своє рідне місто. Увагу до своєї ідеї, звичайно, колосально, так, поступово, про норвезьку і вивчили весь світ.

Філософія Колесаха

Філософія Колесаха

Філософія Колесаха р.

Філософія Колесаха

694434

Філософія Колесаха

Він не створив динозавр для задоволення, інакше проект буде «одним з...». Це філософія на колесах.

Це був мій протест крі проти собачих У русі є тематичні парки, де діти показані, що природа одна, і в ігровому вигляді вони показали, що діти і динозаври повинні бути друзями. Я пішов далі: давайте динозаврів жити серед нас, з нами. Цей велосипед призначений для поїздки в біблійні місця в Норвегії. Я хочу потурбувати створене замовлення речей і заплутати розум украинських католиків і Лутеранів.
Філософія Колесаха

Філософія Колесаха р.

Я зрізаю голову цього ящіра з Styrofoam, зі звичайним ножем. Накрито його епоксидним клеєм, потім скловолокном, і пофарбуйте його яскравим помаранчевим, коричневим, золотистим червоним кольором. Деталі, такі як крапельна слина, блискучі зуби в світлі сонця тільки додано ріализм.
Філософія Колесаха

Філософія Колесаха р.

Філософія Колесаха

Філософія Колесаха

Філософія Колесаха