Філософія Колесаха

Маркус Мосту, норвезький художник, вирішив, що мистецтво має принести позитивні та соціальні переваги. Після невеликої роботи він побудував модель голови і хвіст динозавра, прикріпивши до свого триколісного велосипеда і просуває своє рідне місто. Увагу до своєї ідеї, звичайно, колосально, так, поступово, про норвезьку і вивчили весь світ.

р.

694434

Він не створив динозавр для задоволення, інакше проект буде «одним з...». Це філософія на колесах.

Це був мій протест крі проти собачих У русі є тематичні парки, де діти показані, що природа одна, і в ігровому вигляді вони показали, що діти і динозаври повинні бути друзями. Я пішов далі: давайте динозаврів жити серед нас, з нами. Цей велосипед призначений для поїздки в біблійні місця в Норвегії. Я хочу потурбувати створене замовлення речей і заплутати розум украинських католиків і Лутеранів.

р.

Я зрізаю голову цього ящіра з Styrofoam, зі звичайним ножем. Накрито його епоксидним клеєм, потім скловолокном, і пофарбуйте його яскравим помаранчевим, коричневим, золотистим червоним кольором. Деталі, такі як крапельна слина, блискучі зуби в світлі сонця тільки додано ріализм.

р.