Найвищий князь. Оригінал

Я думаю, що це час, щоб уявити свою звичку. Ака Ломоносова, ака Рамбов.

Для тих, хто не знає, де це, це найбільш південно-західна зона Санкт-Петербурга. Колишні землі російських державників і військового діяча, найбільш еміентний князь, асоційований і улюблений Петро І, голова Верховної Ради України та фактичний правитель Росії, Меншиков Олександр Данилович.
Узагалі, повне звання Меншікова звучало наступним чином: «Найбільш високий Святий Роман і російський державний князь і князь Іжорського; в Дубровна, Горі-Горкі і в Почепи графі, корона пан Арінібургський і Батуринський, його імперіментальна величність над військами командира генералісімо, Верховний секретар Актуальний Радник, Державний військовий колегіум, генерал-губернатор Провінції Санкт-Петербурга, лейтенант-Колонель Преображенської гвардії, полковник над трьома полками, капітан Всеросійського флоту, Російський віцерой Олександр й
«Семі-потужний правитель», як О.С. Пушкін написав про нього.

Місто Ломоносова, яке до 1948 року називався Ораніенбаум, є одним з найкрасивіших садово-паркових ансамблів біля Санкт-Петербурга.
Ораніенбаум з'явився на початку 18 століття, практично одночасно з Петрофом. У той час, асоційований Петро І Олександр Данилович Меншіков був призначений губернатором Інгерманської териториї завоював з Сведес, а в 1707 році він надав землі на березі затоки Фінляндії.
Для своєї країни проживання Меншіков обрала прибережну ділянку навпроти острова Котлін. На цьому сайті був зведений Гранд Палас, його чудовий експлуатований навіть побудований поруч, в Петроф, палац Петра І, і Нижній сад - один з перших регулярних садів в Росії.
Назва міста німецькою мовою означає «помаранчеве дерево». Ця назва, швидше за все, завдяки тому, що палацові теплиці Ораніенбаум вирощують екзотичні рослини, в тому числі помаранчеві дерева.
Пізніше під Катериною II, палацом і парковим ансамблем був створений в Ораніенбаум, який називається «Own Dacha». ансамбль був побудований за проектом архітектора Антоніо Рінді, в тому числі верхнього парку, китайського палацу і каталонської гірки.
В цілому це сталося, що я жив 700 метрів від палацу і 500 метрів від моря. Я хочу розповісти вам про це, я не покажу вам Ломоносову для туристів, таких як це.

Я спробую показати вам ще один Ломоносов.
Ось ми йдемо.
Пам'ятник молодим рідним Архангельської губернії,

Це різновид школи, який ми маємо. ButtlePorc, очевидно, цікавиться.

р.

У будь-якому випадку більший фрагмент педіменту.

р.

Здавалося б, хороший будинок.

І тут є чудова дошка.

Так, де це було. Вони говорять про те, що всередині будівлі є експозиція про Федорову, до мого сором'язливого я ніколи не потрапив до неї. І «Великий Google» коментує: «... Російський брокер VG Fedorov почав працювати над перетворенням моделі гвинтівки магазинів 1891 року. в автоматичному режимі з 1905 р. Допоможи Федорову, голова дальності збирання офіцерів Н. М. Філатов призначено фіксатором В. А. Дегтярьова. Зброя оригінального дизайну під постійним картриджем успішно пройшли всі військові випробування в 1909-1912 рр. Тести були жорстокими: зброя залишилася на добу в дощі, розібралися в ставок, перевозилися на візці на пилоподібну дорогу, а потім перевіряються зйомким. Для цієї гвинтівки Федоров отримав премію Михайлівського (Золота Медаль), видану один раз на 5 років (С. І. Мосін також присуджено цей приз). ?

До речі, там також був ручний кулемет Федорова з обсадом з Льюїса.

Залиште обладнання та поїдьте на прогулянку по місту. Це вулиці. Блазіння)

І ви можете говорити про ваші озера, Купчини, ГДР (Citizen to the Creek), Німеччина (Фашіонний район громадян), а також, у вас немає такої краси. Виживання природи і звичаї є різними речами. Коли минулі дні було тепло, і всі Петро кинулися на бухту і інші водойми, намагаючись знайти шматочок вільного берега, Ломоносвіти пішли на Червону полонину, де навіть в спеку був вільним і комфортним.

Хоча автор воліє піти тут)

р.

300 метрів від водойми є новий великий стадіон.

Є такі архітектурні захоплення.

І дракон з пальником поруч з ним.

р.

Тепер підемо до моря. На нашому сході «Одеса»

Це те, що ми бачимо на шляху.

Великий меморіальний наліт на стелі. Немає коментарів.
1-й

Фото 2

Фото 3.

Ось на блакитному морі.

Це місце взимку.

На наш арбор.

І про життя корабля...

Ломоносова маяка. Алас, сучасний. Довгий догляд

Близькість до моря впливає на місто. Яхти кооперативи трохи менше, ніж гаражі. Перед однією з них.

І я теж схожий на мій район, через з'їзді дороги. Фото, зняті сьогодні о 15:00. Peterhof шосе. 35 хвилин від Московської станції.

Центр житлового району Ломоносов.

Я знаю, що кожен хвалізує свою шампунь, але я дуже комфортний у моєму кварталі.
Я скажу, щоб ви і живете блакитним морем.